çok şükür bende oğluma kavuştum...

tuxgxba_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
100
2
96
42
Kocaeli
merhaba arkadaşlar...ben normal doğum yapmak isteyen ama sonunda sezeyanla oğlumu dünyaya getirenlerden oldum.çok şükür kavuştum oğluma en güzel yanı da o.neyse çok şükür 16 ekim sabahı 7 de hastaneye gittim.8:15 gibi ameliyathaneye girdim ve epidural anestesi yaptılar(o anı anlatmak istemiyorum bana göre çok kötüydü)neyseki 8:45 gibi bebeğimi gösterdiler işte bak anne oldun dediler işte o an herşeyi unuttum.3,520 gr. 51 cm.doğdu bebeğim.neyseki ikimizde çok iyiyiz şimdi.ama malum bu bebekler hiç durmuyor canı sağolsun:dance:şimdi kardeşim ilgeliniyo da bende size yazıyorum.şimdilik bu kadar...darısı geri kalan ekim annelerinin başına...:Saruboceq::Saruboceq:

Allah analı babalı büyütsün senin ve ailenin gözü aydın.dilerim güsel bir geleceği olur ve sağlıkla büyür.

Gözün aydın.Maşallah kilolu doğmuş bebeğin.Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.Darısı benim gibi bekleyenlerin başına.

canım gözünüz aydın olsun.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.rabim evlatlarımızı bizlere bağıslasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…