• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim

Mutluluk61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
355
110
33
arkadaslar belki seni ilgilendirmiyor diyeceksiniz ama ben çok sinirlendim ya. Abimin düğünü vardı cumartesi günü. Herneyse tabi ben hiç bişey görmedim. Takı takılırken yengemin annesi gelmiş boğazından takı kurdelesini almaya çalışmış tabi o sıra halam abimin yanında iğneleri tutuyordu. Demiş sen ne yapıyorsun takı takıyorlar görmüyor Muş’un falan neyse kadın bırakmış oturmuş. Sonra tam takı bitmiş halam abimin boğazındaki kurdeleyi almış çantaya koymuş bi bakmış yengemin annesi yiyenini yollamış gelmiş aldırmış kurdeleyi. Çok sinirlendim ya. Aynı şeyi biz kına gecesinde yapsaydık ne olur du ayıp değil mi düğün ü onlar mı yapıyor sanki onlara ne takılardan falan

Ben kızımı düşündüğüm için aldım falan demiş. Yani düşünüyorum da demekki yengemin de haberi vardı hiç ses etmediğine göre ya nasıl insanlar bunlar bi de abim kuaföre yanında sadece üç kişi götüreceksin demiş Yengem bütün yengelerini kuzenlerini almış on kişi götürmüş kuaföre tabi abim de sinirlenmiş sen benim sözümün üzerine nasıl böyle bişey yaparsın diye yani ben bunları çözemedim yolunacak kaz arıyorlarmış gibi davranıyorlar ya

Takılan takı ne sizi neden annesi ilgilendirir
Annesi yanlış yapmış tamamda siz niye sinirlenip muhalefet oluyorsunuz
İstenmeyen muhalefet görümce olmayın
Naçizane tavsiyem
Ben zaten abime ya da yengeme kalkıp bişey demedim sinirlenme sebebim bizi ele güne rezil etmeleri

arkadaslar belki seni ilgilendirmiyor diyeceksiniz ama ben çok sinirlendim ya. Abimin düğünü vardı cumartesi günü. Herneyse tabi ben hiç bişey görmedim. Takı takılırken yengemin annesi gelmiş boğazından takı kurdelesini almaya çalışmış tabi o sıra halam abimin yanında iğneleri tutuyordu. Demiş sen ne yapıyorsun takı takıyorlar görmüyor Muş’un falan neyse kadın bırakmış oturmuş. Sonra tam takı bitmiş halam abimin boğazındaki kurdeleyi almış çantaya koymuş bi bakmış yengemin annesi yiyenini yollamış gelmiş aldırmış kurdeleyi. Çok sinirlendim ya. Aynı şeyi biz kına gecesinde yapsaydık ne olur du ayıp değil mi düğün ü onlar mı yapıyor sanki onlara ne takılardan falan

Ben kızımı düşündüğüm için aldım falan demiş. Yani düşünüyorum da demekki yengemin de haberi vardı hiç ses etmediğine göre ya nasıl insanlar bunlar bi de abim kuaföre yanında sadece üç kişi götüreceksin demiş Yengem bütün yengelerini kuzenlerini almış on kişi götürmüş kuaföre tabi abim de sinirlenmiş sen benim sözümün üzerine nasıl böyle bişey yaparsın diye yani ben bunları çözemedim yolunacak kaz arıyorlarmış gibi davranıyorlar ya
Abinin kuafor olayinda yaptigi cok çirkin..

Herkes kendi kızına/oğluna takılana sahip çıkar geri vermek üzere.

Abiniz kuaför parasını dert ediyorsa yolunacak kaz değil, cimridir.

Sizin de görümceliğiniz şahane olacak belli ki.

Kusura bakmayında kişi başı en az 50 tl 10 kişi gidiyorlar ayıp denen bişey var bari Önceden haber ver ona gör yanına para alır adam

Abinin kuafor olayinda yaptigi cok çirkin..
Neden cırkın ? Abisi demiş 3 kişi al diye tek gel dememiş kı. 10 kişi gidildiği nerede görülmüş? Beleşe sac yaptırmak ıcın doluşmuşlar resmen asıl onların yaptığı cok cırkın ve de gorgusuz bir aıle belli

İyi de 10 kişinşn kuaför parasını ödemek zorunda mı herkes kendi masrafını ödese götürüp getirmekte sıkıntı Yok yanlış anladınız galiba
Yoo yanlis filan anlamadim.. Sadece 3 kisi getireceksin diye dayatma yapmasi cok cirkin, ben de mesela cumbur cemaat gitmedim kuaföre, bi tek benim basim yapildi ama abinin tavri, sınır koymasi ve resmen dayatmasi onda da sorun oldugunu gösteriyor, koskoca dugun dernek kurulmuş, insan lafini etmeye utanir kuaförün, nerde kalmis kavga etmek.. 10 kisiyi peşine takmak dogrudur demiyorum ama bunun lafini etmek, kavga sebebi yapmak daha da cirkin.. Saygili, seviyeli bi erkek icine atar yine de lafini etmez bunun, etmemeli, bence.. Bi de "sen benim lafimi nasil dinlemezsin" kompleks ve kavgasi var ortada..
Bi aile, bi hayat kurulurken şu olay haline getirilen şeylere bakıyorum da, cok yazik..

abiniz nede karışmamış bencede sizi ilgilendirmez abiniz bile karışmamış

Back
X