- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
arkadaslar belki seni ilgilendirmiyor diyeceksiniz ama ben çok sinirlendim ya. Abimin düğünü vardı cumartesi günü. Herneyse tabi ben hiç bişey görmedim. Takı takılırken yengemin annesi gelmiş boğazından takı kurdelesini almaya çalışmış tabi o sıra halam abimin yanında iğneleri tutuyordu. Demiş sen ne yapıyorsun takı takıyorlar görmüyor Muş’un falan neyse kadın bırakmış oturmuş. Sonra tam takı bitmiş halam abimin boğazındaki kurdeleyi almış çantaya koymuş bi bakmış yengemin annesi yiyenini yollamış gelmiş aldırmış kurdeleyi. Çok sinirlendim ya. Aynı şeyi biz kına gecesinde yapsaydık ne olur du ayıp değil mi düğün ü onlar mı yapıyor sanki onlara ne takılardan falan
Ben kızımı düşündüğüm için aldım falan demiş. Yani düşünüyorum da demekki yengemin de haberi vardı hiç ses etmediğine göre ya nasıl insanlar bunlar bi de abim kuaföre yanında sadece üç kişi götüreceksin demiş Yengem bütün yengelerini kuzenlerini almış on kişi götürmüş kuaföre tabi abim de sinirlenmiş sen benim sözümün üzerine nasıl böyle bişey yaparsın diye yani ben bunları çözemedim yolunacak kaz arıyorlarmış gibi davranıyorlar ya
Ben kızımı düşündüğüm için aldım falan demiş. Yani düşünüyorum da demekki yengemin de haberi vardı hiç ses etmediğine göre ya nasıl insanlar bunlar bi de abim kuaföre yanında sadece üç kişi götüreceksin demiş Yengem bütün yengelerini kuzenlerini almış on kişi götürmüş kuaföre tabi abim de sinirlenmiş sen benim sözümün üzerine nasıl böyle bişey yaparsın diye yani ben bunları çözemedim yolunacak kaz arıyorlarmış gibi davranıyorlar ya