- Konu Sahibi VivaLaJuicy
deniz iyi geliyor ama gribe.güneş iyi gelir ,deniz de burnunu açar.hem eğlenmiş hastalığını da unutmuştur.siz de tek başınıza annenize gitmişsiniz siz de kafa dağıtmışsınız.o kadar ağır olsaydınız sizde gezmeye gidemezdiniz,çok ağır olsa eşiniz de kızınızı babaannesine götürmezdi zaten.yoksa szizin çanınızı sıkan eşinizin ailesiyle keyifli vakit geçirmesi mi?
keşke ailesiyle iyi vakit geçirdiği için kızsam daha öncede iyi vakit geçirdi ailesini biçok yere götürdü festivaller alışveriş merkezleri falan bundan dolayı kızmadım bşidemedim benden de denize gittiğini saklamadı kendi söyledi ki eşimle denize yakın oturuyoruz istesem ben giderim dert ettiğim sadece kızım bunu anlatamıyorum
onların yaptıkları en ağır olanı söyledim evleneli 4 yıl oldu evime sadece düğünümde 1 çeyrek verdiler bunundışında bişivermediler param yokken kötü günümde banada eşimede küfürler ettiler onlaramuhtaç olalım diye ellerinden geleni yaptılar ben dişimle tırnağımla sıkıntı çekerek feraha ulaştım. eşime üzüldüğüm için ailesiyle görüşsün diye ısrar eden bendim kendimi onun yerine koydum üzüldüm ailesiyle görüşsün istedim hiç sevmediği torununu eşime kızdığı için 3 aylıkken koltuğa fırlattığı torunlarını görmeleri için gönderdim şimdi iyi vakit geçirdi diye neden sinirleneyim