çok şişmanladım sevgilim şikayet ediyor

kızlar başlıktan anlaşılacağı üzere çok şişmanladım sevgilim bu konuyu sürekli suratıma çarpıyor ben ise dış görünüşün önemli olmadığını iç güzelliğinin önemli olduğuna inanıyorum ..
ne yani şimdi şişmanladık diye artık beni sevmekten vazmı geçicek...:25:

Elindeki tostu yavaşça yere bırak ve beni dinle:37:

Kendine kendin için dikkat etmen gerek çocukcağız tanıdığında daha zayıfmışsın doğal olarak noluyo yaa evlensek şimdi bide hamile kalsa iyice salacak diye bile düşünebilir:ssz:

Bense yanimdaki ogluma sordum bu soruyu
Ben nerden gorecem ic guzeligini once kabortasina bakarim dedi alahim reklamlar erkeklerin aklini basindan aliyor her kizi manken saniyor bu erkek musfetteleri
zamane çocuklarını görüyormusunuz:DD
bunların sevgililerini manken gibi isterler artık:27:

dün çok acıktım dedim sevgilime yarım ekmek arası döner yiyordum bu ne dedi hepsini yiyecenmi :37:

ee dedim ne varki sabahtan beridir açım yiyecem tabi..
ban ademezmi sen bayansın :44: öğlen bir bisküviyle geçiren var sen ise napıyosun dediii:(
moralim bozuldu yarısını yedim kalanınıda al sen ye dedim boğazıma dizdinnn
sanki bisküviyle geçirmek sağlıklı bir davranışşş offf ki ne off

Son düzenleme:
zamane çocuklarını görüyormusunuz:DD
bunlarınsevgilileri manken gibi isterler artık:27:

dün çok acıktım dedim sevgilime yarım ekmek arası döner yiyordum bu ne dedi hepsini yiyecenmi :37:

ee dedim ne varki sabahtan beridir açım yiyecem tabi..
ban ademezmi sen bayansız :44: öğlen bir bisküviyle geçiren var sen ise napıyosun dediii:(
moralim bozuldu yarısını yedim kalanınıda al sen ye dedim boğazıma dizdinnn
sanki bisküviyle geçirmek sağlıklı bir davranışşş offfki ne off

Ay canım yaaa:// kalanını da ona vermişsin boğazına dizilir insanın haklısın.öğlen ne yap biliyomusun salata hazırla evde tavuklu falan böyle zeytinli mısırlı chery domatlı :) ky saklama kabına öğlen zeytinyağlı limonlu doyuruyo valla tavuklar falan.dışarı çıkınca insan onu bunu görüp canı çekiyo

Şahsi fikrim kadın kendine bu lafları söyletmemeli.
Sağlığı,huzuru yerindeyse her daim bakımlı olmalı.
Benim de kendimi saldığım dönemler olmuştur. Özellikle evliliğim sallantıya girince gözlerimin altındaki mor halkalar 3 km öteden seçiliyordu.
Saçlarımın boyası gelmiş,umursamazdım.
Huzura kavuşunca yeniden kendime bakmaya başladım.
Siz de kendinizi ihmal etmeyin.
Sevgiliniz ağır konuşmuş kabul,ama siz de bence kendinize çeki düzen verin derim.

hadsizliği siz başlattınız... herkesin düşüncesi kendine size eleştirme hakkını kim verdi... ??? özgür bir platform burası isteyen istediği şeyi yazar size eleştiri hakkını tanımaz bu.... :34:

Hadsizlik?
Küfür etmedim, aşağılamadım, kırıcı konuşmadım.
Yaptığım yorumun neresinde hadsizlik var??
Kaldı ki bu benim konuşma tarzım.
Sadece sana karşı değil bu.
Ayrıca özgür bir platforma, istediğini yazarsan eleştirmeyi de göze alıyorsun demektir.
Yazdığın yorumu beğenebileceğim gibi eleştirebilirim de.
Burası özgür olduğu kadar eleştiriye de açık bir platform.
Bundan sonra ona göre yazarsın artık.:34:

Hadsizlik?
Küfür etmedim, aşağılamadım, kırıcı konuşmadım.
Yaptığım yorumun neresinde hadsizlik var??
Kaldı ki bu benim konuşma tarzım.
Sadece sana karşı değil bu.
Ayrıca özgür bir platforma, istediğini yazarsan eleştirmeyi de göze alıyorsun demektir.
Yazdığın yorumu beğenebileceğim gibi eleştirebilirim de.
Burası özgür olduğu kadar eleştiriye de açık bir platform.
Bundan sonra ona göre yazarsın artık.:34:

hadsiz ve saygısızsın... Rabbim cevrendekilere bu ukalalığından dolayı sabır versin...

