Tüp Bebek Merkezleri çok şükür hamileyimmmm :)

tebrik ederim tatlım :118: sağlıcakla kucağına al inşallah
darısı bizlere :109:

tebrik ederim tatlım :118: sağlıcakla kucağına al inşallah
darısı bizlere :109:

amiiiin bitanem inşş her gece yattığım da hep dua ediyorum rabbim olmayan herkeze ver diye biliyorum istemenin beklemenin uğraşmanın ne demek olduğu rabbim inş hepimizin yüzünü güldürsün

nasıl bir süreç biraz paylaşır mısınız ??

6 ayımızı aldı.inşallah değer bu kadar emeğe.ilk deneme tabiki fiyasko ve hüsran.arada allahın emri histeroskopi sonra tekrar transfer şimdide kalp atışları nı bekliyorum.ama histeroskopide 2mm polip vardı.bu engel değilmiş hoca öyle söyledi.ama rahim icine bir sürü kesiler uygulamış transfere hazırlıkmış bu.belkide bu etkili oldu.burda önemli olan doğru tanı ve tedavi......bakalım daha neler bekliyecek bizi.....

rabbim inş kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla

UYGUN TÜP BEBEK İLAÇLARI

1. GONAL-F 450 IU (33 MCG) 0.75 ML.FLK. (5 ADET)
2. MENOGON 75 IU 5 AMPUL (2 ADET)
3. OVITRELLE 250 MCG 0.5 1 KUL.HAZ.SIR. (1 ADET)
4. CETROTIDE 0.25 MG. LIYOFILIZE 1 FLK. (7 ADET)

Bu ilaçları tüp bebek yapmak için aldım ama normal yoldan hamile kaldım gerek kalmadı uygun fiyata verecegim ilgilenenler için.
Buraya mail atabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
izmir irenbede ki Ahmet zeki ışık hocama hemşirelerine ve ekibine binlerce kez şükürler olsun ilk denemem de 4 yıldır beklediğim mucizeme kavuştum darısı isreten bekleyen herkezin başına olsun inşş

MAŞALLAH CANM..RABBİM ANALI BABALI HAYIRLI ÖMÜRLER VERİR İNŞALLAH...HİÇ BİRİMİZİN EMEKLERİ BOŞA
GİİTMEZ UMARIM
.

MAŞALLAH CANM..RABBİM ANALI BABALI HAYIRLI ÖMÜRLER VERİR İNŞALLAH...HİÇ BİRİMİZİN EMEKLERİ BOŞA
GİİTMEZ UMARIM
.

çok sağol canım benim allah razı olsun rabbim bütün isteyenlere bekleyenlere tez vakitte nasip etsin inşşş

izmir irenbede ki Ahmet zeki ışık hocama hemşirelerine ve ekibine binlerce kez şükürler olsun ilk denemem de 4 yıldır beklediğim mucizeme kavuştum darısı isreten bekleyen herkezin başına olsun inşş

cnm bizım senınle aynı gün transferımız ama benımkı olumsuz olmuştu. bu ay tekrardan başlıyorum 2. denemeye, senınde allah kucağına sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin. inş bende bu ay o mutluluğu yaşarım arkadaşım. dua et benım için de

kısmet canım bu işler elbet bi vakti zamanı vardır senin için de inş hayırlı zamanda hayırlısı olur kuzum benim çok şükür ilk denemem de oldu valla ne yalan söyliyeyim hiç beklemiyodum olmaz diyodum taki test yapana kadar rabbim ol derse neler olmaz ki arkadaşım yeter ki biz umudumuzu hiç kaybetmeyelim

inşş 2. denemen de sende bebişine kavuşursun kuzum senin için de dua edicem rabbim olmayan bütün kullarına nasip etsin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…