- 9 Mayıs 2015
- 1.386
- 3.967
- 333
- Konu Sahibi damar mavisi
-
Sigara her türlü zarar benim annem de koy yerinde ayda 1,2 icermis 8 aylık bir 700 gr doğmuşum. .anne sütünü de asla emmemisim 29 yaşındayım evliyim ama hala babam bunu anneme sunar..senin yüzünden diye Dr sigaradan demiş. .Ayrıca anne sütü içemedigim için 19 yaşında dişlerim enkaza dönüştü ..21 yaşında alt üst kaplama yapıldı 70 yasinda teyzelerle sıra bekledim discide. .
Bende sütten çıkma ak kaşık değilim ama bitti dedim bitti sigara benim için. .Henüz bebek yok ama olursa anneme şart kostum sigara içip bebeği öpemez. .bencil olma ve 1,2 deme at o zikkimi yuvandan evladına ömür boyu cekmesin
ayda 1 2 tane sigara içti diye sizin prematüre doğmanız enteresan, anne sütü içmediniz diye dişlerin enkaza dönüşmesi dahada enteresan geldi bana
ben de anne sütü içmemşşim ama dişlerime bişey olmadı
herşey için annenizi suçlamasın babanız
benhiç içmedim kızım 2.700 doğdu, arkadaşım günde 4 5 tane içti, onun bebeği 3.800 doğdu
biraz da şans ve genetik bu işler
Hiç bir doktor hamileyken sigara içilmesini önermez bir ikincisi kendimi haklı buluyorum demişsiniz değilsiniz o minnacık yavruyu hiç düşünmüyormusuz mazallah bi yerinde bir sorun olursa bunun vicdan azabıyla nasıl başa cıkacaksınız eşiniz bunları düşündüğü için böyle tepki vermiştir ve konu cocuksa erkekler rica etmez zaten. Ha bir ikiden bişey olmuyor diyorsunuzda diyelim ki norml kilosunda dogdu hiç bir şeyi yok (inşallah) ama sigaradan dolayı sütünüzün tadı değişiyor bebek gazlı kolik bir bebek oluyor biraz büyüyüncede çok mızmız huysuz huzursuz bir bebek oluyor.Doktor günde 3 tane içeblrsn demesine rağmn hiç içmedm ayda bi iki tanenin bi zararı olcagını düşünmedim. Usulünce sölese dert etme ama tavrı çok kışkırttı beni
Bilemedim bak şimdi.Doktorda günde 3tane vücuttan atılr fazlası kalır dedi. Ona güvenerek hiç takılmadm bende. Şaşırdm bak :/
Doktor bile günde 3 tane içebilrsn demesine rağmn ayda 2 tane içmektn zarar gelmez eminimki bence abartmayalım arkdşm.
Bana sorun olan bişey Yok da sende ki bu sinir nedir? git başkasına çemkir bi zahmetSize olmadı diye hiç olmayacağı olmadığını varsaymak daha da enteresan bence babama gerek yok annem de kendini suçluyor sigaradan dıyende Dr. .
Sigara erken doğumu tetikliyor bende bunlara yol açtı bende konu sahibini uyardım.dişlerim bebeklikte alınması gerekilen kalsiyumu alamadığım için sıkıntı olmuş bunu da uzmanı belirtti ben yaşadığımi bilirim
Ve bir anne adayını uyarırım size sorun olan nedir? Size olmamış bana oldu demek ki olasılık var ne diyelim iç iç ohh mu?
Sizin 8 aylıkken 800 gr doğmaniza doktor sigara yüzünden demişse eger o doktor diplomasını çöpe atsın. Yazık anneniz nasılda psikolojik
Neden baskı yapalım hanimefendi sigara yararlı da biz mi bilmiyoruz? Ayrıca haydi annemin 1980 lerde Dr Aptal dı yanlış bilgi verdi..Cem ficicioglu (kadın has.tüp bebek uzmani) milliyetçi röportajini okuyun..oda çöpe atsın tabi ..adam bırak 1 2 içilen ortamı bile asla diyor.
Erken doğum
Düşük kilo doğum vs sebeb olduğu herseyi yazmış ve demiş ki 1 tane ıle 20 tane arasında fark yoktur hangisinin zararının dokunacağını bilemeyiz hiç icmemesi en güzelidir. Tabi ki içmeyen birinde de oluyor ama neden riske girelim ve sonra keşke demeyelim. Anneme yazık demişsiniz ya
Iste bu konu sahibine yazık olmasın 1 tane içiyorum diyor ama bebek allah korusun öksürse o çocuğun babası her an kadını suçlayacak içmeseydin diye 1 .2 nolmus demiyecek. .
Anne de ay ne alaka demiyecek benden ötürü diye Kahrolucak çünkü hastalıklarda önce suçlu aranır sigara da zararlı ve yasak ve bu suçluyu da önce anne arar çünkü onun canından parça ve kendini affedemez. .böyle olmasın bırak diyoruz kötü mü diyoruz yoksa bize ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?