Çok sükür bin şükür aldım evladımı

Hanımlar konumu biliyorsunuz. Aldım oglumu ya aldım. Canım oglummmm... Direk anneeeeem dedi boynuma yattı. Babası verip gitti. Umrunda bile olmadı oglumun. Ben oglumu verirken anne gel demişti bana. Her neyse. Oglum yanımda ya çok sükür. Allah hepinizden razı olsun özellikle bir üye var ondan Allah bin kere razı olsun. Burda üye adı vermek yasak oldugu için söyleyemiyorum. Esi avukat ve bana yardımcı olması için numarasını vermişti. O avukat çok yardımcı oldu. Allah hepinizden razı olsun
Cok sevindim. Allah hiç bir anneyi evladından ayırmasın.

Konularını az buçuk biliyormuşum, baktım da. Çok geçmiş olsun, çok sevindim senin adına inan ki. Evlat başka, evlat kokusu en güzel koku. Doya doya çek kokusunu evladının :KK200:

Yaşın da çok genç, oku mutlaka, senin yaşındakiler üniversite sınavına hazırlanıyor daha. İmkanın varsa da önü açık bir bölüm oku, özelde rahat iş bulabileceğin vs. Emin ol istersen yaparsın :)

Gözünüz aydın gerçekten çok mutlu oldum. Bundan sonraki süreç nasıl işleyecek? Haftada bir alacak mı yine çocuğunuzu? Geçici velayet var gerçi alıkoyamaz birdaha fakat her hafta gittiğinde rahatsız olursunuz mutlaka. Birde iyi yanından düşünün. Çocuğunuzu kaçırdı, bununla birlikte sağlam bir tazminat alabilirsiniz diye düşünüyorum. Elinde ne var ne Yok alın o pisliğin. Geçmiş olsun

Hanımlar konumu biliyorsunuz. Aldım oglumu ya aldım. Canım oglummmm... Direk anneeeeem dedi boynuma yattı. Babası verip gitti. Umrunda bile olmadı oglumun. Ben oglumu verirken anne gel demişti bana. Her neyse. Oglum yanımda ya çok sükür. Allah hepinizden razı olsun özellikle bir üye var ondan Allah bin kere razı olsun. Burda üye adı vermek yasak oldugu için söyleyemiyorum. Esi avukat ve bana yardımcı olması için numarasını vermişti. O avukat çok yardımcı oldu. Allah hepinizden razı olsun
Gözünüz aydın hiçbir evlat annesinden ayrı düşmesin

Hayırlı olsun:) çok sevindm sizin adınıza bi tavsiyede bulunmak isterim ben olsam güvenmezdim göreceği saatleri icrayla gösterirdim eşek gibi ödesin parasını kaçırmayacağının garantisi yok manyak dolu

gözün aydın olsun ama dikkatli ol canım... neler duyuyoruz okuyoruz eski eşinle aranı kötü tutma kavgalı hale getirme olayları hep sakin kalmaya çalış o çocuğunun babası ne yaşamış olursanız olun... bu senin ve oğlun için önemli ...

Allah razı olsun hepinizden. Sizde benimle beklediniz. Oglumu almamı, ona sarılmamız. Mutlu son gerçekten de bu. Simdi üniversite sınavına hazırlanıyorum hemen okuyup ayaklarımın üstünde durucak. O adamdan da ayrılıcam. Ne kadar sürerse sürsün umrumda degil oglum yanımda yeter bana. Cocugu verirken iyi bak ogluma kısa zamanda geri alacam dedi. Hiç zannetmiyorum alamaz.
aha aha aha birde tehdit mi ediyor
almaz canım almaz zor gelir bebeye bakmak... blöf yapıyor sana ona dön diye

toparla canım kendini biran önce.. Allah yavrunla sana sağlık mutluluk huzur versin

Gözünüz aydın çok ama çok sevindim. Oğlunuz üzerinden canınızı yakmaya çalışan o adamdan ayrılmakla en doğrusunu yapmışsınız. Bundan sonra yolunuz hem açık ve aydınlık olsun :KK200:

Back
X