Çok şükür hamileyimm ama incir kürünün vesile oldugunu düşünüyorum

eyessela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
12
6
1
30
1 buçuk yıllık evliyim son 3 aydan beri bebegimiz olsun istiyorduk. İlk 2 ay olmadı sonra internette incir kürünü okudum ve uyguladım. Cok şükür dün 1 ay 10 günlük hamile olduğumu öğrendim inanılmaz bir duygu rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah :)

Hayirli olsun Canimm anali babali buyut insallah:)))

1 sene önce 3 aylıkken düşük yaptım ve tekrar bebek istiyoruz adetime 2 gün kala beraber olduk eşimle ve her ay adetim 1 in de oluyordu Mart ayında 6 gün geçti kanama oldu parçalı bi şekilde ne yapmam gerekiyo kizlar bi fikir verin incir mi soğan mi ne kür nasıl ise yarıyo

Benim arkadasimda tüp bebek yaptırdı tutmadı doktor çocuğun olmaz gibi konuşmuş İbrahim saracoglunun verdiği soğan kuru tarifini uyguladı kendiliğinden hamile kaldı çok sukur

Incir kuru nasil oluyr cnm tarif edermsn acaba
Canim normalde 21 gün uygulanmasi gerekiyordu ben 15 gün uyguladim bu kürü. 5-6 tane kuru inciri yıkayıp elinle ortadan ikiye bölüp 2su bardağı suyla kaynat ağzı kapalı olacak sekilde tam 15 dakika kaynat. Kaynadiktan sonra 2su bardağı incir suyu çıkıyor. Birini sabah aç karınla kahvaltıdan 20 dk sonra iç digerini de akşam yemeğinden 20 dk sonra iç. Adet bitiminden hemen sonra kürü uygulamaya başla 21 gün boyunca aralıksız devam et canim bende işe yaradı önce rabbimin izniyle tabiki.. incir kürü de vesile olmuş oldu. Umarim sen ve isteyen herkes olumlu sonuç alır :)

Canim düzeltiyorum kahvaltidan ve akşam yemeğinden 20 dk önce olmasi gerekiyor.hata icin kusura bakma

Önce herşeyin hayırlısı canım her ikisinide denemeni tavsiye ederim tabi ben incir kürünü uyguladıgım için onun daha etkili oldugunu düşünüyorum senin için de hayırlısı olur insallah

Ay inşallah ya denicem şu soğan ve incir kurunu inşallah olur canım ya dua edin((

Canım peki o inciler yiyomusun yoksa sadece suyunu mu içiyorum

Ben sadece suyunu içtim canım kaynayan incirleri yemek ne kadar faydalı olup olmadıgi konusun da tam bi bilgim yok canım

Amin cnm bnm ins bzede olumlu snclar verir ☺☺

Ay inşallah ya denicem şu soğan ve incir kurunu inşallah olur canım ya dua edin((
inşallah canım dualarımiz tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerle :) mutlaka deneyin olmuyor diye pes etmeyin son demine kadar tekrar tekrar deneyin.. Yüce Rabbim isteklerimize mutlaka cevap verecektir

her ikisini de denemeni tavsiye ederim canım ikisi de faydali kürler üst kısımda incir kürünün nasıl uygulanması gerektigi ile ilgili bilgi verdim soğan kürünü de internetten bakabilirsin. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah :)

Son düzenleme:
Selamınaleyküm bayanlar.araniza yeni katildim.uzun zamandir sizleri takip ediyorum elhamdulillah cok guzel paylasimlar var.benimde bir sorunum var.3 ay once iltihap vardi ilac kullandim ama ilk paket bittiktten sonra 2.paketi kullanmadim. Sanirim hala iltihap var kasik sancim cok oluyor duramiyorum.bende bebek istiyorum olmuyor soğan Kürüne baslamayi düşünüyorum.lütfen dusuncelerinizi paylasirmisiniz benimle

Kesnlikle basla cok ise yariyr benm arkadsm doktrun verdiqi ilacla deqil soqan kurunle iltihabi yok etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…