çok şükür Rabbim...nihayet hamileyim

opuyorumnanaktan ne tatlısın yahuuuu
canımmmm ne kadar güzel yazmışsın... seni çoooook seviyoruz, Rabbim bu kez sağlıkla tamamına erdirsin, mürüvetini görmeyi nasip etsin... maşallah 41 kereea.s.
bizi bırakma amaaaaaaa

klava: o nasıl söz aaaa dumamış olayım...
sizi bırakırmıyım hiç....dualarım sizinle her zaman her zaman...

Allah sizin de gönlünüze göre versin gönülleri güzel fıstıklarım....

masaalııımmmmm beni ağlattın beee...
inşallahh bu sefer bebişini sağlıkla alacaktın birtanem..
seni çok seviyoruzzz... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

böyle yazdın ya çılgınım sen beni ağlattın asıl....
seni çoooook seviyooooooommm opuyorumnanaktan

canım sizi de Allahım nazarlardan saklasın...
nazar var kıs hepimizde ondan bekleyip duruyoruz ya....
Ama nasıl dua ediyorum Allah hepinizi nazarlardan korusun diye

Masalcığım ancak gelip yazabildim canım, birazda aradım nerde yazılı diye ilk baştaymış. Canım çok zorluk atlatmışsın. Umarım allah tamamını erdirip kucağına almayı ve sağlıklı, sıhatli büyütmeyi nasip eder. Hayırlı uğurlu olsun. Eskiden bekarken birinin hamile olduğunu duysak ha öylemi derdik önemsemezdik, şimdi canımız gidiyor hamiş haberlerine. Ve çok seviniyoruz. Bebek de yapmak baya zormuş diyoruz.
Mutluluklar seninle olsun, dualarında olmak niyetli sağlıcakla kal.

canım sağol...zerdalım darısı sana bitanem....
Allah tez vakitte versin muradını inşallah....
her zaman dualarımdasınız....opuyorumnanaktan

masalım hamillerin duası kabul olur malum bazan hamiller kendi dünyalarına dönüyorlar ve bizleri azıcık unutuyorlar sakın bizi bırakma mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

canım bende senin yaşadıklaırnı yaşadım. ve eşime sürekli boşanalım diyodum. kaybettiğimiz bebeklerimizde o çok zor zamanlar geçirdi onun kötü olduğu için ben daha güçlü olmaya çalıştım ama içimi rabbim biliyor. hiç isyan etmedim. şimdi allahıma şükür kızımı bekliyoruz. bu sefer üzmiycek annesini babası. hayırlısıyla bebeğine kavuşman dileğiyle

allah bu defa acsını yaşatmasın sizlere ve nerde varsa tüm anne adaylarına.sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…