Çok sinirliyimm zoruma gitti..

damar mavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
221
100
53
Merhaba kk üyeleri
Sinirlerim çok bozuk. Az önce eşimle kavga ettik.Olay şu şuan 4.5 aylık hamileym daha önce 2 günde 1 paket sigara içiyordm hamileligimi ögrenince bıraktım tabi.Ç.nakkalede yaşıyoruz ayda bi 2 ayda bi memlektime gidiyrz orda arkadaşlrmla oturunca bi iki tane içiyorum ama çnakkaledeykn hiç içmiyorum. Ama adet günlerime yakın aşırı sinirlendigmden bi paket aldım böle zamanlarda btane içmk için çekmeceye koydum 2 ay önce fln bugün eşim onu buldu bende içinden 2-3 tane eksik düzenli içmiyrm dedim beni alaya alarak hı sen hep içtin ben biliyrm vs tavırları beni deli etti.

Bende kendimi haklı buluyrm o yüzdn çok sinirlendim içmedigm taktirde kanıtlayamamk yalancı durumuna düşmek çocuk gibi azarlanmak zoruma gitti çok.Bagırdm sen istiyosn diye degil kendim istedm bıraktım dedim inatla bana yalancı muamelesi yaptı.Kalktm markte gdip sigara aldım artk içiyrm dedm o paketide kırdı (buldgnuda kırmştı) üstüme yürüdü yüzümü ittirdi parmak sallaya sallaya bi ton laf söledi. Beni çocuk gibi azarlayıp el kaldramazsn dedim çıktım odadan ama kendimi aşagılanmış hissediyorm nasıl davranmam lazım?

Çok büyütmüşsünüz karşılıklı olarak.. Keşke baştan normal bi şekilde söyleseydiniz arada canım istiyo adet dönemlerimde vs. deseydiniz anlayış gösterebilirdi.
Tabi ki davranışı çok yanlış ama büyük bi mesele değil esas olarak.. Biraz sakinleşin onun sakinleşmesi için de vakit verin bu stresle konuşmaya çalışırsanız kavga büyür..
Sakinleştikten sonra umarım anlar o da hatasını ama inatlaşmayın derim bu dönemde stresten uzak olmak gerek malum..

Seni mi düşünmüş karnindakini mi anlamış değilim. Ama öfkeyle kalkıp zararla oturma derim. Bazen haklı olsak da kadinligin bize kattığı olgunluğu unutmamalıyız.
O olgunlugu genel manada her konuda ben üstleniyorm zaten .Ama çocuk gibi davranılmasndan nefret ediyorum.

Esine kizip karnindakine zarar veriyorsun

hem sana hem de bebege zarar verdigi icin agrasiflesmis olabilir ama hatali olan sensin. Ondan daha cok dusunmeliydin kusura bakma.
Doktor günde 3 tane içeblrsn demesine rağmn hiç içmedm ayda bi iki tanenin bi zararı olcagını düşünmedim. Usulünce sölese dert etme ama tavrı çok kışkırttı beni

Hamileyken sigara içmeyin. Net.

Çocuk gibi davranmazsanız çocuk gibi azarlanmazsınız. Anne oluyorsunuz. Eşinizin size parmak sallama hakkı yok ancak sizin doğmamış sabiye sigara içirmeye hiç hakkınız yok. Bir tanesi iki tanesi yok bu işin.
Dilerim hatanızdan tez dönersiniz.

Doğru diyosun durduk yere büyüdü zaten arkadşlarmla olnca 1-2 tane içtgmi sölemştm . Ama paket eve aldgmdan hberi yok . Fazla yükseldik ikimizde :/

arada içmek için almışsınız abartmadığınız takdirde içmeniz çok sıkıntı olmazdı. Aşırı tiryakilere doktorlar bazen izin veriyorlar içmeleri için. eşiniz abartmış sizin yaptığınızda bir sorun göremedim, ben de kullanıcı olduğum için bilirim bazen sigaranın yanında olması, ulaşılabilecek bir yerde bulunması bile kişiyi psikolojik olarak rahatlatır.

Doktor bile günde 3 tane içebilrsn demesine rağmn ayda 2 tane içmektn zarar gelmez eminimki bence abartmayalım arkdşm.

Doktorumun günde 3 içeblrsn dedigndn ayda bi iki tanenin zararı olmayacgmı düşünyrm.

Sigara her türlü zarar benim annem de koy yerinde ayda 1,2 icermis 8 aylık bir 700 gr doğmuşum. .anne sütünü de asla emmemisim 29 yaşındayım evliyim ama hala babam bunu anneme sunar..senin yüzünden diye Dr sigaradan demiş. .Ayrıca anne sütü içemedigim için 19 yaşında dişlerim enkaza dönüştü ..21 yaşında alt üst kaplama yapıldı 70 yasinda teyzelerle sıra bekledim discide. .

Bende sütten çıkma ak kaşık değilim ama bitti dedim bitti sigara benim için. .Henüz bebek yok ama olursa anneme şart kostum sigara içip bebeği öpemez. .bencil olma ve 1,2 deme at o zikkimi yuvandan evladına ömür boyu cekmesin

Kesinlikle öle içmesem bile orda biyerde olması iyi oluyo fazla sinir harbi yaşıyrm özel dönemde iyi geliyo. Yorumnz için teşekkrler.

Dr'unuzu değiştirmenizi tavsiye ediyorum. Tıbben bebeğin anne karnında sigaradan etkilendiği kanıtlandı zira.
İleride astımdan başlayarak bütün yaşamını etkileyebilir içtiğiniz o tek tük sigaralar bile. Doğduğunda solunum sıkıntısı yaşarsa başınızı vuracak taş ararsınız. Lütfen içmeyin. "İçtim birşey olmadı"cıların gazına gelmeyin.
Sağlıcakla kucaklarsınız inşallah evladınızı.

Sakin esinize sinirlenipte icmeyi arttirmayin :) esler bu konuda biraz katilar galiba bende birakmaya kalkistim beceremedim gizliden icmeye devam ediyorum hamile degilim tabi .. bi keresinde yakalayacak gibi oldu aman bi tripler bi tripler... konu tekrar acilacak olursa senin hissettiginden 1000 kat daha hissediyorum o bebegi senden daha cok dusunuyorum merak etme deyin ve konuyu uzatmayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…