Çok sükür bin şükür aldım evladımı

Ayy çok sevindim çook şükür.Allah kimseyi evlatsız bırakmasın.Eşime de ayrıca çook teşekkür ettim sana yardım etmesi beni de çok duygulandırdı.Allah razı olsun senden dedim.Evlat acısı yaşayan anneler olmasın artık inşallah.Pammuk prenses oğlunu benim için de öp canım

Oku, ayaklarının üzerinde dur.Bunlar bir daha yaşanmasın.Güzellikle anlaşın sana ve oğluna zarar vermesin.yalnız yollamasan iyi olur .Burda herkes birbirine elinden geldiğince yardımı dokunabilir.Bizler anneyiz ve bir annenin çığlığı yüreğimizi dağlamışken imkanımız da varken yardımdan geri durmamalıyız.Allah tüm dua edenlerden razı olsun.İnsan birbirine faydası oldukça mutlulukları yakalayabilir.Mutlu olmak çok kolay.Elimizdeki değerleri yanımızda iken bilelim hep inşallah

Gözün aydın :)

Evet o bana yardım eden üye bu üye arkadaslar. Allahım seni eşini ve cocuklarını kaza ve belalardan korusun. Hep mutlu olun insallah

Cok cok sevindim
Uzaktan takip ediyordum konunuzu yorum yazmadim hic cunku ben teselli konusunda cok basarili degilim ama icimden dua etmistim size kendimi sizin yerinize koymustum ve cok icim yanmisti
Cok mutuluyum sizin adiniza allah ayirmasin bir daha

Babanın icraya gitmesi annenin çocuğunu göstermediği anlamına gelir. 2-3 kere icrayla almak durumunda olursa, kadın boşuna haksız durumuna düşer. Nasılsa ara karar var, kaçırmaya çalışsa ki artık cesaret edemez bence icrayla gider alırsınız ve gerekli karar da verilir adama. Ben de benzer durumları yaşadım. Şimdi çocuğa iyi bakmadığınız iftirasını atmaya çalışabilir sizinki de. Allah kolaylık versin, evladınızla huzurlu günleriniz olsun inşallah

Çok sevindim bu kararına, çocuğunu da Allah bağışlasın bir daha kimse ayıramasın sizi. Çocuğu kaçırarak haneye kocaman bir çizgi çekti zaten, velayeti alması bence imkansız. Umarım bu kararından dönmezsin, ekonomik bağımsızlığını da kazanır ve oğluşunla mutlu mesut yaşarsın. Görmek istediğimiz güçlü kadın profilleri bunlar.

Benim planım belli canım 4 sene üniversitemi okucam i. Annem suan çalısıyor ama 3 4 sene sonra emekli olacak. O zamana kadar okulumu bitircem. Ogluma ben bakıcam. Daha sonra zaten oglum büyümüş 6 yasında okucak. Ana sınıfına gidicek. O okula baslarken annem zaten emekli olacağı için o ilgilenecek bende meslegide elime alıp çalısmıs olucam insallah. Tam kafa kafaya denk geliyor yani hersey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…