Çok şükür bende bir anne adayıyım...

Asetilkolin

Mucizem ♡ ☆
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
490
452
23
29
Kızlar hepinize merhabalar.. 1 yıllık bekleyişin ardından 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Tarif edilemez bir duygu... Artık herşeyi boşverdiğim bir zamanda bebeğim beni buldu çok şükür. Daha 4 haftalık dün ultrasonda kese görünmedi. Kanda beta hcg 767 çıktı. Pazartesi inşallah yine kan vereceğim.. Dua edin bana kızlar. Rabbiiim herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın yüce yaradanımm.. Bu heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin kese 1500 lerde gözüküyor
Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin kese 1500 lerde gözüküyor
Amin inşallah canım çok sağol duaların için evet pazartesi inşallah beklenen artış olursa keseyi görürüz dedi doktor

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu süreci nasıl atlattınız neler yaptın tecrübelerini de yazar mısın ?

Hayırlı olsun canım benim de dün 1207 ydi. Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu. Keseyi ve kalp atışını da görsem rahatlıcam. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum.

Doktor bana 6000 de görünür dedi. kekledi galiba beni ben hafta içi gideyim zaten dün 1200 dü.

Kızlar bazen çok geç görülebiliyor bunu çok takmayın. Ben 8. Haftamda hem kese hem bebek hem kalp sesİ hepsini birden halletmiştik size tavsiyem acele etmeyin sabırlı olun. Göremediğinizde strese girersiniz yoksa daha zor. O yüzden değerlerin bence 10binlere falan çıkmasını bekleyin.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu süreci nasıl atlattınız neler yaptın tecrübelerini de yazar mısın ?
Çok sağol öncelikle canımm. Valla ben doktora falan gittim bişey yok dedi bana eşimde aynı şekilde. Bu ay hsg çektircektim ben onu bekliyordum. Adetim olsun bitsin diye. Adetim gecikti test yaptım bende. Sen gel pozitif çıkkk ben şok ekstra olarak ben bu ay folik asit ve b12 kullandım benim vitaminler yerlerdeydi resmen. Bu ay ikisini kombine kullandım oldu. Aslında derlerdi de inanmazdım insan artık bıktığı noktaya geldiğinde oluyor. Ben bu ay nolacaksa olsun gına geldi dedim hiç beklemediğim kadar adetimi bekledim hatta hamile olduğumu öğrendim :)

Doktor bana 6000 de görünür dedi. kekledi galiba beni ben hafta içi gideyim zaten dün 1200 dü.
Hayırlısı olaun dilerim, sağlıkla büyüsün inşallah. 1500 lerde kese genelde görünmez, kese görünsede içindeki bebek yani yolk sac görünmez. İkisini birlikte görebilmek için 1 hafta bekleyin derim. Bende 4+6 da kese 13 mm göründü ama yolk sac net görünmedi. Acele etmeyin nasılsa kalp atışını duyana kadar bekliceksiniz.

Tam olarak ne zaman gitsem kesin görünür acaba? Şuanbüyük ihtimal 2600 falandır. Çok sağ olun güzel dilekleriniz için.

Tam olarak ne zaman gitsem kesin görünür acaba? Şuanbüyük ihtimal 2600 falandır. Çok sağ olun güzel dilekleriniz için.
Kesenin tam görünmesi için bence 5. Haftada gidin bir hafta sonra filan, zaten herşey yolundaysa 10 gün sonra kalp atışı için gel derler . Acele etme derim, benim ilkinin kalbi durdu 8. Haftada ve çok geriden geliyordu kürtaj oldum şimdi çok tedirginim ama sakin olup bekliyorum. . Allah hayırlısını versin.

Ya çok üzüldüm Allah korusun, kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, umarım sağlıkla kucağımıza alırız. Ben 5+3 teyim, bugün keseyi görmeye gittim kese göründü, doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi. Geçen hafta perşembe beta hcg değerim 2500 lerdeydi.

Kızlar tekrardan merhabalar. Pazartesi gittim hastaneye tekrardan kese göründü allaha şükür. 4665 çıktı hcg oranımda. Herşey yolunda dedi doktor çok şükür cuma tekrar bekliyor beni. Kesenin gelişimini takip edelim dedi. Dün maalesef acillik oldum farenjit olduğumdan dolayı. Acil doktoru 13000 dedi hcg oranın 5+1 im şuanlık. Kalp atışlarıyla alakalı bişey demedi doktorum henüz bana cuma günü söyler heralde diye düşünüyorum. Mide bulantılarım başladı. Tatlı kesinlikle yiyemiyorum meyve ağırlıklı besleniyorum şuan için. İnşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Rabbim olmayanlarada tez zamanda nasip etsin inşallah. Çok sıkmamaya çalışıyorum kendimi acaba ters bişey olur mu diye pozitif düşünmeye çalışıyorum. İnşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…