- 27 Ocak 2018
- 490
- 452
- 23
- 29
- Konu Sahibi Asetilkolin
-
Amin inşallah tüm dualarım sizlerle rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasınSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. 1,5 yıldır olmuyo benimde. Darısı tüm isteyenlere olsun.
Amin inşallah canım çok sağol duaların içinHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin kese 1500 lerde gözüküyor
Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin
Kızlar hepinize merhabalar.. 1 yıllık bekleyişin ardından 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Tarif edilemez bir duygu... Artık herşeyi boşverdiğim bir zamanda bebeğim beni buldu çok şükür. Daha 4 haftalık dün ultrasonda kese görünmedi. Kanda beta hcg 767 çıktı. Pazartesi inşallah yine kan vereceğim.. Dua edin bana kızlar. Rabbiiim herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın yüce yaradanımm.. Bu heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin kese 1500 lerde gözüküyor
Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin
Doktor bana 6000 de görünür dedi.kekledi galiba beni ben hafta içi gideyim zaten dün 1200 dü.
Çok sağol öncelikle canımm. Valla ben doktora falan gittim bişey yok dedi bana eşimde aynı şekilde. Bu ay hsg çektircektim ben onu bekliyordum. Adetim olsun bitsin diye. Adetim gecikti test yaptım bende. Sen gel pozitif çıkkk ben şokAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu süreci nasıl atlattınız neler yaptın tecrübelerini de yazar mısın ?
Ben yarın gidicem bakalım doktora Allah hayırlısını versin inşallah tez zamanda duyarız kalp atışlarınıııHayırlı olsun canım benim de dün 1207 ydi. Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu. Keseyi ve kalp atışını da görsem rahatlıcam. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum.
Hayırlısı olaun dilerim, sağlıkla büyüsün inşallah. 1500 lerde kese genelde görünmez, kese görünsede içindeki bebek yani yolk sac görünmez. İkisini birlikte görebilmek için 1 hafta bekleyin derim. Bende 4+6 da kese 13 mm göründü ama yolk sac net görünmedi. Acele etmeyin nasılsa kalp atışını duyana kadar bekliceksiniz.Doktor bana 6000 de görünür dedi.kekledi galiba beni ben hafta içi gideyim zaten dün 1200 dü.
Siz kaçıncı haftadasınız benim 4+6 da 13 mm kese göründü ama yolk sac çok belirgin değildi.Ben yarın gidicem bakalım doktora Allah hayırlısını versin inşallah tez zamanda duyarız kalp atışlarınııı
Hayırlısı olaun dilerim, sağlıkla büyüsün inşallah. 1500 lerde kese genelde görünmez, kese görünsede içindeki bebek yani yolk sac görünmez. İkisini birlikte görebilmek için 1 hafta bekleyin derim. Bende 4+6 da kese 13 mm göründü ama yolk sac net görünmedi. Acele etmeyin nasılsa kalp atışını duyana kadar bekliceksiniz.
İnşallah hala sevinemedim tam anlamıyla, bir kimyasaldan sonra...Ben yarın gidicem bakalım doktora Allah hayırlısını versin inşallah tez zamanda duyarız kalp atışlarınııı
Kesenin tam görünmesi için bence 5. Haftada gidin bir hafta sonra filan, zaten herşey yolundaysa 10 gün sonra kalp atışı için gel derler . Acele etme derim, benim ilkinin kalbi durdu 8. Haftada ve çok geriden geliyordu kürtaj oldum şimdi çok tedirginim ama sakin olup bekliyorum. . Allah hayırlısını versin.Tam olarak ne zaman gitsem kesin görünür acaba? Şuanbüyük ihtimal 2600 falandır. Çok sağ olun güzel dilekleriniz için.
Kesenin tam görünmesi için bence 5. Haftada gidin bir hafta sonra filan, zaten herşey yolundaysa 10 gün sonra kalp atışı için gel derler . Acele etme derim, benim ilkinin kalbi durdu 8. Haftada ve çok geriden geliyordu kürtaj oldum şimdi çok tedirginim ama sakin olup bekliyorum. . Allah hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?