Erkekten erkeğe değişiyor
Ben evlendiğimde de kiloluydum,tanıştığımızda da öyleydim.
Öyle hiç şikayet etmedi ama benimde vermeye çalışıpta veremediğimi görünce oda kilo almaya başladı :)
Eminim ki içinden oda zayıf olmamı ister ama hiç öle kırıcı olup söylemedi göbeğimi falan sever böyle...
Şimdi bonus aile olduk. :) Ama tabii en kısa zamanda şu fazlalıklardan kurtuluruz inşallah.

Erkekler ne kadar şekilci olmuş böyle dıyeceğim ama diyemiyorum zira bende göbekli,şişko bir erkekle olmak istemezdim..
Ha ben manken gb mıyım hayır ama bunun için uğraş veriyormuyum evet..

Bence de sağlık problemleri olmadığı sürece kadın erkek fark etmez bakımlı ve fit olmalıdır.

hadsiz ve saygısızsın... Rabbim cevrendekilere bu ukalalığından dolayı sabır versin...

Tekrar söylüyorum ben senin gibi aşağılayıcı ve kırıcı konuşmadım.
Sadece senin yorumunu aşağılamadan eleştirdim o kadar.
Ki eleştirmek saygısızlık, hadsizlikse işte o zaman kabul ediyorum.
Bence Rabbim senin çevrendekilere sabır versin.
Her şeyi yanlış anlayan, sadece beğenilmek isteyen, eleştiriye kapalı olan sensin.

benim de 25 kilonun üzerinde bi fazlalığım var. zaten beni tanıdığında da böyleydim. bana kilomla ilgili tek kötü laf etmedi. diyete gir demedi.ama kilodan hoşlanmaz kendisi çok fit. ben diyete girdiğimde bana'' aşkım ben sana hep destek olurum canın sıkılmasın beraber spor yaparız bunu güzellik için değil sağlığın için yaptığını düşün çünkü böyle de çok güzelsin '' dedi ve beni motive etti şimdi sağlığım için zayıflıyorum.

bende evlendikten sonra 3 5 kilo aldım şuan 64 kiloyum boyumda 164 biara 68 çıkmıştım şükür verdimde şuan kilom iyi ama birazcık göbeğim var eşim böyle çok iyi diyor çok zayıfda olma kiloluda diyor 68 kilo oldugumdada kilo aldın falan demiyordu sen herhalinle güzelsin diyordu ama 15 20 kilo alsam aynı şeyleri söylermi bilmiyorm ama herhaliyle sever insan sevdiğini benm eşimde göbek yaptı evlendkten sonra ama ben onu herhaliyle sevip beğeniyorum ama insan dışgörünüşüne özen göstermeli şimdi ben bakımsızken eşim benle ilgileniyor ama bakım yapınca daha bir ilgilenip iltifat ediyor konu sahibi arkadaşım sevgilin seni sevmese neden kilo almana taksın belkide sağlığını düşünüyordur belkide az biraz zayıf olmanı istiyordur sevmese umrunda olmaz yada sennle olmaz beğenmese sende çabala biraz kilo ver

bende evlendikten sonra 3 5 kilo aldım şuan 64 kiloyum boyumda 164 biara 68 çıkmıştım şükür verdimde şuan kilom iyi ama birazcık göbeğim var eşim böyle çok iyi diyor çok zayıfda olma kiloluda diyor 68 kilo oldugumdada kilo aldın falan demiyordu sen herhalinle güzelsin diyordu ama 15 20 kilo alsam aynı şeyleri söylermi bilmiyorm ama herhaliyle sever insan sevdiğini benm eşimde göbek yaptı evlendkten sonra ama ben onu herhaliyle sevip beğeniyorum ama insan dışgörünüşüne özen göstermeli şimdi ben bakımsızken eşim benle ilgileniyor ama bakım yapınca daha bir ilgilenip iltifat ediyor konu sahibi arkadaşım sevgilin seni sevmese neden kilo almana taksın belkide sağlığını düşünüyordur belkide az biraz zayıf olmanı istiyordur sevmese umrunda olmaz yada sennle olmaz beğenmese sende çabala biraz kilo ver

