Çok sinirliyim

İyi de adamın işi bu gece vakti yollara düşse kör karanlıkta daha mı mutlu olucaktınız
Bence boş yere boğuyosunuz eşinizi
Beni takmadıpına sinir oldum !diye öyle tepki verdim bahanelerin arkasına saklanmayıpta Ada'm gibi yoruluyorum gece kalayım deseydi ama kar yağmış patron gitme dedi diyo .bende o yüzden kızdım ..

Beni takmadıpına sinir oldum !diye öyle tepki verdim bahanelerin arkasına saklanmayıpta Ada'm gibi yoruluyorum gece kalayım deseydi ama kar yağmış patron gitme dedi diyo .bende o yüzden kızdım ..

Belki o da vereceğiniz tepkiden korktuğu icin öyle demiştir.
Bi de böyle düsünün.

Önceden yer yaptıgı icin kalma olayına kar vs dedigi icin,sonradan patron gitmeyin gec oldu diyor demesi cok sacma,adam gibi en basta söyle madem kalacagını..Allah Allah...
Ondan sonra kadınlar cok konusuyor cok karısıyor..Yürüyün ordan!

Kocası haftalardır eve geç gelen bir kadın olarak gözlerimi pörtletmiş bunlar şaka olmalı diye düşünüyorum
Kalsa ne olur sanki ayda bir gününü de oraya ayırırken tatsızlık çıkarmasanız ne kaybedersiniz
Böylesi tavırlardan hiç hoşlanmam iki çocukluyum bu durumda kalsam eşim ben idare ederim bir günde sen keyfine bak der rahatsız etmemek içinde aramaz sağolsun

Bende ona kızdım zaten Ada'm gibi kalmak istiyorum de bahanelerin arkasına sığınma dımı

İş icabımı geç geliyor eşiniz benim ki kalmak istiyorum dese anlarım ben yalan söylemesine kızdım

İş icabımı geç geliyor eşiniz benim ki kalmak istiyorum dese anlarım ben yalan söylemesine kızdım
Demekki tepkinizden çekinmiş neden yalan söylediğini düşündünüz mü
Eşim iş icabı geç geliyor çoğu zaman görmüyoruz birbirimizi
bazen erken çıkar bizimle geçirir gününü haftada 1 gününü de arkadaşlarıyla geçirir ona da bişey demem Okey oynamaya giderler

Sen böyle basit bir olayda rest çektiysen ben melekmişim. Adam arkamdan "kıymetini bilemedim" diye aglıyordur heralde

Sen böyle basit bir olayda rest çektiysen ben melekmişim. Adam arkamdan "kıymetini bilemedim" diye aglıyordur heralde
Daha önemli konularımız oldu ailevi konular o zaman rest filan çekmedim yalan A tahammülüm olmadığı için çok tepki gösterdim

Abartmissiniz. Ben olsam yuzunuze bakmazdim kolay kolay.
Ayrica Afyonun kari da fena olur niye onda ne var diye düşündünuz?

Yanlis hatirlamiyorsam gecen sene mart ya da nisan ayinda universite tatil edildi kar yagisindan. Oyle pis bir kisi var, kuzenim orda, ondan biliyorum
Hadi ya ben Akdeniz bölgesindeyim o yüzden bu şekilde düşünmemiştim

Hadi ya ben Akdeniz bölgesindeyim o yüzden bu şekilde düşünmemiştim
Simdiki durumunu bilmiyorum ama gecen seneyi cok iyi hatirliyorum. Bahar aylarinda kar tatili olduğunu.
Ama olan olmus artik, düzeltirsiniz umarim yakin zamanda

Çok abartmışsın eşinin kıymetini bil kavgan da boş bence burda ne aldatma konuları açılıyor senin eşin iyi niyetli diye kavga ettin hı öyle mi eşine güvenmeyi öğren bence sen haksızsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…