Çok sinirliyim

Ben elifle daha önceki konularında sayfalarca konuştum.Hatta sabırla uzun uzun ona yorum yazan bazı kişilerden biri de benim.Onun huyunu zaten biliyorum bu yüzden.Ama benim söylemek istediğim farklı bir şey.Konu ne olursa olsun,buradaki bazı kişiler gerçekten eski şeyleri aklında tutup,insanlara yeni konularında saldırıyor özellikle.Ben bundan rahatsız oluyorum.Herkesin hataları,yanlışları olabilir.Temcit pilavı gibi her konuda bunları dile getirmek çok saçma.Sizi tenzih ederim,siz söylediniz demiyorum.Ben genel konuştum zaten.

Hanımlar saçmalamayın,
eve yardımcı alırlarsa Elif kıskançlığından hem kocasını hem kadını öldürür..
Ya erkek alınmalı ya da o eve yabancı bir kadın girmemeli..
Her yardımcı genç değil ki,yaşı biraz fazla olan yardımcılarda var.

oo açtığı konulara bak evlendikten sonra,devam ediyor son hız kıskançlıklarına...

Yardımcı öğlen arasında evde eşinizle yalnız mı kalacak??????

Kalsın ne olacak demiştim ki konu sahibi Elif imiş

BEn de gelenkutusu da garip olmuş demiştim

Telefonda söylemesi garip bundan sonra dolap onun görevi olsun
Yardımcı da gelsin

sana bir konuda hak verdim ya Elif artık dünya yıkılsa sorun değil

İki tane meyve çürüdü diye eşim de bana birini tutalım dese ben de deliririm bunun kıskançlıkla ilgisi yok, adam beceremiyosun demiş resmen, yetersiz hissettirmis kız daha yeni evli, sebze de çürür meyve de yemek de yanar kırılan dökülen de olur

Kız artık hastalıkla ilgili de konu açsa regl problemi de olsa basuru da olsa oyyysss elif çok kıskançsın denecek acayip itici

Ayrıca evin hanımı evde yoksa elbette yardımcı da olmasın,ille kıskançlık mı okacak nedeni, evin hanımı olarak şunu şöyle yap bunu buraya koy şurayı sil dicek belki

İş elif gelince herkes sıfır kıskançlık tavan özgüvenle yorum yapıyo

Bence eşiniz işleri yetiştiremediğiniz için öyle demiş ama inceden dokundurma da var tabii ancak saat 5 te evde olmakta geç bir saat değil çocukta yok sanırım iki kişisiniz evde yetişmeyecek ne işiniz olabilir ki bir süpürüp silseniz hafta sonu 1 hafta gider size her odada da oturmuyorsunuz sonuçta her gün buzdolabını kontrol edip atılacakları atmak çok iş değil ama kaynananız nasıl doldurabilir ki eşinizi o mu gördü buzdolabının halini açıp ta desin yiyecekler kokmuş diye o bakımdan da mantıksız onun doldurması biraz daha planlı hareket ederek yetiştirebilirsiniz bence. Çocuk olunca da çalışacaksınız asıl o zaman nasıl yetişeceksiniz şimdi yetişemiyorsanız bende çalışıyorum 6 da evde oluyorum hiç zorluk çekmiyorum iki kişiyiz.

Ay hatırladım yaa eski yazılanlara bakınca gerçekten de yardımcı kadın tutma fikri konu sahibine göre değil. Bu seferde acaba neden kadın yardımcı istedi bir şey mi düşündü diyebilir. Yaşını almış yardımcılarda var ama..

Bi kadına dağınık pis olduğu ima edilirse elbette bozulur o kadın. Ben olsam ben de bozulurdum ama çok sert tepki göstermezdim alındığımı belli ederdim yalnız. Sizi de anlıyorum ama gene de çok tepkili olmayın konusarak anlaşma yoluna gidin derim.

bende yardımcı tuttugumda bir yere vurdular bir göğe kendilerini kv ler
ne gerek varmış bunca insan yardımcımı tutuyormuş işini yaptırmak için ,şimdiki avratlar çok rahatmış , yazık değilmiymiş oğlunun parasına , daha neler nelerrr sanki ben çalışmıyorum
ama yüzüme karşı rahatmısın kadına alıştınmı iyi oldu diyorlar. ohhhh bende keyfime bakıyorum
ne sinirleniyorsun ki ara ben kadın bakmaya başladım canım iyi aklıma düşürdün vallahi hadi optum seni de kapat tlf
kendi kıvransın hahaaaa

Bence esiniz kotu bisey dememis. Yardmci tutalim demesi cok guzel bisey demekki sizi dusunuyo. Daaginik olanilirsiniz ama hem daginik hem pisseniz belki esiniz sizden daha titizdir o yuzden temizlikci yapar en azindan diye dusunmus olabilir. Haftada bir gun esinizle ortak temizlik gunu ilan edin bence hatta cuma gunu isten geldikten sonra temizleyin haftasonunu musmutlu ve rahat bi sekilde gecirirsiniz. Ama esiniz de yardim etsin muhakkak ki anlasin o da temizlik kolay degil ama o tip seyleri kovalamak lazim dolabi lavabo ve tuvaletleri falan gerisi cok onemli degil zaten cok pislenmez ama siz hafta icinde bunlara ozen gosterip bir gun de genis temizlige ayirrirsaniz hic bi sorun kalmaz eminim 5 gec bi saatte degil super bi saat isten cikip evde olmak icin. O yuzden kendinize dert etmeyin dertmis gbi dusunmeyin hu durumu gec cikiyorum yoruluyorum gibi. Hem niye sinir oluyosunuz ki esiniz o sizin onun hatalivoldugu yerlede de siz soylemiyo musunuz?bu alinacak bi konu degil ki hele esiniz soylemisse yani konu komsu soyler alinirsiniz da o sizin hayat arkadasiniz

Bu arada eşim beni düşünüyomuş gibi teklif etmedi bu kadın işini,nasıl konuştuğunu duysaydınız niye dert ettiğimi anlardınız bazı arkadaşlar demişya daha ne istiyodun diye o yüzden söylüyorum resmen hesap sorar gibi söyledi

Ev onun da evi kendi de bir zahmet el atsın. Kör değil ya, meyveler merç olduysa kendi de zaten görmüştür bir zahmet çıkarıp çöpe atsın. Eli ayağı var herhalde bu paşazadenin? Telefon edene kadar dolabi temizlesin.

Siz buzdolabından sorumlu iç işleri bakanı, eşiniz de bostan korkuluğu olmadığına göre, bu sizin kadar onun da dağınıklığı oluyor. Unutmuş sanırım, hatırlatmakla iyi yapmışsınız. Yerinizde olsam asla taviz vermem, üstüne evdeki sorumluluklarını da gözüne gözüne sokarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…