İki gün toplatı olunca oda 2 kez filan oldu kalıyodu ama tek gün olunca dönüyorduEsiniz gelmek isteseydi cikardi yola belliki yorulmus kendiside kalmak istemis orda,,tepkiniz biraz fazla olmus,, Her gittiginde kaliyormu bir sefere mahsus birseymiydi
patronu dedi diye mi kaldı sence ? bana daha önceden seni ikna etmeye çaışmış gibi geldi çünküHer zaman dönüyordu zaten 3 saat bi arkadaşıyla geliyor arkadaşı yolda iniyordu son iki saatte yalnız devam ediyordu
Aynen keyfi kaldı bende gel dedikçe gelmedi bende en son patladım artıkCnm eşine pek guvenmiyorsun ondan sorun etmissin bence
Şahsım olarak bende başka yerde kalmasını istemem bu dünyada babama bile guvenmem
Eşini güzelce konuşarak gelmesini isteyecektin gelmezse tavır yapcaktin
Gelebilirdi kar kış yokya
biraz keyfi kalmış
ah bu erkekler!!!Valla evde olsa kafasını kırardım yalan söylemesine kızdım ben her zaman dönen Ada'm yolları filan bahane etti patronunu bahane etti sinir hastası edicem beni valla ya çocuk gibi uğraşıyorum onunla
Aldatma durumu olmaz ama arkadaşlarıyla oturup sohbet etmek için kaldı kesinpatronu dedi diye mi kaldı sence ? bana daha önceden seni ikna etmeye çaışmış gibi geldi çünkü
altında art niyet aramaya gerek var mı yk mu onu sen bilirsin, ben kocamı bilirm gider mışıldayarak horlar odasında diyosan boşver daha yeme adamı
o zaman boşver ya, arada bi hepimizin ihtiyacı varböyle şeylereAldatma durumu olmaz ama arkadaşlarıyla oturup sohbet etmek için kaldı kesin
ozaman belliki kalmak istemis gelince konusursunuzz fazla üstüne gitmeyin olay büyümesinİki gün toplatı olunca oda 2 kez filan oldu kalıyodu ama tek gün olunca dönüyordu
Aynen keyfi kaldı bende gel dedikçe gelmedi bende en son patladım artık
Aldatacağına inanmıyorum ama insan oğlu yine de bilşey diyemem tabi ama yaşan söylemesine kızdım yalana hiç tahammülüm yokEşinize güvenmediğinizi düşünüyorum. Yalan söylemesi , ya da bahane uydurması yüzünden mi yarın eve gelme dediniz.
Bide anlasa valla dedim sen odun kafalısın gebetto gibi yontucam seni ama anlamıyor man kafaBence rahatla hep kendimize ediyoruz onların umrunda mi sanıyorsun
Bosver oda sohbet etsin bakalım arkadaşlarıyla
Gelince burnundan getir ki bi daha yapamasın
Öyle dul bekar arkadaslari gibi rahat takilamaz evli adam
Gelsin bi ellemeyi görür o salak gibi odunla evlenmişimo zaman boşver ya, arada bi hepimizin ihtiyacı varböyle şeylere
elleme adamceyizi
Sakin olmanız gerekiyor. Aldatacak olsa işe gidiyorum der ve aldatır. Zamanını kendisi yaratır.Aldatacağına inanmıyorum ama insan oğlu yine de bilşey diyemem tabi ama yaşan söylemesine kızdım yalana hiç tahammülüm yok
koptum gece geceGelsin bi ellemeyi görür o salak gibi odunla evlenmişim
Valla sinir krizi geçirmemek ve kalkıp camı filan indirmemek için kendimi zor tutuyorum artık fenalık geçiricemSakin olmanız gerekiyor. Aldatacak olsa işe gidiyorum der ve aldatır. Zamanını kendisi yaratır.
İşte benim öyle çıkacağım kimsem yok yoksa günlerce eve gelmezdim ailem bana uzakta bu şehirde de komşularım var onlarda dışarda takılmazkoptum gece gecevalla bişey deme ya boşver
bırak muhabbet emek istiyosa etsin, sen de bunu ilerde koz olarak kullaırsın
benim eşim de bi hafta sonu çıktı böyle arkadaşlarıyla, erken dönğcem dedi, gece 2 de geldi
geçen hafta da ben çıktm bi kız akadaşımla, o evde kaldı kıza baktı
geenin 1 i olmuş, yoldayım arıyo beni saatten haberin var mı, cozuttun sen diye
sen sabah 2 de gelirken bişey olmuyodu dedim, sustu cevap veremedi
böyle olay anında susup sonra koz olarak kullanıyorum ben
koptum gece gecevalla bişey deme ya boşver
bırak muhabbet emek istiyosa etsin, sen de bunu ilerde koz olarak kullaırsın
benim eşim de bi hafta sonu çıktı böyle arkadaşlarıyla, erken dönğcem dedi, gece 2 de geldi
geçen hafta da ben çıktm bi kız akadaşımla, o evde kaldı kıza baktı
geenin 1 i olmuş, yoldayım arıyo beni saatten haberin var mı, cozuttun sen diye
sen sabah 2 de gelirken bişey olmuyodu dedim, sustu cevap veremedi
böyle olay anında susup sonra koz olarak kullanıyorum ben
İşte benim öyle çıkacağım kimsem yok yoksa günlerce eve gelmezdim ailem bana uzakta bu şehirde de komşularım var onlarda dışarda takılmaz
çalışıyo musun sen de ?Zeki kız :)
Benim ki en beteri spora bile gitmiyorum oda gitcek diye yapışık ikiz gibiyiz
Valla sinir krizi geçirmemek ve kalkıp camı filan indirmemek için kendimi zor tutuyorum artık fenalık geçiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?