Şımarıklık değil birikmişlik diyelim arkadaşlarına hayır diyememesinden bıktım artık sürekli ya müdürü gelir ya bi yerde sorun çıkar ya arkadaşına bişey olur koşar yanlarına .....arkadaşlarının biri ayrıldı eşinden kafasına göre takılıyo biri haftada iki gün gider evine hafta sonları sadece gider eşinden farklı bi ilde yaşıyo işi farklı ilde o yüzden bizimki de bakıyo onlar hep akşamları dışarda takılıyo bana onları örnek gösteriyoYaptığınız biraz şımarıklık gibi geldi bana
Kalmak istiyodu ama bende hayır akşam kalma diyodum patronu da kal demiş oda tamam demiş bende neden hayır ben gidicem demedin diye kızdımAnlamadim ki.
Adam is icin gitmis, patron kal demis ama oncesinde de kalmaya niyetliymis zaten.
Buna mi sinirlendiniz yoksa patrona hayir diyememesine mi?
Cunku bir ara hayir diyemez demissiniz ama baglantiyi kuramadim bu olayla.
Valla evde olsa kafasını kırardım yalan söylemesine kızdım ben her zaman dönen Ada'm yolları filan bahane etti patronunu bahane etti sinir hastası edicem beni valla ya çocuk gibi uğraşıyorum onunlao nasil bir abartio kadar lafa adamin sinirlenmesi lazimdi
Yalan söylemesine kızdım beni salak yerine konuyo dünsen anladım kalmak istediğini bahanelerin arkasına sığınmasına yalan söylemesine kızdımAyıp ve haksızlık etmişsiniz
hp söz verir bazen tutar bazen tutmaz ve bahanelerin arkasına sığınır ayrıca arkadaş ortamını sevmiyorum ağızları çok bozuk o yüzden onların ortamını sevmiyorumBiraz fevri davranilmis belki gervekten patronu kalmasini istedi ve hayir diyemedi boyle.durumlar olabiliyor is hayatinda guvensizlikmi yoksa esin hep vurdumduymazmi da boyle tepki verdin ilk defa yaptigi biseyse cok gitmissin ustune
Her zaman dönüyordu zaten 3 saat bi arkadaşıyla geliyor arkadaşı yolda iniyordu son iki saatte yalnız devam ediyorduyazdıklarım uçtu bu konuya enteesan
sanki eşin gece gelmemek için önceden yolunu yapmaya çalışmış kardı yoldu vs
ama 5 saatlik yol diyosun, gece gece çekememiş olabilir, ben olsam ben de kalmayı tercih eder
Ama 1 yıldır toplantı olunca hep sabah gidip akşam dönüyor duBöyle saçma şeylerde kızıp parlarsan,haklı olduğunda da eşin seni dinlemez tabiki...şımarıklık yapmışsın...5 saat git 5 saat dön kolay mı...böyle saçmalamaya devam edersen adam zaten arkadaşlarına koşar onları dinler,seni mi dinleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?