Cok stresliyim cookkk :(

Canim ya benimkide cok uyuyo acaba sarılık mi var benimkinde de ?

hımm ben de pek bilmediğinizi anladım nedense.. mesela ben doktorun yapabileceklerini anlattım.. 22 aylık bebeğim var henüz fazla olmadı bunları yaşadığım ama size yabancı geldi. yaptığım şeyleri anlatınca aile hekimini kast ettiğimi anladınız ama aile hekimi bunları yapmıyor.. öğrenmiş oldunuz neyse bunları da :)

ama doktor gormus ya canım anlardı...en son ne zaman goturdun
Canim doktor gördü bisey demedi ben en son 10 gun once goturmustum resmi tatilde dogdugu icin isitme testine gec goturmek zorunda kaldik o zaman da doktor bisey dememisti ama ben yine de korktum. Icimin rahat etmesi acisindan yarin goturecem doktora

cnm bı kızın bebegı de erken dogmustu kaymak bal fılan yedı sutu yaradı bebege bole besleyıcı seyler yıyo musun

Merhaba canim arkadaslar gerekli bilgileri vermişler zaten güle güle buyut bebisini
Yalnız 5 saat uzun bir sure sarılık olmasın bebek göz akları beyazsa sorun yok demektir

10 gun onceyse tabıkı götur canım....sonucu yazarsan sevınırım.ınş sarılık yoktur olsada uzulme

Mrb canım.Öncelikle bebisin hayırlı olsun güle güle sağlıklı ana babalı buyutsun inşallah .... Bebisimizi mutlaka surekli emzirmelisin çok küçük daha benim 4,5 aylık oğlum var oda 35 haftalık doğdu ve tam 17 gün yoğun bakımda kaldı.Yoğun bakimdaykende iki saatte bir süt verirdim..Şimdi nerdeyse beş aylık olacak halaüç saatte bir emEmziriyorum..Daha küçükken uyuyakalirim diye iki saatte bir saatini kurar kalkar emzirirdim.Sende sık sık emzir yazık sarılık olur allah korusun.Yenidoğan bebekler çok çabuk acikir unutma.Sakın uzun sure emzirmemezlik yapma.En fazla iki saatte bir emzir ama tam doysune yanı.

Canim cok tesekkur ederim :) ben hastaneye goturdm bugun cok sukur sariligi yokmus. Emzirme konusunda da mesela benim bebegim uyuyo, onu uyandirmaya calisiyorm ama uyanmiyo emzirmek istiyorm uyandirinca asla emmiyo, nqpacagimi bilmiyorum acikcasi. Uyudugunda da 4 saatten asagi kalkmiyo uykusundan

Merhaba canım. Bebeğin hayırlı olsun güle güle büyüt. Çok güzel kilo almış maşallah. Benimde 4 aylık oğlum var. Uyandırmak için ayak tabanlarına hafif bastırarak masaj yap, hafif hafif burnunu sık bırak. Biraz uğraşırsın ama mutlaka uyanır. Erkek bebekler biraz temmbel oluyor :)) kilo aldığına göre sütünde gayet iyi.bende senin gibi yeni ve yalnız anne olduğum için hep araştırdım bunları. Bebeğin kilo alması içinde emzirmeye en som emzirdiğin göğsünden başla. Ön süt ve son süt diye birşey varmış. Ön süt daha sulu son sütte çocuğa kilo aldıran yağlı süt oluyormuş. Birde semiz otu tavsiye ederim. Bende çok güzel süt yapıyor.

canım kaç gunde ne kadar almış ?????
dr soylemıştır zaten canım yeterlı olup olmadıgını.sarılığı olmadıgına sevındım sen genede 2 saatı gecırme annesı cok kuçukd aha
Canim doktor kilosuna iyi dedi kac günde alip almadigini soylemedi. Yani bugun 19 gün oluyo bebegim dogali ilk doğduğunda 2780 gr idi bugun 3470 gr cikti. Dedigin gibi cnm artik daha bilincliyim uyuyorsa bile uyandirip emziriyorm. Bide doktor test yapmadi ama bebegi muayene edip sarilik yok dedi, test yapmadan anlasilabiliyormu ki ?

Canim Allah senin oglunuda size bagislasin insallah :) anliyorsundur halimden cnm valla cok zor ismis bebek bakmak :)) dediklerine uyucam cnm en son emzirdigim gogsumden basliycam, semizotunu kullanicam insallah bebegimin gelisimi yerinde olur

masallah canım guzel almış....demekkı sutun yetıyor sen sıksık emzırmeye devam et...sarılığı test yapmadan anlar doktorlar...eger yuksekse test yaparlar zaten.....çok sevındım senın adına

Canım anne sütünden baska bisey verme sütünü arttırmak icin 1 litre suya 10 adet kuru inciri parcalayarak koy ve 7-8 dakika kaynat ılıyınca birkac saat arayla birer bardak ic. icindeki incirleri de atma ye mutlaka. dereotu , üzüm, maden suyu da sütü arttır. hazir mamalar gaz yapar. Gaz probleminde ben oglumun gogsunu, gobeğini ve sırtını cörekotu yagi ve tatli elma yagiyla ovardim. bir de zinco veriyordum gaz damlasi o da istersen bir dene

Canim sütümden baska bisey vermiyorm aynen. Kuru inciri deniycem muhakkak. Doktor dun bana gaz icin metsil diye bi damla verdi, onu kullaniyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…