amin insalh cok saolCanım darısı isteyen tüm herkesin başına. Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben dahil herkese nasip etsin.
Sen hamile degil misin zaten kuzumCanım darısı isteyen tüm herkesin başına. Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben dahil herkese nasip etsin.
inanki ilk defa kulndm laf olsn diye :)Hayırlı olsun , sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ama hamiş, kocis gibi terimlere çok gıcık oluyorum .
saol insalhHayırlı olsun, umarım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
10. Haftadayım yavrum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ben dahil,kaybetmekten korkuyorum biraz. Duam ona yani.Sen hamile degil misin zaten kuzum
Amin canim..Allah korusun böyle seyler düşünme lütfen10. Haftadayım yavrum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ben dahil,kaybetmekten korkuyorum biraz. Duam ona yani.
inanki ilk defa kulndm laf olsn diye :)
İnşallah canım benim,darısı sana inşallah.Amin canim..Allah korusun böyle seyler düşünme lütfen
bn iki tane kaybettm dusuk yptm amin insalh hic bisi olmz bnde cok korkuyrm10. Haftadayım yavrum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ben dahil,kaybetmekten korkuyorum biraz. Duam ona yani.
İnşallah olmaz,Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.bn iki tane kaybettm dusuk yptm amin insalh hic bisi olmz bnde cok korkuyrm
yok cnm takinli bir insn dglm bnm icn onmli olan yavrm oluyrHayırlı olsun, sağlıkla gelsin ^_^
"Hamiş" demenizi de anlıyorum, sevginin coşkunluğundan her kelimeyi minik ufak bir şeye dönüştürmek istiyorsunuz belki. Ama komik ya, gülenlere bozulmayın lütfen; size gülmüyorlar, kelimeye gülüyorlar.
Hamiş, bebiş, göbüş, kociş, pembiş, kakiş, bkuş filan gider bu
aminİnşallah olmaz,Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
yok cnm takinli bir insn dglm bnm icn onmli olan yavrm oluyr
bn bebişim derim bu lafa taktinz ya inanmiyrm wala sevnctn diyemzmiymHamişlerin doğan çocuklarına da bebiş mi deniyor ahahahahhs
SpoşSpoş ile yumoşun döllişmesiyle meydana gelen olay,hamişlik.
dertti onceden ordan konu acmistm devamini gtrdmPeki bu bir dert mi? Niçin bir derdim var topiğine açtınız?
Hayırlısı olsun diyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?