canım söyleme üslubu da önemli değil mi ama

tabiki önemli canım canım sen herhalinle güzelsin ama gün geçtikce dahada kilo alırsan sağlığın bozulur falan diyebilirdi

belki de kötü niyeti yoktu bazı erkekler pek düşünmüyor lafın sonunu bizim için büyük olan şey onlar için ufak olabiliyor. ya da hırslandırmak için takılıyor da olabilir. bir de kadın erkek eşit derleer kibarlıkta yanımızdan bile geçemezler hııh :) :P

bır soz vardı
" kulak aşık olurmuş gözden evvel diye"
tabıkı bu soz artık pek kalmadı dıyebılırız ,once göze sonra söze hıtap eder oldu ,
bır an once vermenın yoluna bak cnm sevgılın ıcın degıl kendın ıcın gun gelır daha kırıcı davranabılır erkek arkadasın 4 senelik ılıskımı bıtırdım ben bu kılo yüzünden ettıgı kırıcı tek bı laf yüzünden , ılk başladığımızda kılolu degıldım sonra sağlık nedenleriyle ve psıkolojık rahatsızlıklarla kılo aldım baslarda ufak ufak takılıyordu dolma parmaklık , fındık yanaklım falan dıye ara ara bana benı ıncıtmeden saglıgım ıcın vermemı soluyordu ama son zamanlarda kırıcı oldu , askerdeydı bı gun aradı bende akupuntur ıcın doktora gıdecektım açtım solemek ıstemedım ona utandım , ama zorlayınca soledım dedıgı laf kahkaha eslıgınde 90ları 100 lerı buldunmu annemı bıle gectın oldu nasııl kırıldım anlatamam , o sevdıgım adam gıtmıs gaddar ve kırıcı bırı gelmıstı sankı orda hıc bısey dıyemedım kala kaldım, ne doktora gıttım nede bısey sonrasında duşundum kendım ıcın bunu yapmalıyım dedım ve mayıs basından berı kılolarımla savaş ıcerısındeyım . çokta güzel gıden bı ılıskım var ve ben aynı seylerı tekrar yasamak ıstemıyorum, erkek arkadaşım ıstemıyorum kılo vermemı bole ıyı dıyor bu halımı sevıyormus , ama ben yınede eskı halıme donucem :9:

kıssadan hısse olsun cnnm sana:16:

şimdi söyleyeceğimi yanlış anlamayın ama çirkin bir şekilde söylemiyorsa, kırıcı olarak konuşmuyorsa haksız değil kendisi. elbette gönül istiyor ki "sen 100 kilo alsan da ben seni severim" desin karşınızdaki ama bunun gerçekliğini de sorgulamaz mısınız? elbette sevgi ölmez, sevgi böyle kolay yiten giden bir şey değil. sizi beğendiği şekliniz bu değildi ama bunu da kavramanız ve buna kırılmamanız gerekiyor. ben de mevsimsel olarak birkaç kilo aldığımda hemen yüzüme vurur, yüzümden kilo alırım. erkek arkadaşım bana arada der senin yüzün yine balon oldu diye. evet öyle güzel olmuyorum bunu ben de biliyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. belli bir sağlık sorunundan ya da aksilikten ötürü edinmediyseniz bu kiloları, böyle diyaloglar çok yanlış şeyler değil. kendimize ve partnerimize karşı bu tarz sorumluluklarımız olduğunu düşünüyorum. ben de erkek arkadaşım bazen göbekleniyor diyorum noldu böyle göbek bağladın. hala seviyorum, o da beni seviyor ama kilomu beğenmek zorunda değil. kim beğenir zaten. bunla alınmayın sadece üslubu çirkin değilse buna küsecek bir şey yok.

Back
X