çok şükür cezam bitti hoşbulduk k.k, kaynana gelicekti oturmaya gelmedi bakın nedennn

olabilir...kardeşimin karısını sonuçta görmek isterim..sağlığı sıhhati yerindemi diye merak ederim..

insanlık ölmedi ya

natlus sen kendine bi meşkale bul ne olur...
inan üzülüyorum senin için....
sürekli bunları düşünmekten sürekli kendini kinle öfkeyle doldurmaktan hasta olacaksın mazallah....
unut gitsin olanı biteni...
tamam belki unutulmaz ama en azından mesafe lazım..
bunun bayramı var düğünü var cenazesi var kurtuluşun yok mutlaka görüşeceksin onlarla...
öyle yada böyle kabul et artık görümcenin varlığını...
bırak ne hali varsa görsün...
selamlaş otur..
muhabbet etmek zorunda değilsin..
böyle yaparak kv ve eşinide arada bırakıyosun...
bi laf dinle yav...:102:

kader başaramıcaksın beni siteden attırmaya uğraşma kız :26:

Ben bi arkadaşa cevap verdim ( bisidicem nickli arkadaşa ), senle ne ilgisi var ki

Siteden attırmak için kimsenin seninle uğraşmasına gerek yok ki, sen o işi tek başına herkesten iyi yapıyorsun maşallah

Eyer travma yaşattıysa natlusa, kikini çıkartsın bi bakalım

yok artık daha neler...bence natlus hep travmada ...geldimi gelmedimi ,niye geldi niye gelmedi diye düşünürken bile, travmaya girmiş resmen ...

natluscum kusura bakma yanee...doğruya doğru...

gelmek istiyorsada istiyordur yani, sonuçta alt komşun değilki bu bıçak kesiği gibi at gitsin....kocanın kardeşi....

HEY ALLAHIM YARABBİM Kız ben muhatap olmuyorum KADIN EVİME GELMEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK İSTİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, YA KAYNANADAN DUYUYORUM, YADA EŞİMDEN, İSTEMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KONUŞMUYORUMMMM, NEDEN HALAAA GELMEK İSTER?????????????????? TÜRKÇE KONUŞUYORUM.

Son düzenleme:

insanlar türkçe anlıyor anlamasında...senin hangi dilden anladığın merak konusu ....

Bende öyle dedim kaç kere ama anlamıyo, hatta yine hey heyleri geliyo Natlus'un
Zaten onlar da Natlus'un kara kaşı kara gözü için değil, abilerinin evine rahat gidip gelmek için ortayı bulmaya çalışıyorlardır bence

ben bazen natlusun kazen olduğunu düşünüyorum bu forumda bu kadar rahat atını koşturduğuna göre

Aklıma bir şey gelmişdi
bu yüzden öyle düşündüm :)

Natlus gelmiş, biliyormusun buradaki arkadaşları tıpkı paratoner gibi konuya çekiyorsun tebrik ediyorum seni ...
Nasıl başarıyorsun bunu hala çözemiyorum,var sende bişiler ..

O daha feci yaa, birden fazla yüzü olan bir insanla aynı yataga giriyorsun

O daha feci yaa, birden fazla yüzü olan bir insanla aynı yataga giriyorsun

evet ama adam bilmiyorki bu hatunda kaç yüz var :))

garibim sanıyorki tek yüzlü bir canlıyla evli..

oysa onparmağında yirmi marifet( ayak parmaklarıda dahil)

natluscum bu laf sana değil yanlış anlama..bu tip insanlara

bendede war aynı böyle görümce kaynana okadar yüzsüzlerki hangi yüzle arayıp duruyolar anlamıyrm insanın istenmedgi yerde ne işi war ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…