- 20 Ocak 2015
- 9.619
- 14.063
- 448
- 41
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Konunuzu bilmiyorum ama geçmiş olsun demeye geldim. Haksız yere suçlu olarak itham edilmek kötü bir durum, burada nickini hatırlayamadığım bir hanımefendinin eşi de aynı durumdan muzdaripti, iftira olduğu belli olunca aklanmıştı. Gözünüz aydın. :)
Gözünüz aydin. Isinde aciga vs alindi mi?birde okuyanlar için bir hatirlatma yapmak istiyorum. Ikinci el tel vs almayin allah korusun bylock vs yuklenmis olur basınız ağrımasın
Konunu hatırlıyorum. Üzülmüştüm. Çok sevindim, Rabbim bir daha yaşatmasın. Geçmiş olsun...
Hanımlar 1 hafta önce actigim konuyu bilenler bilir eşim tutuklanmisti çoook şükür bin şükür suçsuz oldugumuz anlaşıldı ve kavustuk rabbim kimseyi suçsuz yere oralara düşürmesin .
Kıyamam yaa.. sizin konunuzu hatırlıyorum; 'her gün on kere arar bebeğimizi sorardi, geceleri uyanır mamasını verirdi. Eminim bizi çok merak ediyodur' demiştiniz.
Şimdi kavuşmanıza çok sevindim.
Her şerde bir hayır vardır demişler. Belki de bu olay sizin aile bağlarınızin güçlenmesine neden olmuştur,sadece iyi günde degil 'kötü günde' de birlikte olduğunuzu fark ettirmistir...
Darısı suçsuz yere hapiste olanların,meslekten atılanların başına...
Çok şükür fazla uzamadan bitmiş ne yalan söyleyeyim daha uzun süreceğini düşünmüştüm.. inşallah hayra vesile olur bu olay. Belki birbirinizin kıymetini daha da iyi anlarsınız.
Gözün aydin bu sabah kahvalti da bile insallah duzelmistjr diye icimden gecirdim. Gecmis olsun
Oy maşallah, ne güzel. Allah ayırmasın bir daha.
Bir sadaka verin, bir fakiri sevindirin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?