Çok sinirliyimm zoruma gitti..

Size de sağlıklı günler dilerim yazık olan biri varsa bence annem değil suan evime gelmiyor neden bılıyormusunuz evimde sigara içilmedigi için çünkü Evimin balkonu yok bina içinde yasak dışarı çıkmaya da useniyormus. .o yazık dediginiz annem torunu olunca gelip sevmekten vazgeçmiş durumda sigara sizden daha önemli diyor gelmiycem sigaraya izin yoksa diyor..anjio oldu kendine geldiğinde ilk lafı bana sigara ver..hastaneyi ayağa kaldırdı. . Normal doğmusum ben doğumdan 1 2 saat sonra sigara ıcicek diye Ağlamış bunu anlatan kendisi bunun 1,2 si olmaz olmamalı. .ben de bunu belirtiyor uzman görüşleri ile ama yazık olan annem oluyor he Tiryaki bırakmaz diye birşey yoksun günde 2 paket içiyor dum bıraktım bir anda..
Hadi bu irade olsun halam Dr yardımıyla bıraktı. .babam bıraktı annem mi ? Torun dan vazgeçti içerek ölürum nasılsa herkes bi sekilde ölüyor diyor..Bu açıklamayı yazık kadına baskı var dediginiz için yaptım hayırlı günler riske girmeye gerek olmadığını düşünüyorum

Durumunuza üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.

hepsini anlarımda kızıp hamile hamile içmeye kalkışmanızo bebeğin suçu ne ona zarar herşeyden önce

Hanımlar rica ediyorum kişisel tartışmalara girmeyiniz.

hamilelik gerçekten bir muamma aslında hanımlar, doktorların kimisi sigaranın "s" sine bile tahammül edemezken kimisi bağımlılık sorununu gözönünde bulundurarak bir kaçtaneye izin verebiliyor.
doktor değilim, sadece 1 kez hamilelik geçirdim ki şeker sorunu ile beraber inanılmaz zorlandım, bildiğim tek şey var sigara sağlam vucüda bile neler yapıyor bunu biliyorken hamilelikte içilmesiiiii yani anlıyorum bağımlısınız ama bebeğinizi düşünmelisiniz bu isteğiniz arttığında.
şeker çıktıktan sonra öyle bir diyet uyguladı ki doktorum aç yaşadım 4. ayımdan sonra çok ağladım açım diye ama inanın diyetimin dışına bir kaşık bile çıkmadım, hatta canım o kadar tatlı çekerken oda arkadaşlarım bir tepsi baklavayı götürdüler de parmağımı şerbete değdirip yalamadım, çünkü şekerin bebeğime yapabileceklerinden öylesine korkuyordum ki.
Eşinizin tavrı çirkin olmuş kabul ama oda bebek için endişe etmiş olmalı üslup hatası var ve sizde annelik kaygısı olduğu gibi babalık kaygısı yaşıyor olabilir, sakin olun ve bebeğinizi düşünün, en iyisi tabiki içmemeniz ama çok zorlanıyorsanız belki bir iki nefes... allah kolaylık versin

Eşiniz bu uyarıyı çok afedersiniz ama öküzce yaparsa sonucu böyle olur.
Sizde insansınız robot değil. Güzelce yaklaşıp sizinle konuşsaydı olmazmıymış
İnadınıza gidip içmediğiniz halde.. yook içiyosun demesi çok yanlış (hayatta en sinir olduğum şey)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…