• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim

Eşiniz sınırlarınızı çok zorluyor sizin. Yaşadığınız şehirde kalmak konusunda taviz veriyorsunuz diye hatırlıyorum. En azından tatil planlarının ağırlıklı size göre şekillendirilmesi gerekiyor. Çalışıyorsanız pasaport vize filan başvurun bence. Kendinizi tek gidecekmiş gibi hazırlayıp hazırlıklara başlayın. Eşiniz kararlı olduğunuzu görünce dahil olur herhalde size eşek değil sonuçta.

Eşiniz sınırlarınızı çok zorluyor sizin. Yaşadığınız şehirde kalmak konusunda taviz veriyorsunuz diye hatırlıyorum. En azından tatil planlarının ağırlıklı size göre şekillendirilmesi gerekiyor. Çalışıyorsanız pasaport vize filan başvurun bence. Kendinizi tek gidecekmiş gibi hazırlayıp hazırlıklara başlayın. Eşiniz kararlı olduğunuzu görünce dahil olur herhalde size eşek değil sonuçta.
Evet zaten kafaya koydum ben bu tatili ister gelsin ister gelmesin umrumda degil şu saatten sonra

İt gibi çalışıyorsun, tabiiri caizseee milletin ağız kokusunu tribini çekiyorsun. Kendin için bir şey yapmaya gelince vay anam vay babam. Şaka gibi valla kocan kusura bakma. Başından sonuna kadar haklısın tepkini koy.

O kadar çalışıyorsun, bir tatile gitmek istiyorsun çok mu şey istiyorsun yahu?

Yerinde olsam o çalıştığım işten çıkarım. Oturur evimde götümü büyütürüm.

Çok ama çok haklısın gerçekten.
Ya bu çocukları evlenince ayrı aile olduğunu kabul edemeyen ailelere gerçekten sinir oluyorum. Bunu anlayamayan eşlere ayrı bir sinir oluyorum.
Ne yapabilirsin bilmiyorum ama kesinlikle haklısınız.
İyi dileklerim sizle inşallah istediğiniz tatili yapabilirsiniz.

İt gibi çalışıyorsun, tabiiri caizseee milletin ağız kokusunu tribini çekiyorsun. Kendin için bir şey yapmaya gelince vay anam vay babam. Şaka gibi valla kocan kusura bakma. Başından sonuna kadar haklısın tepkini koy.

Veronika, bence tek gidecek gibi hazirlan. Gerekirse de tek git.

Italya'ya gidersen yakisikli polis memurlariyla foto cek, bana da gonder :p

Çok ama çok haklısın gerçekten.
Ya bu çocukları evlenince ayrı aile olduğunu kabul edemeyen ailelere gerçekten sinir oluyorum. Bunu anlayamayan eşlere ayrı bir sinir oluyorum.
Ne yapabilirsin bilmiyorum ama kesinlikle haklısınız.
İyi dileklerim sizle inşallah istediğiniz tatili yapabilirsiniz.

Evet kizlar gerekirse tek basima gidicem ama o tatile gidilecek. En Büyük KK İnşallah
Kendi de cok istiyosa gitsin antalya da tek basina tatil yapsin

Katiliyorum

Merhaba kizlar, gecenlerde konu acmistim yurt disina tatile gitmek istedigimi esimin de tamam dedigini ama sanki gonulsuz tamam dedgigini. Bir de kp in borclariyla ilgili konu acmistim. Kp inin 60 binlira borcunu odeyen enayi dersem hatirlarsiniz belki.

Neyse bugun esimle konusuyoruz dedimki gidip pasaport islerini filan halledelim. Demesin mi hayir yurtdisina gitmeyecez. Ben de dedim ne demek gitmeyecez daha gecen sen bana tamam demedin mi diye. Diyorki o zaman öylesine tamam demis is ciddiye binince simdi diyorki hayir. Neden diyorum ne gerke var bilmemne epey bir konusuk ama çok sinirlendim. Sonra kalktim mutfaga gectim yemek hazirliyorum geldi yanima sırnaşıyor filan ben de sinirlendim dedimki "senin babanin keyfi icin ayda 500 lira veriyorum ama kendi keyfim icin veremiyorum" dondu kaldi sonra söylene söylene gitti iceri. Ne dedigini bile anlamadim

Şu an küsüz ve ben nefret ediyorum küs olmaktan. Ya kizlar haksizmiyim. 29 yasina gelmisim hayattaki en buyuk hayalim degisik ulkeler gezmek, calisiyorum param da var. Üstelik bir de babasinin borcunu ödüyorum yani hiç mi hakkim yok yurtdisinda bir tatile. En cok kizdigimda basta tamam demesi iş ciddiye binince yan çizmesi. Yok neymiş efendim yazin beni antalya da 5 yildizli otele goturecekmis. Ya ben 5 yildizli otel istemiyorumki 3 yildizli olsun ama iki ülke göreyim.
Gece de gitmeyecem yataga. Salonda yaticam çok sinirliyim çok
Yalnis herifle evlenmissin

Canm ben seni kirmak istemedim gerekirse özur dilerim .kıskanmadım zaten benim sinandıgim daha zor seyler var.esinle dargın olma demek istedim .bunlar basit geldi benim sorunlarım içinde .k bakma canım yanlış anlaşıldı

Siz maaşınızdan mı ödüyorsunuz anlamadm ama bemce güzel birsey yapıyorsunuz. İnsanlar birbirine destek olmalı. Ama esinizin bu sebeple tatili kısıtlıo o kötü

Canm ben seni kirmak istemedim gerekirse özur dilerim .kıskanmadım zaten benim sinandıgim daha zor seyler var.esinle dargın olma demek istedim .bunlar basit geldi benim sorunlarım içinde .k bakma canım yanlış anlaşıldı
Hepimizin zaman zaman zor seyleri oluyor, bu benim icinde ufak bir sorun bende neler yasadim. Sana cocuklugumu anlatsam oturup aglarsin ama iste insan o an ne yasiyorsa o dert oluyor. Özürdilemek erdemdir. Önemli degil.

Bravo gercekten tebrik ediyorum ve kk'nin tüm üyelerine tavsiye ediyorum bu tavrinizi :KK9:

Cok haklisin.
Hen borc ödüyecem hemde kendi paramla tatil yapamayacam..
Bence sen bu tatili kesinlikle erteleme yoksa daha sonra cok sey ertelemek zorubda kalirsin..
Ne yap et gidin bence ...

Back
X