Çok Sinirliyim!

Gerçekten şuan o kadar sinirliyim ki; anlatmazsam delireceğim.

Konularımı biliyorsunuz zaten bilmeyen olursa özet geçerim.
Biz ayrıldık bitti tamamen. En son ‘Ben elimden geleni yaptım, sen bilirsin’ diyip geçtim.
Bugün de keyfim gayet yerindeydi zaten 3 haftadır üzülüyordum yatak döşek, kendime gelmeye başladım diyebilirim. Tabi son yazdıklarından dolayı biraz soğumamın da etkisi vardı.

Bugün yaptığı terbiyesizliği anlatmak istiyorum.
Kendimi iyi hissedeyim, moralim yerine gelsin diye saçlarıma kaynak yaptırdım. Bunalım moddan çıkmama iyi gelir diye düşündüm ki yaptıralı 1 hafta oldu zaten çokta etkisi olmadı düzelmeme.
Neyse bugün moralim son haftalara göre daha iyi olduğu için sosyal medyada kendimce twit attım. Uzun saçları sevdiğimi, çok güzel durduğunu vs yazdım.
Eski sevgilim olacak adamdan mesaj geldi.
Saçlarına kaynak mı yaptırdın demiş. Evet dedim.
Sonraki yazdıklarını kısaca yazıyorum;
“Sözde ölüp bitiyordun şöyle değişçem böyle değişcem diyordun ama saçlarına vakit ayırmışsın. Zaten inanmıyordum değişeceğine. Her şey güzellikten ibaret değil. Gerçek dünyaya dön. Büyü biraz. Çalışmıyorsun etmiyorsun saçına gidip para veriyorsun garip gerçekten. Sana yol göstermeye çalışıyorum.”

Bunları yazmış bana. Daha da vardır hatırlamadığım. Bu resmen aşağılamak değil mi?
Çok sinir oldum.
“Haddini bil kafana göre bana hakaret edebileceğini mi sanıyorsun? Çok terbiyesiz bir insansın. Kendinden nefret ettirmeye başladın. Yolunu başkasına göster lütfen”
dedim ama sinirim geçmiyor.
Siz olsanız ne yapardınız allah aşkına
Size göre de terbiyesizlik değil mi
İyi yapmışsın kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

Hoşt sanane be sen mi veriyosun yediğim rızkın parasını deseydiniz . Bana sınır geliyor bu tipler yüzünden ya . Sizde ne diye bu öküze cvp veriyosunuz tüm suç yine sizin 3 haftadır suçlar hep sizde😊 su adama yes no bile yazmayin ya 🙄

hala barışmak istiyorsun bence .
bu mesajda ne demek istemiş , sizce umut var mı diye soramamışsın gibi ...

olmayınca olmuyor ... böyle cılkı çıkan ilişkiler mutlaka azdaha ilerlese bile patlak vercek .
aynı durumu yaşadım . hala yaşıyorum . üzücü . umarım çıkar ve kurtuluruuz bu durumdan

Gerçekten şuan o kadar sinirliyim ki; anlatmazsam delireceğim.

Konularımı biliyorsunuz zaten bilmeyen olursa özet geçerim.
Biz ayrıldık bitti tamamen. En son ‘Ben elimden geleni yaptım, sen bilirsin’ diyip geçtim.
Bugün de keyfim gayet yerindeydi zaten 3 haftadır üzülüyordum yatak döşek, kendime gelmeye başladım diyebilirim. Tabi son yazdıklarından dolayı biraz soğumamın da etkisi vardı.

Bugün yaptığı terbiyesizliği anlatmak istiyorum.
Kendimi iyi hissedeyim, moralim yerine gelsin diye saçlarıma kaynak yaptırdım. Bunalım moddan çıkmama iyi gelir diye düşündüm ki yaptıralı 1 hafta oldu zaten çokta etkisi olmadı düzelmeme.
Neyse bugün moralim son haftalara göre daha iyi olduğu için sosyal medyada kendimce twit attım. Uzun saçları sevdiğimi, çok güzel durduğunu vs yazdım.
Eski sevgilim olacak adamdan mesaj geldi.
Saçlarına kaynak mı yaptırdın demiş. Evet dedim.
Sonraki yazdıklarını kısaca yazıyorum;
“Sözde ölüp bitiyordun şöyle değişçem böyle değişcem diyordun ama saçlarına vakit ayırmışsın. Zaten inanmıyordum değişeceğine. Her şey güzellikten ibaret değil. Gerçek dünyaya dön. Büyü biraz. Çalışmıyorsun etmiyorsun saçına gidip para veriyorsun garip gerçekten. Sana yol göstermeye çalışıyorum.”

Bunları yazmış bana. Daha da vardır hatırlamadığım. Bu resmen aşağılamak değil mi?
Çok sinir oldum.
“Haddini bil kafana göre bana hakaret edebileceğini mi sanıyorsun? Çok terbiyesiz bir insansın. Kendinden nefret ettirmeye başladın. Yolunu başkasına göster lütfen”
dedim ama sinirim geçmiyor.
Siz olsanız ne yapardınız allah aşkına
Size göre de terbiyesizlik değil mi
Bitmemis hicbir sey.. Sacini da ona gostermek istemissin kusura bakma kendine karşı dürüst ol. Engelle her yerden ya da hesaplarini kapat ki ciddiyetine inanalim. Dönsün gelsin kafasindasin hala.

cevap bile verme, delirsin.
o gidince senin de biteceğini düşünüyordu, baktı ki hayatına gayet güzel devam ediyorsun, çıldırdı.
ben olsam cevap bile vermem, daha da güzel resimlerimi paylaşırım. sil her yerden engellemeye bile değmez.
fazla havalandırmışsın.

Aklınca laf ediyor, sonra iyi niyete yatıp manipülasyona kalkıyor. Yeme bunları. O kendine yedirememiş keyifli olmanı.

Back
X