- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Sakin tek basina gormesine izin verme canim aman bundan sonra cok dikkatli ol. Ztn bu uzaklaştırmadan sonra cocik büyüse bile velayeti alamaz sendenHee bu arada cumartesi günleri görebilirmiş ama saat 11 den 17 ye kadar görebilir. Artı cocugum ve bana yaklaşamaz uzaklastirma cezası aldı suan 2 aylık.
Okadar.sevindimki.anlatamam.bundan onceki actigin konuda aglamistim.ben evladimdan bir saat uzak dursam oda hastane postane isleri icin babasina birakirim eve gelenede kadar cigerim duser ozlemekten.bir cocugun yeri annesinin yani.tamam babada onemli ama gercekten anne olabilene evladindan uzak olmak olmuyor. Rabbim bidaha ayrilik yasatmasin guzel gunler gorun ins.Hanımlar konumu biliyorsunuz. Aldım oglumu ya aldım. Canım oglummmm... Direk anneeeeem dedi boynuma yattı. Babası verip gitti. Umrunda bile olmadı oglumun. Ben oglumu verirken anne gel demişti bana. Her neyse. Oglum yanımda ya çok sükür. Allah hepinizden razı olsun özellikle bir üye var ondan Allah bin kere razı olsun. Burda üye adı vermek yasak oldugu için söyleyemiyorum. Esi avukat ve bana yardımcı olması için numarasını vermişti. O avukat çok yardımcı oldu. Allah hepinizden razı olsun
Polis kendisi konustu eger kaçırma gibi birsey olursa hapis cezası var dedi. Oda ben zaten kaçırmam vs. Dedi. Kararda 11 den 5 e kadar götürebilecegi yazıyorduTek basina mi görecek yani kim olacak basinda yine ayni duruma girmemek icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?