Tüp Bebek Merkezleri çok şükür hamileyimmmm :)

hasretim_

الوارث Ya Vari
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
2.488
42
48
İzmir
izmir irenbede ki Ahmet zeki ışık hocama hemşirelerine ve ekibine binlerce kez şükürler olsun ilk denemem de 4 yıldır beklediğim mucizeme kavuştum darısı isreten bekleyen herkezin başına olsun inşş

izmir irenbede ki Ahmet zeki ışık hocama hemşirelerine ve ekibine binlerce kez şükürler olsun ilk denemem de 4 yıldır beklediğim mucizeme kavuştum darısı isreten bekleyen herkezin başına olsun inşş

canım cok sevındım aklımdaydıın Allah tamamına erdırrır inş cok mutlu oldum cok

Allah tamamina erdirsin canim cok mutlu oldum. Rabbim cumlemizin gönlüne göre versin insaAllah

izmir irenbede ki ahmet zeki ışık hocama hemşirelerine ve ekibine binlerce kez şükürler olsun ilk denemem de 4 yıldır beklediğim mucizeme kavuştum darısı isreten bekleyen herkezin başına olsun inşş

ya tatlım sorununuz neydi ki sizin ilk denemede tutmuş maşallah bende bu ay yaptrcamda

ya tatlım sorununuz neydi ki sizin ilk denemede tutmuş maşallah bende bu ay yaptrcamda

tşk ederim canım sağol rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin inş

valla sorun bendeydi benin dış gebelikte dolayı sağ tüpüm yok ve pko vardı canım çok şükür rabbime ilk denemem de oldu

sen nerde kısmetse başlayacaksın canım

Son düzenleme:

canım bende çikolata kisti var eşimin morfolojiside 3.ankara başkent hastanesi göğşen önalanda başlicam kısmetse :))) dua edermisin senin duan kabul olur ismim hatice 15 aydır istiyoruz.ben aşılamada yaptırdım tutmadı.geçen ayda histeroskopi oldum

allah kolaylık versin canım benim de başımdan az şeyler geçmedi dış gebelik ameliyatı laparoskopi histereskopi 3 olumsuz aşılama ne acılar ne üzüntüler yaşadım ama çok şükür en sonun da 4,5 yıl sonra rabbim bebeğimi bana bağışladı canım herşeyin başı sabır rabbim dermanız dert vermesin kuzum inş bu 3. ve son olur rabbim evladını nasip eder canım hep dua ediyo olacağım

allah razı olsun canım benm.sanada allah hayırlı doğumlar versn bi avazda kurtul inşallah ::)))

s'a. sizin adınıza çok sevindim Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada dua eder misiniz 3 yıldır evliyim çok şükür benimde eşimin de bir problemi yok -1 defa aşilama tecrübem oldu malesef sonuç olumsuzdu bizde tüp bebek düşünüyoruz tedavi masraflı MI onu merak ediyorum ne Ka dara-geldi bizde kredi çekmeyi düşünüyoruz

sağol canım benım rabbim isteyen bekleyen herkeze nasip etsin inşş inş rabbim tüp bebekten nasibinizi verir canım hep dua et bol bol ayetel kursi Meryem suresını oku
biz 6000 tl verdik canım ama canım verilen her kuruş helal olsun inş sen de ilk denemen de kavuşursun evladına

inşallah inşallah bende kavuşurum miniklerime benim hasretimde diner en ksa zamanda hayırlısıyla..

5 haftalık olmuş bu gün keseyi gördüm toplam 9 liram gitti.çok şükür allahıma ........belimizde büküldü ama....

nasıl bir süreç biraz paylaşır mısınız ??
canım aslında çok zorlu meşakkatli bi süreç ben sana kısa özet geçeyim adetin 3. günü gidiyosun dr vajinal muayene ettikten sonra eğer bi sorun yoksa iğneye başlıyo ve seni 3 güne bir görmek istiyo yumurta gelişimi ile ilgili istenilen büyüklüğe geldiğinde 1 gün öncesinde çatlama iğnesi oluyosun ve yumurta toplama işlemi(opu) gerçekleşiyor hemen 1 sonrasın da sana bilgi veriliyo kaç yumurta toplandı kaçı döllnedi diye ve yumurtanın bölünmesine göre transfer işlemi gerçekleşiyor
5 haftalık olmuş bu gün keseyi gördüm toplam 9 liram gitti.çok şükür allahıma ........belimizde büküldü ama....

maşallah canım tebrik ederim çok evindim rabim kucağın almayı nasip etsin inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…