Çok şükür aklandık

Gözünüz aydin. Isinde aciga vs alindi mi?birde okuyanlar için bir hatirlatma yapmak istiyorum. Ikinci el tel vs almayin allah korusun bylock vs yuklenmis olur basınız ağrımasın

Çok zor bi durum gerçekten bebeğim var ve ayakta durmak zorundaydim bir hafta çok zor geçti ailelerin destegiyle ama hamd olsun zor olsada imtihan Allahtan gelen herseye şükür buda geçti

Gözünüz aydin. Isinde aciga vs alindi mi?birde okuyanlar için bir hatirlatma yapmak istiyorum. Ikinci el tel vs almayin allah korusun bylock vs yuklenmis olur basınız ağrımasın

Aynen öyle Çok şükür ki eşimin tüm telefonları evdeydi eğer telefonlar evde olmasa kayıp olsa daha farklı bakilacakti. Ikinci el telefon almayın ve telefonlarını zi satmayin.

Eşimin işi şükür bi sorun olmadı hatta pazartesiye kadar izin verildi kafasını dinlemesi için şükür hersey yolunda

Gözün aydin bu sabah kahvalti da bile insallah duzelmistjr diye icimden gecirdim. Gecmis olsun

Çok şükür fazla uzamadan bitmiş ne yalan söyleyeyim daha uzun süreceğini düşünmüştüm.. inşallah hayra vesile olur bu olay. Belki birbirinizin kıymetini daha da iyi anlarsınız.

Kıyamam yaa.. sizin konunuzu hatırlıyorum; 'her gün on kere arar bebeğimizi sorardi, geceleri uyanır mamasını verirdi. Eminim bizi çok merak ediyodur' demiştiniz.
Şimdi kavuşmanıza çok sevindim.
Her şerde bir hayır vardır demişler. Belki de bu olay sizin aile bağlarınızin güçlenmesine neden olmuştur,sadece iyi günde degil 'kötü günde' de birlikte olduğunuzu fark ettirmistir...
Darısı suçsuz yere hapiste olanların,meslekten atılanların başına...

Amiiinn evet çok zor günlerdi eşimi görür görmez yere bir seksen yayıldım resmen bebeğimiz in zibinini götürdüm tutukluyken esimle birlikte herkes Ağlamış gardiyanindan polisine mahkumuna kadar halimize çok zordu ama geçti . Ne olursa olsun hep bekleyecektim o benim herseyim kızımın babası hersey bittigi anda bana hayat veren adam rabbim bir daha ayrılık vermesin

Çok şükür fazla uzamadan bitmiş ne yalan söyleyeyim daha uzun süreceğini düşünmüştüm.. inşallah hayra vesile olur bu olay. Belki birbirinizin kıymetini daha da iyi anlarsınız.

Çok dua ettim şükür rabbim kabul etti biz zaten birbirimize çok düşkün bi çiftiz ama şimdi hersey daha farklı daha güzel

Oy maşallah, ne güzel. Allah ayırmasın bir daha.

Bir sadaka verin, bir fakiri sevindirin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…