Çok sinirliyim

İşte benim öyle çıkacağım kimsem yok yoksa günlerce eve gelmezdim ailem bana uzakta bu şehirde de komşularım var onlarda dışarda takılmaz
valla istda olsan çıkarırdım ben seni.:)madem koz olarak kullanamıyosun yol o zaman, bari hıncını al ne diyim :)

Kalmak istiyodu ama bende hayır akşam kalma diyodum patronu da kal demiş oda tamam demiş bende neden hayır ben gidicem demedin diye kızdım

çocuk mu bu ayol.. kalmak istemiş tamam demiş.. niye hayır gidicem desin .. birde karım izin vermiyor deseydi bari tam olsaydı..

Son düzenleme:
hıı o zaman boş vakitlerde yapışmak doğal sonuç tabi:)

Yani şöyle anlatayım eşimle her şeyi birlikte yapariz arkadaşlarıyla çıkamaz
Benimde çok arkadaş yok cikarsamda cumartesi o işteyken çıkarım

Ama mesela bir pazar arkadaş la cikarsamda koz yapıyor siz gibi bende cikcam diyor
O yüzden kendimde bana yapılmasını istemediğimi eşime yapmıyorum
Gecinip gidiyöz

bana çok doğru gelmiyo bu işte, insanların atıyorum ayda bir kendi arkadaşlarıyla ayrı ayrı görüşmesinde sakınca yok bence, ben çok sevmiyorm her dakka dipdibe, azıcık gitsin arkadaşını falan görsün öff :) evlendik diye, birbirimizden bağımsız sosyal hayatları % de 100 kısıtlamak çok da sağlıklı gelmiyo bana, afakan gelir bana yani :)

çocuk mu bu ayol.. kalmak istemiş tamam demiş.. niye hayır gidicem desin .. birde karım izin vermiyor deseydi bari tam olsaydı..
Niye kadınlar eşim sizin vermiyor diyor o da eşim kalmamı istemiyor deseydi böyle daha mı iyi oldu almıyacam yarın onu eve gitsin nerde kalıyorsa kalsın.

Tabii herkes farklı saygı duyuyorum
Biz yilardir böyle alıştık
Bir hafta sonumuz var onu da ailece çocuk dahil geciririz eşim ilk başta ayri gezmek isterdi şimdi alisti is arkadaşları düğüne erkekler toplu gider o bizi götürür

zaten çalışınca durum farklı canım
kısıtlı zamanını bana çocuğuna ayırmıyosa olay çıkarırım ben
bizde durum farklı, ben çalışmıyorum bi kaç yıldır, vaktim bol benim, bana konuşmak kolay yani :)

Cok tepkı vermeyın bende balık burcuyum ve esınız elınde olsa sızı kırmazdı bence cunku kalmak ıstedgı ortada ama sız gel dedınız dıye gelecekmıs zaten ama patrn devreye grnce sıze tekrar sormk ıstemıs bak arkadasım erkenden kalkıp işe gden bı ınsan ıcın gnde 10 saat yol işknce olur hele ertesıngun ıse gdecekse . bence guvenyrsanız bırakın kalsın şimdi sız byle uaptınız ya adamcagızın kafası rahat degıldır huzurusuzdur belkıde uyuyamaz uyumadan once arayın yumusak yumusak konusun kendınızede dert etmeyın bu kadar kontr manyagı olmyn zıra hayatın bır sanıyesıne bıle hukmedemeyız kusura bakmayın burda hatalı sızsınız bıraz empatı yapmaya calısın zaten hıc kımse ebınden cocugundan ayrı durmak ıstemez

ayıp olmş bn sizin yerinizde olsaydım ben teklif ederdim saat 8 olmş o saatten sonra 5 saatlik mesefayi alma sabah erkenden çık sakin sakin gel dye

Bence isten ayrilinca sosyal hayatin azalmasi, ev isleri, cocuk bakimi sizi yormus. Esinizin oldugu kadar sizinde bigun kafayi dinlemeye, arkadaslarinizla sohbet etmeye ihtiyaciniz var. ustelik aileniz baska sehirdeymis, kucuk cocukla bi kadini gece evde yalniz birakmayi dogru bulmuyorum acikcasi

İşte benim öyle çıkacağım kimsem yok yoksa günlerce eve gelmezdim ailem bana uzakta bu şehirde de komşularım var onlarda dışarda takılmaz

Hangi ildesiniz gelin beraber takılalım

Sadece erkekleri değil kadınları da bu kadar da sıkarsanız bir ilişkinim cılkı çıkar.
5 saatlik yolda aracı kendi mi kullanıyor?
Kendi kullanıyorsa ne kadar zor biliyor musunuz?
Ben kendim derdim eşime gelme bu gece kal diye.
Bence çocuk, ev işleri ve belli bir çalışma hayatından sonra evde olmak sizi germiş gibi geldi bana.

3 saat arkadaşı 2 saat kendisi kullanıyo evet bende eşime diyorum sevemedim bu şehri kalabalık aileden gelip te hiç kimsemin olmadığı il de yabancıyım alışamıyorum diyorum oda senin ailenin olduğu işe taşınmam imkansız çünkü işim burda diyo

Kız kardeşim iki günlüğüne gelmişti bugün gitti bana yakın bi ilde üniversite okuyor bazen gelip gidiyo ayda bir filan o yanımda diye içi rahattı o olmasaydı bile eşim e göre korkulacak bişey yok ne olacak sanki diyo

İyi de adamın işi bu gece vakti yollara düşse kör karanlıkta daha mı mutlu olucaktınız
Bence boş yere boğuyosunuz eşinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…