- 3 Nisan 2015
- 221
- 100
- 53
- Konu Sahibi damar mavisi
-
O olgunlugu genel manada her konuda ben üstleniyorm zaten .Ama çocuk gibi davranılmasndan nefret ediyorum.Seni mi düşünmüş karnindakini mi anlamış değilim. Ama öfkeyle kalkıp zararla oturma derim. Bazen haklı olsak da kadinligin bize kattığı olgunluğu unutmamalıyız.
Şimdi yattı :)eşiniz, kış uykusuna yatmayı unutmuş sanırım.
Doktor günde 3 tane içeblrsn demesine rağmn hiç içmedm ayda bi iki tanenin bi zararı olcagını düşünmedim. Usulünce sölese dert etme ama tavrı çok kışkırttı beniEsine kizip karnindakine zarar veriyorsun
hem sana hem de bebege zarar verdigi icin agrasiflesmis olabilir ama hatali olan sensin. Ondan daha cok dusunmeliydin kusura bakma.
Doğru diyosun durduk yere büyüdü zaten arkadşlarmla olnca 1-2 tane içtgmi sölemştm . Ama paket eve aldgmdan hberi yok . Fazla yükseldik ikimizde :/Çok büyütmüşsünüz karşılıklı olarak.. Keşke baştan normal bi şekilde söyleseydiniz arada canım istiyo adet dönemlerimde vs. deseydiniz anlayış gösterebilirdi.
Tabi ki davranışı çok yanlış ama büyük bi mesele değil esas olarak.. Biraz sakinleşin onun sakinleşmesi için de vakit verin bu stresle konuşmaya çalışırsanız kavga büyür..
Sakinleştikten sonra umarım anlar o da hatasını ama inatlaşmayın derim bu dönemde stresten uzak olmak gerek malum..
Ben sigara kullanan biriyim ama hamile iken asla kullanılmamali yanlız arada tek tük sıkıntı yok takmayinO olgunlugu genel manada her konuda ben üstleniyorm zaten .Ama çocuk gibi davranılmasndan nefret ediyorum.
Doktor bile günde 3 tane içebilrsn demesine rağmn ayda 2 tane içmektn zarar gelmez eminimki bence abartmayalım arkdşm.kendinizi boşverinde karnınızdakine acımıyorsunuz belli. ne demek hamileyken sigara içmek ya. bu kdr mı değersiz bebeğiniz. millet çocuğu olsun diye rabbime yalvarıyor siz ise karnınızdakini zehirliyorsunuz allah ıslah etsin
Doktorumun günde 3 içeblrsn dedigndn ayda bi iki tanenin zararı olmayacgmı düşünyrm.Hamileyken sigara içmeyin. Net.
Çocuk gibi davranmazsanız çocuk gibi azarlanmazsınız. Anne oluyorsunuz. Eşinizin size parmak sallama hakkı yok ancak sizin doğmamış sabiye sigara içirmeye hiç hakkınız yok. Bir tanesi iki tanesi yok bu işin.
Dilerim hatanızdan tez dönersiniz.
BencedeBen sigara kullanan biriyim ama hamile iken asla kullanılmamali yanlız arada tek tük sıkıntı yok takmayin
Kesinlikle öle içmesem bile orda biyerde olması iyi oluyo fazla sinir harbi yaşıyrm özel dönemde iyi geliyo. Yorumnz için teşekkrler.arada içmek için almışsınız abartmadığınız takdirde içmeniz çok sıkıntı olmazdı. Aşırı tiryakilere doktorlar bazen izin veriyorlar içmeleri için. eşiniz abartmış sizin yaptığınızda bir sorun göremedim, ben de kullanıcı olduğum için bilirim bazen sigaranın yanında olması, ulaşılabilecek bir yerde bulunması bile kişiyi psikolojik olarak rahatlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?