• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
48
Merhaba kizlar, gecenlerde konu acmistim yurt disina tatile gitmek istedigimi esimin de tamam dedigini ama sanki gonulsuz tamam dedgigini. Bir de kp in borclariyla ilgili konu acmistim. Kp inin 60 binlira borcunu odeyen enayi dersem hatirlarsiniz belki.

Neyse bugun esimle konusuyoruz dedimki gidip pasaport islerini filan halledelim. Demesin mi hayir yurtdisina gitmeyecez. Ben de dedim ne demek gitmeyecez daha gecen sen bana tamam demedin mi diye. Diyorki o zaman öylesine tamam demis is ciddiye binince simdi diyorki hayir. Neden diyorum ne gerke var bilmemne epey bir konusuk ama çok sinirlendim. Sonra kalktim mutfaga gectim yemek hazirliyorum geldi yanima sırnaşıyor filan ben de sinirlendim dedimki "senin babanin keyfi icin ayda 500 lira veriyorum ama kendi keyfim icin veremiyorum" dondu kaldi sonra söylene söylene gitti iceri. Ne dedigini bile anlamadim

Şu an küsüz ve ben nefret ediyorum küs olmaktan. Ya kizlar haksizmiyim. 29 yasina gelmisim hayattaki en buyuk hayalim degisik ulkeler gezmek, calisiyorum param da var. Üstelik bir de babasinin borcunu ödüyorum yani hiç mi hakkim yok yurtdisinda bir tatile. En cok kizdigimda basta tamam demesi iş ciddiye binince yan çizmesi. Yok neymiş efendim yazin beni antalya da 5 yildizli otele goturecekmis. Ya ben 5 yildizli otel istemiyorumki 3 yildizli olsun ama iki ülke göreyim.
Gece de gitmeyecem yataga. Salonda yaticam çok sinirliyim çok

Haklısın ne desen.

Bu kp borç zırvasından bıkman normal. O parayı tasarruf edeyim babama yedireyim diye düşündü herhalde.
Öyle bir sey yaparsa yuzugu cikarip eline vericem. Benim aklimada su geldi, biz yurtdisina filan gidersek babasi derki bunlarda para var, gelir oglundan yinepara ister diye mi gitmiyor acaba. Ama oylede hayat gecmezki onlar ne der diye ben hic mi para harcamayacam

Belki adamın parası yok seni tatile götürecek işte .ben sirnakta yaşıyorum iki aydır evden dışarı çıkamıyorum çatışma var burada .ama eşime karşı çok anlayış liym .

Belki adamın parası yok seni tatile götürecek işte .ben sirnakta yaşıyorum iki aydır evden dışarı çıkamıyorum çatışma var burada .ama eşime karşı çok anlayış liym .
Ne diyosun ya. Calisiyorum diyorum iyi okumadin galiba. Para var diyorum. Antalyada 5 yildizli otele gitmek istiyor diyorum. Para olmadan oraya nasil gidecek. Dogru duzgun okumadan sacma sapan yorum yapma

Ne diyosun ya. Calisiyorum diyorum iyi okumadin galiba. Para var diyorum. Antalyada 5 yildizli otele gitmek istiyor diyorum. Para olmadan oraya nasil gidecek. Dogru duzgun okumadan sacma sapan yorum yapma
Senin gibi sinirli biri hiç çekilmez kocana bağıra dur .yoruma açık sonuçta istedigimi yazarim byyy

Ezberleme cevap veriyor... Ayyy benim sinirimi aldi seninde alsin... Gülümsedim vallah...:ssz:

Back
X