çok şişmanladım sevgilim şikayet ediyor

cankiz77

GöRKeM'iM...
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
697
112
323
48
kızlar başlıktan anlaşılacağı üzere çok şişmanladım sevgilim bu konuyu sürekli suratıma çarpıyor ben ise dış görünüşün önemli olmadığını iç güzelliğinin önemli olduğuna inanıyorum ..
ne yani şimdi şişmanladık diye artık beni sevmekten vazmı geçicek...:25:

tabiki vazgeçmez ama her erkek zayıf ve bakımlı bir sevgilisi olsun ister bence sen onun için değilse bile kendin için ver kilolarını:)

ilk tanıdığı haline göre kendini keyfi nedenlerden dolayı salmışsan ve kilo almışsan şikayetçi olması normal ama bunu kırıcı şekilde söylüyorsa hatalı.
eşim göbek yapsa ben de rahatsızlığımı dile getiririm ama bunu çok kilo aldın istemem seni sevmem vs. gibi söylemem tabiki de. üslubunu düzeltmezse siz de onun bazı yerlerine kulp takın. belki empati yapar o zaman.

''Ben seni her halinle severim '' tezini çürüten bi konu (:

Dikkat etmenizde fayda var, spora başlayın..

Aslında bu olayın sizi teşvik etmesi gerekirdi ..

böyle yüzüne vurması hoş değil bence ama
erkekler biz bayanlar gibi kırmadan söyleyim demiyorlar malesef :31:
kaç kilo fazlan var canım ?
resimdeki sensen çok kilolu durmuyosun:26:

bu erkekler neden böyle kilo alsan hemen zayıfla derler ama kendileri kilo alsa zengin gösteriyo kızım deyip üzte çıkmaya çalışırlar
annemler uzun zamandır memlekette olduklarından dolayı hiç tencere yemeği yapmıyorum hep ekmek arası abur cubur
offf bilmiyorum nasıl yapıcam
nbide sevgilimin böyle konuşması fena canımı sıktı

böyle yüzüne vurması hoş değil bence ama
erkekler biz bayanlar gibi kırmadan söyleyim demiyorlar malesef :31:
kaç kilo fazlan var canım ?
resimdeki sensen çok kilolu durmuyosun:26:

resimdeki benim üzerine 10 kilo koy hemen basen göbdek çıkıyor işte göbekten nefret edermiş beyfendi

"Ruh güzelliğin iyidir onu bilemem fakat gel gelelim ruhlar aleminde yaşamıyoruz ."
Recep İvedik.
:9::9:

İç güzellik önemli diye dış görünüme önem vermemek gerekmez.
Kilo şu zamana kadar tasvip edilmemiştir.
Bundan sonra da edilmez.
Erkek arkadaşının sevgisi bitmez ama sen onun gözünde çekiciliğini yitirebilirsin.
"Her haliyle sevmek" diye bir şey yok bence.
Herkes her haliyle sevilmez.:25:

ben erkek kardeşime sormustum sevgilin kilo alsa ne yaparsın diye onu koşu bandına zincirlerim demişti erkekler bu kadar gaddar maalesef kilo konularında:(

resimdeki benim üzerine 10 kilo koy hemen basen göbdek çıkıyor işte göbekten nefret edermiş beyfendi

inadına o 10 kiloyu ver sonra '' aa senin saçların mı
dökülüyo '' de :1:
bende çok mu kötüyüm ne :17:

Göbekten nefret ediyorsa göbeksizini bulsun o zaman :ssz:

senin göbek değil onun beyni yağ toplamış takma

Neden hemen karşı cinse laf atarız ki böyle durumlarda?
Adam göbek sevmiyor olabilir.
Bu çok normal bir şey.
Hemcinsimize "kilolusun"dedi diye düşman muamelesi etmenize gerek yok.
Yok beyni yağ toplamış vs vs..
Aynı durumu karşı taraf yaşasaydı.
Yani kilo alan erkek olsaydı, konu sahibi "erkek arkadaşım kilo aldı, beğenmiyorum" deseydi, eminim kötülenen taraf yine erkek olurdu.

Neden hemen karşı cinse laf atarız ki böyle durumlarda?
Adam göbek sevmiyor olabilir.
Bu çok normal bir şey.
Hemcinsimize "kilolusun"dedi diye düşman muamelesi etmenize gerek yok.
Yok beyni yağ toplamış vs vs..
Aynı durumu karşı taraf yaşasaydı.
Yani kilo alan erkek olsaydı, konu sahibi "erkek arkadaşım kilo aldı, beğenmiyorum" deseydi, eminim kötülenen taraf yine erkek olurdu.

