- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ben elifle daha önceki konularında sayfalarca konuştum.Hatta sabırla uzun uzun ona yorum yazan bazı kişilerden biri de benim.Onun huyunu zaten biliyorum bu yüzden.Ama benim söylemek istediğim farklı bir şey.Konu ne olursa olsun,buradaki bazı kişiler gerçekten eski şeyleri aklında tutup,insanlara yeni konularında saldırıyor özellikle.Ben bundan rahatsız oluyorum.Herkesin hataları,yanlışları olabilir.Temcit pilavı gibi her konuda bunları dile getirmek çok saçma.Sizi tenzih ederim,siz söylediniz demiyorum.Ben genel konuştum zaten.Ben eski konularına bakarak yorum yapmadım ama elif gerçekten kıskançlık dışı düşüncelere sahip..
En çok da kendini huzursuz ediyor aslında yaşadıklarıyla..
Konularına da böyle başlayıp mutlaka sonlara doğru başka bir niyet çıkıyor ortaya..
İnanın beklenseydi elif acaba diye başlayabilirdi..
Her yardımcı genç değil ki,yaşı biraz fazla olan yardımcılarda var.Hanımlar saçmalamayın,
eve yardımcı alırlarsa Elif kıskançlığından hem kocasını hem kadını öldürür..
Ya erkek alınmalı ya da o eve yabancı bir kadın girmemeli..
oo açtığı konulara bak evlendikten sonra,devam ediyor son hız kıskançlıklarına...Ay bu kadar olur elif ya.Geçen gün aklıma geldin biliyor musun? Bizim kıskanç kız evlendi sesi çıkmıyor hiç dedim kendi kendime,iyi bari en azından kıskançlık konusu açıp,kendini strese sokmamana sevindim
Konuna gelirsek; evet tutalım birini,kendimi yoramam de,ölümlü dünyada ne gerek var kendini yormana be aman takma kafaya
Yardımcı öğlen arasında evde eşinizle yalnız mı kalacak??????
Bu arada eşim beni düşünüyomuş gibi teklif etmedi bu kadın işini,nasıl konuştuğunu duysaydınız niye dert ettiğimi anlardınız bazı arkadaşlar demişya daha ne istiyodun diye o yüzden söylüyorum resmen hesap sorar gibi söylediÖğle arası eşim aradı ve buzdolabındaki bazı meyvelerin çürümüş olduğunu,çok fazla dağınık olduğumu vs söyledi birini tutalım filan dedi istersen ben tabi çok sinirlendim
Çünkü elimden geleni yapıyorum 5te gidiyorum eve be çok yorgun oluyorum yine de temizliği ihmal etmem dağınıklık ve meyve sebze konusuna gelince haklı bile olsa insan bunun lafını eder mi ya bide aramış yani
Dün annesi bizdeydi o doldurdu eminim
Ben o evde tek yaşamıyorum senden herzaman yardımda istemyorum dedim kapattm yüzüne
Bu arada eşim beni düşünüyomuş gibi teklif etmedi bu kadın işini,nasıl konuştuğunu duysaydınız niye dert ettiğimi anlardınız bazı arkadaşlar demişya daha ne istiyodun diye o yüzden söylüyorum resmen hesap sorar gibi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?