- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
çalışıyo musun sen de ?
valla istda olsan çıkarırdım ben seni.:)madem koz olarak kullanamıyosun yol o zaman, bari hıncını al ne diyim :)İşte benim öyle çıkacağım kimsem yok yoksa günlerce eve gelmezdim ailem bana uzakta bu şehirde de komşularım var onlarda dışarda takılmaz
hıı o zaman boş vakitlerde yapışmak doğal sonuç tabi:)11 senedir çalışıyorum cnm
Kalmak istiyodu ama bende hayır akşam kalma diyodum patronu da kal demiş oda tamam demiş bende neden hayır ben gidicem demedin diye kızdım
hıı o zaman boş vakitlerde yapışmak doğal sonuç tabi:)
bana çok doğru gelmiyo bu işte, insanların atıyorum ayda bir kendi arkadaşlarıyla ayrı ayrı görüşmesinde sakınca yok bence, ben çok sevmiyorm her dakka dipdibe, azıcık gitsin arkadaşını falan görsün öff :) evlendik diye, birbirimizden bağımsız sosyal hayatları % de 100 kısıtlamak çok da sağlıklı gelmiyo bana, afakan gelir bana yani :)Yani şöyle anlatayım eşimle her şeyi birlikte yapariz arkadaşlarıyla çıkamaz
Benimde çok arkadaş yok cikarsamda cumartesi o işteyken çıkarım
Ama mesela bir pazar arkadaş la cikarsamda koz yapıyor siz gibi bende cikcam diyor
O yüzden kendimde bana yapılmasını istemediğimi eşime yapmıyorum
Gecinip gidiyöz
Niye kadınlar eşim sizin vermiyor diyor o da eşim kalmamı istemiyor deseydi böyle daha mı iyi oldu almıyacam yarın onu eve gitsin nerde kalıyorsa kalsın.çocuk mu bu ayol.. kalmak istemiş tamam demiş.. niye hayır gidicem desin .. birde karım izin vermiyor deseydi bari tam olsaydı..
bi gelsin devalla istda olsan çıkarırdım ben seni.:)madem koz olarak kullanamıyosun yol o zaman, bari hıncını al ne diyim :)
bana çok doğru gelmiyo bu işte, insanların atıyorum ayda bir kendi arkadaşlarıyla ayrı ayrı görüşmesinde sakınca yok bence, ben çok sevmiyorm her dakka dipdibe, azıcık gitsin arkadaşını falan görsün öff :) evlendik diye, birbirimizden bağımsız sosyal hayatları % de 100 kısıtlamak çok da sağlıklı gelmiyo bana, afakan gelir bana yani :)
zaten çalışınca durum farklı canımTabii herkes farklı saygı duyuyorum
Biz yilardir böyle alıştık
Bir hafta sonumuz var onu da ailece çocuk dahil geciririz eşim ilk başta ayri gezmek isterdi şimdi alisti is arkadaşları düğüne erkekler toplu gider o bizi götürür
Niye kadınlar eşim sizin vermiyor diyor o da eşim kalmamı istemiyor deseydi böyle daha mı iyi oldu almıyacam yarın onu eve gitsin nerde kalıyorsa kalsın.
İşte benim öyle çıkacağım kimsem yok yoksa günlerce eve gelmezdim ailem bana uzakta bu şehirde de komşularım var onlarda dışarda takılmaz
Hangi ildesiniz gelin beraber takılalım
Eve aldım ama konuşmuyoruzYapma sakın eve almamak olmaz evlılıgın durduk yerde yara almasin
Eve al burnundan getir
3 saat arkadaşı 2 saat kendisi kullanıyo evet bende eşime diyorum sevemedim bu şehri kalabalık aileden gelip te hiç kimsemin olmadığı il de yabancıyım alışamıyorum diyorum oda senin ailenin olduğu işe taşınmam imkansız çünkü işim burda diyoSadece erkekleri değil kadınları da bu kadar da sıkarsanız bir ilişkinim cılkı çıkar.
5 saatlik yolda aracı kendi mi kullanıyor?
Kendi kullanıyorsa ne kadar zor biliyor musunuz?
Ben kendim derdim eşime gelme bu gece kal diye.
Bence çocuk, ev işleri ve belli bir çalışma hayatından sonra evde olmak sizi germiş gibi geldi bana.
Kız kardeşim iki günlüğüne gelmişti bugün gitti bana yakın bi ilde üniversite okuyor bazen gelip gidiyo ayda bir filan o yanımda diye içi rahattı o olmasaydı bile eşim e göre korkulacak bişey yok ne olacak sanki diyoBence isten ayrilinca sosyal hayatin azalmasi, ev isleri, cocuk bakimi sizi yormus. Esinizin oldugu kadar sizinde bigun kafayi dinlemeye, arkadaslarinizla sohbet etmeye ihtiyaciniz var. ustelik aileniz baska sehirdeymis, kucuk cocukla bi kadini gece evde yalniz birakmayi dogru bulmuyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?