??????????

Karşı tarafı biraz rahatlatmak gerekiyor... espiri yapıyoruz anlayana:34:

Ben de sevgilim aşırı kilo alsa rahatsız olurdum.Hatta saçları nokta kadar açılmış hemen söyledim sarımsak yağı filan al diye.Tamam her haliyle seversin ama insan hayatındaki kişiye bakınca beğenmeli de.

Her şeyi geçtim kilo sağlığa çok zararlı.Kendin için zayıflarsan güzel olur.

On kiloyu yeni aldiysan o kilo oturmadan bir an once geri vermeye bak, sonradan zor olur. Bol bol meyva ye, salata yap kendine, yemek aralarinda bol su ic, her gun yuruyuse, evde dansa veya egzersize bir yarim saat ayarla verirsin. Kola iciyorsan hemen kes. Gun boyunca yediklerini ilk bir kac gun not et, bakalim gereksiz ve kilo aldirici neler yemissin, sonra kendin de dikkat edersin.

bu kadar açık bi şekilde söylemesi kırıcı tabii ki ama
bence iç güzellik kadar dış güzellik de önemli
hatta güzellik demiyeyim bakımlı, sağlıklı olmak önemli.
benimki de kilo aldı son zamanlarda. large giyiyodu. xl beden bi tişört aldım ona. ''aşkım bak xl tam oldu sana, bundan sonra xl alalım tişörtlerini'' dedim.
''yok yavv benim hemen spora başlamam lazım,bu ne yav kadın gibi memelerim çıkmış'' dedi :27:
kırmadan onu kilo vermeye sevk etmiş oldum. kilo aldığının farkında bile değildi, kilosu da çok değildi, ama böyle giderse sağlığının bozulucağından korktum. çünkü babasında da amcasında da kalp ritmi bozukluğu var. dr diyet veriyo. onur için de dr a gittiğimizde, dr ya kilo ver ya da yağlarını kasa çevir, dedi.
sevgilin de ilerde daha çok alırsın ve rahatsızlıklar yaşarsın diye söylemiştir. seni düşünmeseydi sana bunu söylemeyip direk ince bi kıza giderdi merak etme.
sadece söyleyiş tarzı yanlış olmuş. sen de kırıldığını ve bi daha kibar bi şekilde senden istediklerini rica etmesini söyle.
kilon ve boyun kaç?

Şişman ve diyet yapan biri olarak şunu söyleyebilirim ki ben kendimden gördüm erkekler şişman kızlardan hoşlanmıyorlar her ne kadar iç güzellik önemli desek de bi yerden sonra dış güzellikde önemli oluyor bizim için.canım sen bu aldığın kioları vermeye çalış dediğim gibi diyet yapıyorum onun için bazı tiyolar veriyim sana tabiki bol bol spor yap su iç yeşil çay iç metabolizman hızlansın.ekmek arası abur cubur falan yiyorum diyosun ekmek arası yerine sebze yemekleri kurubaklagillerden yap az miktarda ye neticede sende kızsın yalnızda olsan yap bunları mutlaka 2 3 gün idare eder seni abur cubur yeme sakin çok canın çekiyosa kendine haftada 1 izin ver..bu tip şeyler yapabilirsin canım işe yarar

Bense yanimdaki ogluma sordum bu soruyu
Ben nerden gorecem ic guzeligini once kabortasina bakarim dedi alahim reklamlar erkeklerin aklini basindan aliyor her kizi manken saniyor bu erkek musfetteleri

henüz ilişkilerimde öyle bir değişim yaşamadım karşı tarafla ilgili ama ben seviyorsam görünüşü önemseyeceğimi sanmıyorum. size de ilk önce sağlığını düşünmesi ve bunun için söylemesi gerek diye düşünüyorum.. şahsen kafama takardım ben, hasta olsam mesela veremesem uzaklaşacak mı benden diye.. "bakımlı olmak" güzel bir davranış olarak istenebilir, ama görüntü olarak soğuyacaksa sizden yanlış buluyorum..
siz kendiniz için zayıflayın önce tabii, birde empati yaptırın sevgilinize.
bilmiyorum ben kabullenemiyorum galiba :/

Back
X