Selam
Benim gibi uyuyamamış var mı bilmiyorum ama bu saatte paylaşacak kimsem yoktu.
Benim 4.5 yıllık sevgilim 2 aydır yurtdışında. Bugün arkadaşları ile yaşadığı şehirden başka bir şehre geziye gitti. Bu arada ingiltere 3 saat geride bizden. Neyse .. moralim oldukça bozuktu ailevi sebeplerden dolayı. Bir-kac birşey konuştuk o yaşadığı şehre dönecekti ve ben çok moralim bozuk olduğunu belirten bir mesaj attım ve iyi geceler diledim saat 1de. Kendisi bu mesajimi hiç okumamış fakat whatsappa girmişti saat 3 gibi. Bu arada yaşadıkları şehre dönünce bi yerlerde oturmak istiyorlardı. Normalde nerede olduğumuzu birbirimize mutlaka bildiririz. Ve eve gelince birbirimize haber veririz.
Kendisi nereye oturduğunu veya eve gittiğini bildiren bir mesaj atmamıştı. 1 saat önce uyandım ve kendisine mesaj attım görmedi birkaç kez aradım. Açmadı. Daha sonra kendisi 04.22 gibi çok özür dilerim uyuyordum yarın sana kendimi affettireceğim diye bir mesaj attı. Dakikasında telefonunu aç diyerek aradım ve açmadı. Mesajimi da görmedi.
Ve sinirden çıldırmak üzereyim.
Dakikasında cevap atıp aradım nasıl görmez? Ve diğer mesaj ve aramalarını görebiliyor ise uyanınca aradığımı nasıl görmez ?
Bugüne kadar ufacık bir şüphem dahi olmadı. Daha bugün dedim fotoğrafına bakıp. Çok güveniyorum böyle bir insan bana hata yapmaz diye.
Ama sizin de içinize az da olsa kurt düşmez miydi arkadaşlar soruyorum.