- 3 Nisan 2015
- 221
- 100
- 53
- Konu Sahibi damar mavisi
-
Bilemedim bak şimdi.Doktorda günde 3tane vücuttan atılr fazlası kalır dedi. Ona güvenerek hiç takılmadm bende. Şaşırdm bak :/Sigara her türlü zarar benim annem de koy yerinde ayda 1,2 icermis 8 aylık bir 700 gr doğmuşum. .anne sütünü de asla emmemisim 29 yaşındayım evliyim ama hala babam bunu anneme sunar..senin yüzünden diye Dr sigaradan demiş. .Ayrıca anne sütü içemedigim için 19 yaşında dişlerim enkaza dönüştü ..21 yaşında alt üst kaplama yapıldı 70 yasinda teyzelerle sıra bekledim discide. .
Bende sütten çıkma ak kaşık değilim ama bitti dedim bitti sigara benim için. .Henüz bebek yok ama olursa anneme şart kostum sigara içip bebeği öpemez. .bencil olma ve 1,2 deme at o zikkimi yuvandan evladına ömür boyu cekmesin
Amin teşekkürler. İyide bi doktor güvendim ama şüphe düştü içime günde 3 vücttan atılabiliyo fln demişti oysa kiDr'unuzu değiştirmenizi tavsiye ediyorum. Tıbben bebeğin anne karnında sigaradan etkilendiği kanıtlandı zira.
İleride astımdan başlayarak bütün yaşamını etkileyebilir içtiğiniz o tek tük sigaralar bile. Doğduğunda solunum sıkıntısı yaşarsa başınızı vuracak taş ararsınız. Lütfen içmeyin. "İçtim birşey olmadı"cıların gazına gelmeyin.
Sağlıcakla kucaklarsınız inşallah evladınızı.
Teşekkürler .Anlayan birileri olması çok rahatlattı beni haklısınSakin esinize sinirlenipte icmeyi arttirmayin :) esler bu konuda biraz katilar galiba bende birakmaya kalkistim beceremedim gizliden icmeye devam ediyorum hamile degilim tabi .. bi keresinde yakalayacak gibi oldu aman bi tripler bi tripler... konu tekrar acilacak olursa senin hissettiginden 1000 kat daha hissediyorum o bebegi senden daha cok dusunuyorum merak etme deyin ve konuyu uzatmayin..
Eşin, hamile olduğundan tepki göstermiş fakat kendi gösterdiği tepkiyi de abartmış nitekim buda sana zarar veriyor ve özellikle hamileyken senin yüzünü ittirmesını aklım almadı yaptığının yanlış olduğunu anlasın ama sende sinirinden bebeğine zarar vermeMerhaba kk üyeleri
Sinirlerim çok bozuk. Az önce eşimle kavga ettik.Olay şu şuan 4.5 aylık hamileym daha önce 2 günde 1 paket sigara içiyordm hamileligimi ögrenince bıraktım tabi.Ç.nakkalede yaşıyoruz ayda bi 2 ayda bi memlektime gidiyrz orda arkadaşlrmla oturunca bi iki tane içiyorum ama çnakkaledeykn hiç içmiyorum. Ama adet günlerime yakın aşırı sinirlendigmden bi paket aldım böle zamanlarda btane içmk için çekmeceye koydum 2 ay önce fln bugün eşim onu buldu bende içinden 2-3 tane eksik düzenli içmiyrm dedim beni alaya alarak hı sen hep içtin ben biliyrm vs tavırları beni deli etti.
Bende kendimi haklı buluyrm o yüzdn çok sinirlendim içmedigm taktirde kanıtlayamamk yalancı durumuna düşmek çocuk gibi azarlanmak zoruma gitti çok.Bagırdm sen istiyosn diye degil kendim istedm bıraktım dedim inatla bana yalancı muamelesi yaptı.Kalktm markte gdip sigara aldım artk içiyrm dedm o paketide kırdı (buldgnuda kırmştı) üstüme yürüdü yüzümü ittirdi parmak sallaya sallaya bi ton laf söledi. Beni çocuk gibi azarlayıp el kaldramazsn dedim çıktım odadan ama kendimi aşagılanmış hissediyorm nasıl davranmam lazım?
Bilemedim bak şimdi.Doktorda günde 3tane vücuttan atılr fazlası kalır dedi. Ona güvenerek hiç takılmadm bende. Şaşırdm bak :/
:) hastalanmasanda zamanı gelince sivilce sinir stresini yaşıosun.cehaletime verin de hamileyken adet donemi nasi oluyor kızlar ya
cehaletime verin de hamileyken adet donemi nasi oluyor kızlar ya
Doktor günde 3 tane içeblrsn demesine rağmn hiç içmedm ayda bi iki tanenin bi zararı olcagını düşünmedim. Usulünce sölese dert etme ama tavrı çok kışkırttı beni
Yok vermiyorm sakinleştm ama gücüme gitti azarlanıp itilmek hatasını anlamasını istiyrm ama o bni hatalı görüyo malesef :/E
Eşin, hamile olduğundan tepki göstermiş fakat kendi gösterdiği tepkiyi de abartmış nitekim buda sana zarar veriyor ve özellikle hamileyken senin yüzünü ittirmesını aklım almadı yaptığının yanlış olduğunu anlasın ama sende sinirinden bebeğine zarar verme
İçmemekte en güzeli :) teşkkrler yorumn için.Olan bu 700 gr pramature bebek 20 lerinde dişlerinden olan anne sütü asla içmeyen. .o benim karar da sizin ..
Bunuda ancak sakın tavrinla ona gösterebilirsin bağırıp kızmak açıkçası onlarda pek etki yaratmıyor sen sakın kalıp tavrını bozma ve hamileyken bu yaptığı davranışın yanlışlığını anlatYok vermiyorm sakinleştm ama gücüme gitti azarlanıp itilmek hatasını anlamasını istiyrm ama o bni hatalı görüyo malesef :/
ayda 1 2 tane sigara içti diye sizin prematüre doğmanız enteresan, anne sütü içmediniz diye dişlerin enkaza dönüşmesi dahada enteresan geldi banaSigara her türlü zarar benim annem de koy yerinde ayda 1,2 icermis 8 aylık bir 700 gr doğmuşum. .anne sütünü de asla emmemisim 29 yaşındayım evliyim ama hala babam bunu anneme sunar..senin yüzünden diye Dr sigaradan demiş. .Ayrıca anne sütü içemedigim için 19 yaşında dişlerim enkaza dönüştü ..21 yaşında alt üst kaplama yapıldı 70 yasinda teyzelerle sıra bekledim discide. .
Bende sütten çıkma ak kaşık değilim ama bitti dedim bitti sigara benim için. .Henüz bebek yok ama olursa anneme şart kostum sigara içip bebeği öpemez. .bencil olma ve 1,2 deme at o zikkimi yuvandan evladına ömür boyu cekmesin
Rabbim nasip etsin inşallah sanada canım benim. Çok sagol aynı bahs ettigin gibi sınırlarımi çok zorluyrm ztn .Arkadaslar evet sigara cok kotu kesinlikle icilmemsi gerek (ben kullanmiyorm asla) ona ragmen cok agir yargilamamak lazim cnku aliskanliklari birakmk cok zordur.eminim konu sahibide icmek istemiyor ictikten sonra vicdan azabi cekiyordur.esiniz hassas belliki.cok ictiginizi dusunup bebege zarar verdiginiizi sanip sinirlenmis.duzgunce konusun sabah.buyutulcek bisey deil.bebeginizin mutlulugunu yasayin.bak biz olsa diye dua edip duruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?