Espri anlayışınız çok farklıymış.
Kusura bakmayın ben anlamamışım "esprinizi".
![]()
senden anlayış bekleyen oldumu attın kendini ortaya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Espri anlayışınız çok farklıymış.
Kusura bakmayın ben anlamamışım "esprinizi".
![]()
kızlar başlıktan anlaşılacağı üzere çok şişmanladım sevgilim bu konuyu sürekli suratıma çarpıyor ben ise dış görünüşün önemli olmadığını iç güzelliğinin önemli olduğuna inanıyorum ..
ne yani şimdi şişmanladık diye artık beni sevmekten vazmı geçicek...![]()
Bense yanimdaki ogluma sordum bu soruyu
Ben nerden gorecem ic guzeligini once kabortasina bakarim dedi alahim reklamlar erkeklerin aklini basindan aliyor her kizi manken saniyor bu erkek musfetteleri
zamane çocuklarını görüyormusunuzBense yanimdaki ogluma sordum bu soruyu
Ben nerden gorecem ic guzeligini once kabortasina bakarim dedi alahim reklamlar erkeklerin aklini basindan aliyor her kizi manken saniyor bu erkek musfetteleri
zamane çocuklarını görüyormusunuzD
bunlarınsevgilileri manken gibi isterler artık
dün çok acıktım dedim sevgilime yarım ekmek arası döner yiyordum bu ne dedi hepsini yiyecenmi
ee dedim ne varki sabahtan beridir açım yiyecem tabi..
ban ademezmi sen bayansız :44: öğlen bir bisküviyle geçiren var sen ise napıyosun dediii
moralim bozuldu yarısını yedim kalanınıda al sen ye dedim boğazıma dizdinnn
sanki bisküviyle geçirmek sağlıklı bir davranışşş offfki ne off
senden anlayış bekleyen oldumu attın kendini ortaya![]()
Doğru konuşmaya davet ediyorum seni!
hadsizliği siz başlattınız... herkesin düşüncesi kendine size eleştirme hakkını kim verdi... ??? özgür bir platform burası isteyen istediği şeyi yazar size eleştiri hakkını tanımaz bu....![]()
Hadsizlik?
Küfür etmedim, aşağılamadım, kırıcı konuşmadım.
Yaptığım yorumun neresinde hadsizlik var??
Kaldı ki bu benim konuşma tarzım.
Sadece sana karşı değil bu.
Ayrıca özgür bir platforma, istediğini yazarsan eleştirmeyi de göze alıyorsun demektir.
Yazdığın yorumu beğenebileceğim gibi eleştirebilirim de.
Burası özgür olduğu kadar eleştiriye de açık bir platform.
Bundan sonra ona göre yazarsın artık.![]()
hadsiz ve saygısızsın... Rabbim cevrendekilere bu ukalalığından dolayı sabır versin...
bende evlendikten sonra 3 5 kilo aldım şuan 64 kiloyum boyumda 164 biara 68 çıkmıştım şükür verdimde şuan kilom iyi ama birazcık göbeğim var eşim böyle çok iyi diyor çok zayıfda olma kiloluda diyor 68 kilo oldugumdada kilo aldın falan demiyordu sen herhalinle güzelsin diyordu ama 15 20 kilo alsam aynı şeyleri söylermi bilmiyorm ama herhaliyle sever insan sevdiğini benm eşimde göbek yaptı evlendkten sonra ama ben onu herhaliyle sevip beğeniyorum ama insan dışgörünüşüne özen göstermeli şimdi ben bakımsızken eşim benle ilgileniyor ama bakım yapınca daha bir ilgilenip iltifat ediyor konu sahibi arkadaşım sevgilin seni sevmese neden kilo almana taksın belkide sağlığını düşünüyordur belkide az biraz zayıf olmanı istiyordur sevmese umrunda olmaz yada sennle olmaz beğenmese sende çabala biraz kilo ver
canım söyleme üslubu da önemli değil mi ama
tabiki önemli canım canım sen herhalinle güzelsin ama gün geçtikce dahada kilo alırsan sağlığın bozulur falan diyebilirdi