ters tepmesinde
çünkü herkes, natlus'un kayınvalidesi gibi sabırlı olmayabilir
Eyer travma yaşattıysa natlusa, kikini çıkartsın bi bakalımNatlus eşin ablasına/kardeşine çıyan, yılan dediğini biliyor mu? Eğer biliyorsa eşinde de ciddi bir problem var demektir.
Dert oluyor efendim sinirim bozuluyor İSTEMİYORUMMMMM KONUŞMUYORUM ISRARLA EVİME GELMEK İSTEMESİ SİNİRİMİ BOZUYOR, BENDEN YÜZ BULMAK EVİME OTURMAYA GELMEK İSTİYORRRRRRRRRR İSTEMİYORUM YAAAA, SORUN DERT KISMINA GELİNCE, eşim ailesini görmek için hafta sonu gidiyor hadi gidiyor anladık, eşim gitmediği zaman annesi bize gelmek istemesi oturması suçmu, gelsin ama görümce de gelmek istiyor, yaww siz evlisiniz anneniz oğluna giderken sizde hemde konuşmadığınız gelinin evine CAN atark gitmek mi istiyorsunuz.
görumceme bende çiyan dıyeyım bakalım belki işe yarar
kader başaramıcaksın beni siteden attırmaya uğraşma kız:26:
Eyer travma yaşattıysa natlusa, kikini çıkartsın bi bakalım
natlus sen kendine bi meşkale bul ne olur...
inan üzülüyorum senin için....
sürekli bunları düşünmekten sürekli kendini kinle öfkeyle doldurmaktan hasta olacaksın mazallah....
unut gitsin olanı biteni...
tamam belki unutulmaz ama en azından mesafe lazım..
bunun bayramı var düğünü var cenazesi var kurtuluşun yok mutlaka görüşeceksin onlarla...
öyle yada böyle kabul et artık görümcenin varlığını...
bırak ne hali varsa görsün...
selamlaş otur..
muhabbet etmek zorunda değilsin..
böyle yaparak kv ve eşinide arada bırakıyosun...
bi laf dinle yav...:102:
HEY ALLAHIM YARABBİM Kız ben muhatap olmuyorum KADIN EVİME GELMEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK İSTİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, YA KAYNANADAN DUYUYORUM, YADA EŞİMDEN, İSTEMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KONUŞMUYORUMMMM, NEDEN HALAAA GELMEK İSTER?????????????????? SİZ TÜRKÇE ANLAMIYORMUSUNUZ.
natlus sen kendine bi meşkale bul ne olur...
inan üzülüyorum senin için....
sürekli bunları düşünmekten sürekli kendini kinle öfkeyle doldurmaktan hasta olacaksın mazallah....
unut gitsin olanı biteni...
tamam belki unutulmaz ama en azından mesafe lazım..
bunun bayramı var düğünü var cenazesi var kurtuluşun yok mutlaka görüşeceksin onlarla...
öyle yada böyle kabul et artık görümcenin varlığını...
bırak ne hali varsa görsün...
selamlaş otur..
muhabbet etmek zorunda değilsin..
böyle yaparak kv ve eşinide arada bırakıyosun...
bi laf dinle yav...:102:
yok artık daha neler...bence natlus hep travmada ...geldimi gelmedimi ,niye geldi niye gelmedi diye düşünürken bile, travmaya girmiş resmen ...
natluscum kusura bakma yanee...doğruya doğru...
gelmek istiyorsada istiyordur yani, sonuçta alt komşun değilki bu bıçak kesiği gibi at gitsin....kocanın kardeşi....
aynen canım aynen.....
ama haberi olduğunu sanmıyorum..natlus arkadaşımız dışarda atamadığı enerjiyi burda atıyor bana kalırsa...kocaya masum ayakları yani ...hani genelde bu kaynanaların taktiğidir ya..bence natlusta bu takımdan
O daha feci yaa, birden fazla yüzü olan bir insanla aynı yataga giriyorsun
.yarın yazmazsam ambulans itfaiye ne varsa arayın
Ters tepmesinde
Çünkü herkes, Natlus'un kayınvalidesi gibi sabırlı olmayabilir
sen diyemezsen ben derim bana gönder
Natlus gelmiş, biliyormusun buradaki arkadaşları tıpkı paratoner gibi konuya çekiyorsun tebrik ediyorum seni ...
Nasıl başarıyorsun bunu hala çözemiyorum,var sende bişiler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?