- Konu Sahibi yorgunummm
Yok ya dombilinin tekiKendisi Cuneyt Arkinin gencligi mi pardon?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya dombilinin tekiKendisi Cuneyt Arkinin gencligi mi pardon?
Allahimmm dedektif gibisiniz masaallah1. kaç yıllık evlisiniz ?
2. çok çabuk tepki vermişs sin.
3.bu tarz şeylere yaklaşırken çok sakin ve soğuk kanlılıkla yaklaşmanı öneririm. verdiği cevaba inan ma ama inanmış ona güvenmiş gibi yap.
4. sonrasında izlemeye al onu , sürekli takipte kal. üstüne gitme , hiç bir şekilde hissettirme takipte olduğunu.
5. giyin süslen püslen git eşinin iş yerine, bi kahve çay iç , kızı gör ,oda seni görsün. ilgiyi arttır kocana karşı.. olayı unutmuş gibi davran.
6. bir zaman sonra eşinin facesinden bir kız ismi arattır ve silme. bir gün sonra bak silmiş mi ? silmediyse sonra hesap sor yine bi kız daha aramıssın bu kim peki de ?
7. verdiği tepkiye çok iyi bak. diğeriyle aynımı ? suçla onu ben sana güvenmelimiyim de ? geçen ki iş arkadaşını neden arattırdığını sor , daha çok önceki kişiye yoğunlaş. sonuca bağlamaya çalış. gerekirse küs.
8. kafanda soru işareti bırakma hiç . sonra kendi kendini yersin. sakin ol. umarım farklı bi şey yoktur. biz abartıyoruzdur. bu erkeklerin topu aynı. hep meraktan hepsi. fırsat vermemek lazım.
her insan çevresindekileri aratıyor bakıyor vs abartmayınAy kizlar oyle doluyum ki şuan esimle severek evlendik 5 yasinda kızımız var yani bileyim siradan bir aileyiz işte bi sorun yaşamadık bu zamana kadar biraz once esimin facesinde geziniyodum (normalde hic yapmam) arama bolumune tıkladim şirketten ki bi kızı aramış hemde 6 defa şok oldum gel buraya dedim sordum arayamazmiyim dedi arayamazsin dedim Allah Allah ne ariyosun altında dedi bisey aramalimiyim dedim sacmalama yaaa diyor bayagi kizdim şimdi de baktım kayıtı silmiş silmişsin dedim evet ne var ki diyor kızlar salaga mi yatıyor bu ne yapıyor Allah aşkına gebertiyim mi şimdi ben yapayim bunu?
Ne yapsin incecik guzel kiz senin kocani o zaman kafana takma:)))Yok ya dombilinin teki![]()
Ne yapsin incecik guzel kiz senin kocani o zaman kafana takma:)))
Dedim zaten baktigimida soyledim :)Neden isyerinden bi bayan acaba ?? Ben hayra yormadim tehlikeli kokular seziyorum... o zamn sizde basklarina bakin ne olacakmis ya
Evet o konuda cok pismanimKeşke hemen belli etmeyip sinsice takip etseydiniz aratmaya devam mı yeşimdi haberi olduğu için aratsa bile hemen silecektir
Demeyin yaaaaKötü kokular var ya hadi hayirlisi
Dedim zaten baktigimida soyledim :)
Bi gelisme yok mail adresi olsun her yeri didik didik aradim bisey bulamadim ama takip edicemcanım durumunda bir gelişme var mı ?
Dokumani almama gerek yok ki zaten ofiste hep konusuyorlar evde de ariyor kiz iş için tek esimi degil herkesi ariyorSenin gibi yakalamıştım canım.sonrası kötü yere çıktı.ilgisi olmasa niye arasın ki.paylaştıklarına BAKIYOR bence.eşin için birşey paylaşıyor mu diye.kızı takibe alsan.eşinin de üstüne gitme.sessiz kal telefon dökümlerine bak.tabi hazırlıklıysan her duruma
Cakarim agzina dediEe sen.oyle deyince ne tepki verdi
Ofisten bi cocuk aratmiş miş tlfnu yokmu dedim benimki elimdeydi bi bak abi demis bu da bakmiş ilgisi varmis kiza ee sonra bisey oldu mu aralarinda dedim sanmiyorum dediSenin gibi yakalamıştım canım.sonrası kötü yere çıktı.ilgisi olmasa niye arasın ki.paylaştıklarına BAKIYOR bence.eşin için birşey paylaşıyor mu diye.kızı takibe alsan.eşinin de üstüne gitme.sessiz kal telefon dökümlerine bak.tabi hazırlıklıysan her duruma
Saçma sapan bir şey uydurmuş.hep aynı yalan bekar bir çocuk vardı diye Başlıyor.inşallah doğrudur yinede.Ofisten bi cocuk aratmiş miş tlfnu yokmu dedim benimki elimdeydi bi bak abi demis bu da bakmiş ilgisi varmis kiza ee sonra bisey oldu mu aralarinda dedim sanmiyorum dedi![]()