Çok sinirliyim

Bu mesajımı beğenmeyen arkadaşlar; yanlış anlaşıldım galiba. Konu sahibinin de öyle anlamasını istemem.

Erkektir yapar, normaldir vs anlamında söylemedim. Konu sahibi sevildiğinden eminse şüphesi yoksa ama bu duruma anlam veremiyorsa.. bir ihtimal olarak söyledim. Sonuçta bir kadını severken sadece bedenen aldatan iş gezisine vs gidince bir gecelik bir şeyler yaşayan insanlar var çok yanlış olsa da.
Ben de aslinda biraz sizin gibi düşünemedim değil ama konu sahibinin diger msjlarini okuyunca oyle gelmedi bana

Ben de aslinda biraz sizin gibi düşünemedim değil ama konu sahibinin diger msjlarini okuyunca oyle gelmedi bana
Belki sadece içti sızdı belki kalabalık yerde belki arkadaş ortamında telefonla oynayıp durmak istemedi. Sonuçta konu sahibi bir şey soruyor bizde fikir üretiyoruz burada. Aldatmanın haklı sebebi olmaz mantığı olmaz. İnsan yanyanayken de yapabilir de uzak ilişkilerde böyle riskler daha yüksek. Aktif cinsel hayat bekliyorsa adam sevgilisi de uzakta..

Selam
Benim gibi uyuyamamış var mı bilmiyorum ama bu saatte paylaşacak kimsem yoktu.
Benim 4.5 yıllık sevgilim 2 aydır yurtdışında. Bugün arkadaşları ile yaşadığı şehirden başka bir şehre geziye gitti. Bu arada ingiltere 3 saat geride bizden. Neyse .. moralim oldukça bozuktu ailevi sebeplerden dolayı. Bir-kac birşey konuştuk o yaşadığı şehre dönecekti ve ben çok moralim bozuk olduğunu belirten bir mesaj attım ve iyi geceler diledim saat 1de. Kendisi bu mesajimi hiç okumamış fakat whatsappa girmişti saat 3 gibi. Bu arada yaşadıkları şehre dönünce bi yerlerde oturmak istiyorlardı. Normalde nerede olduğumuzu birbirimize mutlaka bildiririz. Ve eve gelince birbirimize haber veririz.
Kendisi nereye oturduğunu veya eve gittiğini bildiren bir mesaj atmamıştı. 1 saat önce uyandım ve kendisine mesaj attım görmedi birkaç kez aradım. Açmadı. Daha sonra kendisi 04.22 gibi çok özür dilerim uyuyordum yarın sana kendimi affettireceğim diye bir mesaj attı. Dakikasında telefonunu aç diyerek aradım ve açmadı. Mesajimi da görmedi.
Ve sinirden çıldırmak üzereyim.
Dakikasında cevap atıp aradım nasıl görmez? Ve diğer mesaj ve aramalarını görebiliyor ise uyanınca aradığımı nasıl görmez ?
Bugüne kadar ufacık bir şüphem dahi olmadı. Daha bugün dedim fotoğrafına bakıp. Çok güveniyorum böyle bir insan bana hata yapmaz diye.
Ama sizin de içinize az da olsa kurt düşmez miydi arkadaşlar soruyorum.

Selam
Benim gibi uyuyamamış var mı bilmiyorum ama bu saatte paylaşacak kimsem yoktu.
Benim 4.5 yıllık sevgilim 2 aydır yurtdışında. Bugün arkadaşları ile yaşadığı şehirden başka bir şehre geziye gitti. Bu arada ingiltere 3 saat geride bizden. Neyse .. moralim oldukça bozuktu ailevi sebeplerden dolayı. Bir-kac birşey konuştuk o yaşadığı şehre dönecekti ve ben çok moralim bozuk olduğunu belirten bir mesaj attım ve iyi geceler diledim saat 1de. Kendisi bu mesajimi hiç okumamış fakat whatsappa girmişti saat 3 gibi. Bu arada yaşadıkları şehre dönünce bi yerlerde oturmak istiyorlardı. Normalde nerede olduğumuzu birbirimize mutlaka bildiririz. Ve eve gelince birbirimize haber veririz.
Kendisi nereye oturduğunu veya eve gittiğini bildiren bir mesaj atmamıştı. 1 saat önce uyandım ve kendisine mesaj attım görmedi birkaç kez aradım. Açmadı. Daha sonra kendisi 04.22 gibi çok özür dilerim uyuyordum yarın sana kendimi affettireceğim diye bir mesaj attı. Dakikasında telefonunu aç diyerek aradım ve açmadı. Mesajimi da görmedi.
Ve sinirden çıldırmak üzereyim.
Dakikasında cevap atıp aradım nasıl görmez? Ve diğer mesaj ve aramalarını görebiliyor ise uyanınca aradığımı nasıl görmez ?
Bugüne kadar ufacık bir şüphem dahi olmadı. Daha bugün dedim fotoğrafına bakıp. Çok güveniyorum böyle bir insan bana hata yapmaz diye.
Ama sizin de içinize az da olsa kurt düşmez miydi arkadaşlar soruyorum.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de başımdan böyle bir olay geçti benim de erkek arkadaşım Avustralyada yaşıyor ve aramızda sizinkinden de çok saat farkı var 8 saat 😐 ben onu haritadan takip ediyordum gece klübü tarzı bi yere gitti bana dememişti yazdım aradım çevrimiçi oldu ama dönmedi bende ses atıp beni hayatında istemiyorsun diyip vedalaştım ve engelledim snra 7 gün snra engelini açtım aramadı sanki gittiğime sevinmiş gibiydi bende aramadım 35.gün aradı özledim dedi o gün açamadım haklısın dedi ama o gün bi kızla olduğuna okdr emindim ki başka bi açıklaması yok bu telefon neden açılmasın ki başka ... ben uyusam da dışarı da olsam da ailem olsa da o ne zmn ararsa ben hep açtım .

Uzaktasınız onun için böyle huzursuzsunuz. Ama ne yazık ki buraya böyle bir konu açmak hata aslında maalesef çünkü direkt size aldatmıştır falan diyenler çıkıyor bunlar acaba İngiltere'den mi yazıyorlar hani oda arkadaşı falan mı bunlar? görüyorlar mı da oradan size haber veriyorlar? Siz zaten uzaktasınız merak ediyorsunuz tek iletişim yolunuz telefon e bu da yapılmaz yani. Ona güveniyorsanız ahlaklı ve dürüst biri ise kendi kendinizi yiyip bitirmeyin böyle huzurunuzu da kaçırmayın ne kendinizin ne de onun. Belki vakti olmamıştır, yolda falandı ya da oturamadılar bir yerde ya da oturdu ama arkadaşı ile sohbete daldı vs. Uykudayken de duymadı. Geçenlerde benim telefon bir şekilde sessize düşmüş ki ben asla teli sessize almam ama bir şekilde kendi kendine sessize düşmüş çözemedim, eşim bana ulaşamayınca saatlerce meraktan ölmüş. Telefonuma mesaj atmış falan baksam göreceğim ama bakmadım çünkü foruma dalmıştım.

Back
X