çok şükür ikizlerim doğdu

xemrevin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
144
0
116
39
Edirne
slm arkadaşlar,,,
yaklaşık 11 ay önce öğrendik doğal yolla çocuğumuzun olmayacağını.zaman kaybetmeden tedaviye başladık.çok az sperm bulundu eşimde.iğneler haplar git geller derken transfer gerçekleşti.14 gün sonra harika sonucu aldık.aradan 4 gün sonra 2. bi bebeğin haberini daha alınca dunyanın enmutlu insanı oldum.
ve şimdi bebek 29 günlük ikizlerim var.çokk şükür.....:emir_bebek::emir_bebek:
umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin.darısı isteyen herkesin başına

cok sevindim allah bagislasin,allah bahdlarini acik eylesin,insallah benim gibi tum isteyenleede rabbim nasip eder;kac embriyo konmustu size ?kac hucrelilerdi bilgi verirseniz sevinirim

Masallah :nazar::nazar:
Allah bizlere de nasip eder Insallah.
cok saglikli mutlu huzurlu uzun omurleri olur yavrularinizin umarim.

allah analı babalı büyütsün.allah mutluluğunuzu daim etsin.darısı isteyen herkezin baaşına inşlh

canım hayırlı ugurlu olsun bebişlerin......hiç görünmüyordun............şükür ki ne güzel bir haberle gelmişsin.............ayyy çok güzel ..............biri kız biri erkekmi yada ikiside kız yada erkekmi??????????kafamçokkarıştı

allah analı babalı büyütsün bebişlerini............. çok sevindim belki beni hatırlarsın birbirimize yakın zamanlarda hamile kalmıştık................... benimde az kaldı bebeğime kavuşmama yarın doğum için gün almaya gideceğim................... kaç gündür heyecandan uyuyamıyorum inşallah bir iki hafta sonra bende burdan doğurduğum müjdesini veririm:ecrin_bebek::emir_bebek:

belle_femme
canım tşk ederim.canım3 embriyo transfer edildi.2 tane 8 hücrelilerdi diğeri 6 hücreliydi.darısı başına inşşşş.

nzmyhn
canım tşk ederim.evet bayadır girmedim siteye.ama güzel haberle geldim.allahım herkese nasib etsin.canım biri kız biri erkek.çokk şükürrr.

kardelen 86 evet canım hatırladım.Allahım bu sürecide sağlıklı bi şekilde atlatmanı nasib eder inş.sende işin sonuna geldin artık.inan çok güzel bi duygu.müjdeni bekliyoruz artık..

slm arkadaşlar,,,
yaklaşık 11 ay önce öğrendik doğal yolla çocuğumuzun olmayacağını.zaman kaybetmeden tedaviye başladık.çok az sperm bulundu eşimde.iğneler haplar git geller derken transfer gerçekleşti.14 gün sonra harika sonucu aldık.aradan 4 gün sonra 2. bi bebeğin haberini daha alınca dunyanın enmutlu insanı oldum.
ve şimdi bebek 29 günlük ikizlerim var.çokk şükür.....:emir_bebek::emir_bebek:
umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin.darısı isteyen herkesin başına

xemrevin çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.
Bende dün ikizlere hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum ama birazda endişeliyim.
Hamilelik sürecin nasıl geçti zormuydu?
Erken doğum mu normal zamanda mı oldu?

canım benide hatırladınmı bilmiyorum aynı zamanlarda seninle tedavi görüyorduk canım şükürler olsun kucağına almışsın bebişlerini rabbim inşallah 4 hafta sonra banada yaşatsın o güzel cennet kokusunu rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin bebişlere isimlerini ne koydunuz canım kime benziyolar sanamı babayamı ayyy ne kadar soru sordum meraklıyımya bebk olunca konu bir tuhaf oluyorum

tebrik ederim gözün aydın rabbim ikizlerine uzun gün uzun ömür versin sen ve babası ile sağlıklı sıhhatli inşşş

allahım analı babalı büyütsün.sağlıkla inşallah.darısı tüm isteyenlerin başına.

sancux
canım tşk ederim.inan çok tereddütlü bi dönem geçirdim.2 haftada bi dr kontrolüne gidiyodum.beslenmeme çok dikkat ettim.çok şükür 36. haftada dünyaya geldi bebişler.ikizler için iyi bi hafta.darısı başına inşş

zeyra canım senide hatırladım.sanada az kalmış.hadi gözün aydın.kızımız bana oğlumuz babanın aynısı.oğluma HEBUN(varlık), kızıma ŞEVıN (mehtaplı gecede çöl yürüyüşü) isimlerini verdik.darısı başına

yaa bir kiz bir erkegi duyunca daha da bir mutlu oldum, yanlis anlasilmasin hepsine can feda ama Masallah arkadasimiz her seyiyle tam yasamis mutlugunu, Allah hep boyle devam ettirsin, nazarlardan korunun, darisi basimiza :nazar: :nazar:

ayrica dogumunuzu buraya haber vermeniz cok buyuk incelik, bizlerin cok ihtiyaci var, inanilmaz morel oluyor. tesekkur ederiz.

hilal85 ve kuzuum tşk ediyorum.
yüce rabbim hiç kimseyi çocuk sahibi olma duygusuyla terbiye etmesin inş.çok zor bişey.rabbim kimseyi mahrum bırakmasın

Back
X