Çok Sorumsuzum

Gozdems

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.352
10
158
Kızlar, benim problemim kendimle.
Sorumluluk almayı hiç sevmiyorum. Herşeyden hemen sıkılıyorum. Yani şu sıra yaz tatilindeyim, okulum haftaya açılacak, inanır mısınız, bütün gün evde oturmadığım günlerde, dışarıya gezmeye tozmaya, arkadaşlarımla ve erkek arkadaşımla buluştuğum günlerde bile kendimi çok yorulmuş hissediyorum. Sürekli kafamda hiçbir şey olmasın istiyorum. En ufak bir sorun bile bana batıyor batıyor koskocaman oluyor. Sürekli huzur arıyorum. Hep kafam rahat olsun istiyorum. Ki genele bakarsak, çok çok rahat ve huzurlu bir hayatım vardır. Ama arada küçük pürüzler çıktığında sanki diken üstünde gibi hissediyorum.
Sadece okul konusunda böyle değilim. Okul varken, okuldan, vizelerden, finallerden, ders çalışmaktan hiç sıkılmıyorum. Hatta bana eğlenceli bile geliyor. Çok fazla önemsiyorum belki ondandır ama okul hariç tüm konularda, olabildiğince sorumsuzum.
Kendimi nasıl değiştirebilirim, sadece düzenli, erken kalkan, ufak sorunlardan bu kadar rahatsız olmayan, disiplinli bir hayat yaşayan, sorumluluk sahibi biri olmak istiyorum.
Bu arada eskiden de böyle şeylerim vardı ama bu kadar yoğun hissetmiyordum ya da farkında değildim.
Son 1yıldır kendimi böyle hissediyorum.

Bence o kadar dert yapacak bir konu değil canım ne güzel işte hayatı akışına bırakıyorsun :) En iyisi bu salla gitsin :ssz:

bir hafta öyle olmaıs gerektiği için değil öylesine erken kalk olmak ıstedıgın gibi ol

alman gereken nsorumlulukları almaya yapmaya calıs ama bunu bı hafta yapıcam rahatlıgı

olsun ustunde goruceksın kı böyle olmak hiç zor değil bazı şeyleri biz kafamızda

büyütüyoruz ve o batan ufak sorunlar var ya onalrı da hıc sallamadıgını farkedıceksın cunku

ınsan elinden gelenı yaptıgına ınandıgı zaman sonrasında cıkan sorunalrı çok problem etmez

cunku der ki ben elimden gelenı yaptım ama sen yapman gereken bazı şeyelr oldugunu

sorumluluk alman gerektıgını bılıosn bildiğin halde yapmıyosun....ve sornasında herhangı bi

sorun cıkınca bunu kendı sorumsuzluguna bağlıosn bilinçaltından ve en ufak bişey bile senı

huzursuz edıyo :) dediğim gibi bi süre tam da benım omam gereken bu modunda

yasam sürdür çok zor değilmiş amma buyutmusum diceksın :) sonra o huzursuzlugunda

zamanla gecıcek cunku sen zaten sorumsuz ve tembel bi insna olsaydın okul hayatın da

berbat olurdu okul sorumluluk isteyen bı ıstır cunku :) kendıne güven hersey sen de biter

sen de başlar :) :34:

Son düzenleme:
bence derslerini aksatmıyorsan ve hayatında düzenli ve yolundaysa çokta kendine sıkıntı yapmaman gerekir...
benim anladıgıma göre sorumsuz degilsin gerekti kadar hayatı ciddiye alan birisin...
gereksiz seylerle kafayı doldurmak sorumluluk kapsamına girmez sanırım...

Son düzenleme:
Bir tür uyuşukluk bende de başladı. Yatağımı bile toplayasım gelmiyor o derece yani:5::ssz:

Back
X