çok şükür cezam bitti hoşbulduk k.k, kaynana gelicekti oturmaya gelmedi bakın nedennn

arada kırgınlık olmasın diye istiyordur ozaman..sende barış gitsin..uzatmayın boşver..kanki olun...daha iyi olur

çok lakaytt bi hatunsun...bunu söylemeden geçemicem

gelecem diyolar gelemiyolar ya iki haftadır..isteyen gelir dimi...demekki gelmek istemiyolar niyeeee peki ???

senin çiyan kıskanç fesat olduğunu düşünüyolardır belki ? heee

kalp kalbe burda karşı oluyo işte ..

ne yaptında sevdirdin kendını bukadar çok merak edıyorum
bızımkıler yuzumuze bakmıyor bıraz bızede tuyo versen

gelmeyın dıyorsun gelıyorlar konuşmuyorsun yınede vazgeçemıyorlar

ne yaptında sevdirdin kendını bukadar çok merak edıyorum
bızımkıler yuzumuze bakmıyor bıraz bızede tuyo versen

gelmeyın dıyorsun gelıyorlar konuşmuyorsun yınede vazgeçemıyorlar

vallahi aynı şeyi ben de düşünüyorum natlus'un açtığı her konuyu okurken. natlus bize ipucu verir misin? :)))

neden kızdığını anlamadım. kv gelse görümce de gelecek, yine kızacaksın kadıncağaza. şimdi görümce gelmesin diye o da gelmiyormuş, sen yine kızdın. bırak işte gelmesinler, sen de sevmiyormuşsun, bunda kızacak ne var? eşin de çok sabırlıymış, bu kadar arada kalmaya benim eşim olsa şimdiye cinnet geçirmişti :))

Son düzenleme:
Kızlar neden şaşırıyorsunuz ki
Tek taraflı dinliyoruz sonuçta
Şayet bana para verseler ben bana ve kızıma böyle şeyler sayan birinin evine gitmem

İş inada bindi bence
Arkadaş bozuk plak gibi aynı konuyu açıyor, vay siz misiniz kapatan diye daha bi gazla geliyo hatta bi sonrakinde..

begenmeyen okumasın ya natlus ismini gören saldırıya geçiyor hemen sanki konuyu zorla okutuyorlar

konuna gelince ara kayınvalideni eşime bundan dolayı gelemediğini söylemişsin de gelecek cvba göre yönlendirirsin konuyu sende cvp çoktur

hayırdır , natlus kendini savunabilecek biri....senin havan kime ?

benim anlamadığım konuşmadığın insan neden bu kadar dert oluyo. hatta dert oluyo gibide duymuyo gayet rahatsın işini çözebiliyorun neden sürekli geldi gelmedi gelicekmiş gelmicekmiş gibi şeyler yazıyosun?
bide GÖRÜMCE kelimesi çok aşşağılayı görümce-m- demek bu kadarmı zor? mahlukattan mı bahsediyosun? önceki hiç bi konunu okumadım probleminiz nedir pek ilgimi çekmedi ama değişik geldi cümlelerin bana bilmiyorum neden...!!!

belki barışmak istiyordur bu vesileyle gelsin otursun gitsin sana laf ederse eşin de yanındayken şahit olur böylece

Natlus eşin ablasına/kardeşine çıyan, yılan dediğini biliyor mu? Eğer biliyorsa eşinde de ciddi bir problem var demektir.

hey allahım hiç güleceğim yoktu ... bugün mala bağlamıştım iyi güldürdün

kız bide şöyle düşün ya onlar olmasaydı ???? hayatının tuzu biberi olmazdı ...sev onları canım ama az sev ki ekşın olsun hayatında

Dert oluyor efendim sinirim bozuluyor İSTEMİYORUMMMMM KONUŞMUYORUM ISRARLA EVİME GELMEK İSTEMESİ SİNİRİMİ BOZUYOR, BENDEN YÜZ BULMAK EVİME OTURMAYA GELMEK İSTİYORRRRRRRRRR İSTEMİYORUM YAAAA, SORUN DERT KISMINA GELİNCE, eşim ailesini görmek için hafta sonu gidiyor hadi gidiyor anladık, eşim gitmediği zaman annesi bize gelmek istemesi oturması suçmu, gelsin ama görümce de gelmek istiyor, yaww siz evlisiniz anneniz oğluna giderken sizde hemde konuşmadığınız gelinin evine CAN atark gitmek mi istiyorsunuz.

Natlus eşin ablasına/kardeşine çıyan, yılan dediğini biliyor mu? Eğer biliyorsa eşinde de ciddi bir problem var demektir.

aynen canım aynen.....

ama haberi olduğunu sanmıyorum..natlus arkadaşımız dışarda atamadığı enerjiyi burda atıyor bana kalırsa...kocaya masum ayakları yani ...hani genelde bu kaynanaların taktiğidir ya..bence natlusta bu takımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…