Çok sinirliyimm zoruma gitti..

Bilemedim bak şimdi.Doktorda günde 3tane vücuttan atılr fazlası kalır dedi. Ona güvenerek hiç takılmadm bende. Şaşırdm bak :/

Amin teşekkürler. İyide bi doktor güvendim ama şüphe düştü içime günde 3 vücttan atılabiliyo fln demişti oysa ki

Teşekkürler .Anlayan birileri olması çok rahatlattı beni haklısın

E
Eşin, hamile olduğundan tepki göstermiş fakat kendi gösterdiği tepkiyi de abartmış nitekim buda sana zarar veriyor ve özellikle hamileyken senin yüzünü ittirmesını aklım almadı yaptığının yanlış olduğunu anlasın ama sende sinirinden bebeğine zarar verme

Yok vermiyorm sakinleştm ama gücüme gitti azarlanıp itilmek hatasını anlamasını istiyrm ama o bni hatalı görüyo malesef :/

Arkadaslar evet sigara cok kotu kesinlikle icilmemsi gerek (ben kullanmiyorm asla) ona ragmen cok agir yargilamamak lazim cnku aliskanliklari birakmk cok zordur.eminim konu sahibide icmek istemiyor ictikten sonra vicdan azabi cekiyordur.esiniz hassas belliki.cok ictiginizi dusunup bebege zarar verdiginiizi sanip sinirlenmis.duzgunce konusun sabah.buyutulcek bisey deil.bebeginizin mutlulugunu yasayin.bak biz olsa diye dua edip duruyoruz

Yok vermiyorm sakinleştm ama gücüme gitti azarlanıp itilmek hatasını anlamasını istiyrm ama o bni hatalı görüyo malesef :/
Bunuda ancak sakın tavrinla ona gösterebilirsin bağırıp kızmak açıkçası onlarda pek etki yaratmıyor sen sakın kalıp tavrını bozma ve hamileyken bu yaptığı davranışın yanlışlığını anlat

ayda 1 2 tane sigara içti diye sizin prematüre doğmanız enteresan, anne sütü içmediniz diye dişlerin enkaza dönüşmesi dahada enteresan geldi bana
ben de anne sütü içmemşşim ama dişlerime bişey olmadı
herşey için annenizi suçlamasın babanız
benhiç içmedim kızım 2.700 doğdu, arkadaşım günde 4 5 tane içti, onun bebeği 3.800 doğdu
biraz da şans ve genetik bu işler

Rabbim nasip etsin inşallah sanada canım benim. Çok sagol aynı bahs ettigin gibi sınırlarımi çok zorluyrm ztn .

Sizi anlıyorum. Ben de hamile olduğumu öğrenince sigarayı bıraktım. Sadece üç tane içtim. Tekinde babam gördü. Nasihat şu bu konuştu. Sanki hep içiyormuşum gibi. Suçlanmak zoruna gidiyor insanın yoktan yere. Ama siz yine de içmeyin çünkü her içişinizde o yoksunluk hissi tekrar geliyor.

bebeğiniz doğduğunda eşiniz yanında ayda bir veya ikikere sigara içse nasıl davranırdınız ?
bebek sizin karnınızda diye istediğinizi yapmak özgürlüğüne sahip değilsiniz maalesef
çocuk adamında çocuğu oyüzden ben tepkisini sert bulmadım

Lütfen ayda bir veya ikide olsa kesinlikle içmeyin bu konuda doktorun söylediğini boşverin bebeginizi düşünün ve kendi doktorunuz siz olun. esinize gelince fazla fevri davranmis hakli olabilirsiniz ama neticede bebeginiz zarar gorecekse hakli olmak birsey ifade etmiyor basklarina kizarak sirf inat olsyn diye karninizdaki gunahsiza kiymayin

Karnindaki sirf senin cocugun degil, esin bencillik etmene sinirlenmis. tabi ki ustune yurumesi filan cok yanlis. ama arkadasim bile bilede lades denilmez ki.. benim bi akrabam sigara yuzunden plasenta deformasyonu olustugu icin nerdeyse 6 aylik ikiz bebeklerini kaybetti. bi kac taneden bisey olmaz diyoruz ama nerden biliyoruz, ben ilk cocuguma dogum yaptigimda doktor sakin sigara icmis kokusu sinmis insani bile yaklastirma ani bebek olumlerini tetikleyebiliyor tutun urunleri demisti. Yinede bu benim gorusum bebek senin vucut senin dogru buluyorsan hakliyim diyorsan devam et!

Babalar da dikkat etsin her alışkanlığına o halde. Ben bu konularda sadece annenin üzerine gidilmesine çok kızıyorum, kadın zaten engel olabileceği kadar olmuş, kolay değil bir tiryaki için ayda yılda bir sigaraya kadar düşmek ve bu büyük bir öz veri aslında. O bebeğin zahmetini en çok çeken anne zaten, en çokta o düşünür onu. Erkekler bazı konularda fazla ileri gitmesinler bakalım, bu bebeği düşündüğünden değil, resmen efelik taslamaya çalışmak bana göre. Her türlü zararlı şeyden uzak durulmalı o halde, sadece sigarayla mı oluyor? Örneğin internetten, cep telefonundan kısaca radyasyon yayan her şeyden, zararlı yiyecek içeceklerden v.s v.s. Bir sürü zevk veren şeyden... Hadi bakalım baba adayları o elinizden düşürmediğiniz telefonlarınızı ayda yılda bir kullanın madem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…