Kız konumu anlamadın sanırım tam, kaynanam hep gelmek istiyor kadıncağız, ama yüzsüz görümce de konuşmadığım halde kaynanamın peşine takılıp çoçukları ile gelmek neden ister anlam veremiyorum, KONUŞMUYORUM işde senle ne yüzsüzlük bu.
Kız temel reisin karısı :) ben davet etmiyorumki, kaynana gelicem dedi hehehhehe :) ben davet etsem hadi dicem saldırın bana :) kaynana gelmek istiyor, üstüne üstelik konuşmadığım
yüzsüz görümcede evime gelmek istiyor anladınmı CİCİM :) Burda kalp kalp'e karşı neresinde anlayamadım :26:
ne yaptında sevdirdin kendını bukadar çok merak edıyorum
bızımkıler yuzumuze bakmıyor bıraz bızede tuyo versen
gelmeyın dıyorsun gelıyorlar konuşmuyorsun yınede vazgeçemıyorlar
ne yaptında sevdirdin kendını bukadar çok merak edıyorum
bızımkıler yuzumuze bakmıyor bıraz bızede tuyo versen
gelmeyın dıyorsun gelıyorlar konuşmuyorsun yınede vazgeçemıyorlar
bir bilsem ?????????????
begenmeyen okumasın ya natlus ismini gören saldırıya geçiyor hemen sanki konuyu zorla okutuyorlar
konuna gelince ara kayınvalideni eşime bundan dolayı gelemediğini söylemişsin de gelecek cvba göre yönlendirirsin konuyu sende cvp çoktur
görumceme bende çiyan dıyeyım bakalım belki işe yarar
benim anlamadığım konuşmadığın insan neden bu kadar dert oluyo. hatta dert oluyo gibide duymuyo gayet rahatsın işini çözebiliyorun neden sürekli geldi gelmedi gelicekmiş gelmicekmiş gibi şeyler yazıyosun?
bide GÖRÜMCE kelimesi çok aşşağılayı görümce-m- demek bu kadarmı zor? mahlukattan mı bahsediyosun? önceki hiç bi konunu okumadım probleminiz nedir pek ilgimi çekmedi ama değişik geldi cümlelerin bana bilmiyorum neden...!!!
Natlus eşin ablasına/kardeşine çıyan, yılan dediğini biliyor mu? Eğer biliyorsa eşinde de ciddi bir problem var demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?