canım benim, önce bir sakinleş
bak sen bu kaygı içinde olduğun sürece doğru yoldasın emin ol
ama kendini de gereksiz strese sokma
dersanedeki sınavlar genellikle asıl sınavdan daha zor olur.
ya da asıl sınavdaki sorular seçilmiş olduğu için ara sıra sorun olsa da dersanedekilerden daha mantıklı olur diyeyim.
dersanede seviye sınıfındasın, dersine de düzenli çalışıyorsun, boş vermiş de değilsin
sen üstüne düşen yerine getiriyorsun yani
bundan sonrası da kısmet işi artık.
inşallah istediğin yere girersin canım.
uyumaya vakit bulamıyorum ki((
tv izlerken bile aklım derste geziyorum
diyorum ki ben niye gezdim
ay bu ne vböyle psikolojim bozuldu bnm yaa
Elinden geleni yap derslerine çalış ama sosyal hayatını kısıtlayacak kadar kaptırma kendini derslere.
Stresten daha çok çuvallarsın ki bu çalıştıklarının da boşa gitmesi demek. Başarılar şimdiden Allah zihin
açıklığı versin canım.
canım derslerini belli bir sisteme oturt. hem okul hemde üniye hazırlığı dengelemeye çalış. kendini en iyi sen tanırsın. mesela ban şunu hiç yapamadım işte şu saatler arası matemetiğe su saatler arası fiziğe çalışayım diye bir program yapamadım denedim ama olmadı kaymalar oldu hep. bende kendime yeni bir sistem kurdum öyle belirli saatler değilde soru sayısı kotası koydum şu dersten 100 tane bu dersten 100 tane diye. onuda uyguladım. çokta iyi dereceler yaptım dersane sınavlarında.
hiç stres olma. planına uygun birşekilde ilerlemeye devam et. hergün kendine bir adet mümkünse 2 adet öss sınavı yap. tabii bunlar normal çalışmandan hariç. şöyle düşün bu sınavı kazanınca hayatında bir daha böyle bir tempoda ders çalışmak zorunda kalmayacaksın:lepi:
ah bitanem benim ya durumumuz aynı bende hazırlanıyorum sınava ustelik benim ikinci senem.tabiki arada kendimizi yetersiz hissedicez bu boyle herkeste bi donem olmustur.moralini yuksek tut tatlım eminim basarıcaz
inşallah tatlım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hakkımızda hayırlısı artık cnm yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?