çok şükür

kardelenn21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
100
1
98
Denizli
Arkadaşlar bende pco vardı 5-6 aydır tedavi görüyordum. Bir gün bende bu topiğe yazabilecekmiyim diye düşünürdüm hep. Çok şükür bu ay cevap aldım. Dün kan testi yaptım 475 çıktı. Bugünde doktora gidicem. Çoookkk güsel bi duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizim gibilerede sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inş.

hayırlı olsun , allah analı babalı büyütsün.

bendede pco var nasıl bir tedavi uyguladın paylaşırsan çok sevinirim.

kekecb kilo sorunum vardı bi ara 80 üzerine çıktım. Bu ay kilo vermeden bu işin zor olucağını kafama yerleştirdim ve çok değil ama 5 kilo civarı kilo verdim. Klomen tedavisi gördüm bu ay son klomen kullanışımdı. Bir sonraki ay iğneye başlıcaktık. Çok şükür gerek kalmadı. Birde metformin ilacını önceki aylarda pek düzenli kullanmamıştım. Bu ay onu düzenli kullandım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

tebrik ederim gözün aydın. bende de pcos var bende dün doktora gittim ilk glifor verdi. adetin bittikten sonra gel dedi yumurtalarını büyüteceğiz ilk dedi. oda sanırım klomen tedavisi oluyo. inşallah çok beklemeden rabbim bir çocuk nasip eder banada ve cümlemize. kilo vermem lazım benimde 5 kilo bile çok fark ediyo

teşekkürler canım cevabın için , bende şuan 77 kg , ah keşke 5 kg bi vereblsem bendede çok şey farkedicek ama bir türlü gitmiyor.bende iğne kullandım zaten bu kg gelmeme iğne sebep oldu off.
bizim içinde dua et olurmu

Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inş...seninde bebeğin sağlıcakla büyür ve doğar inş...bizimkilerde...:)

Teşekkür ederim kızlar. Şimdi doktordan geldim keseyi gorduk rahime düzgün şekilde yerleşmiş dedi doktor. Sağlıklımı değilmi ona 10 gün sonra kalp atışlarını duyunca karar vericez dedi. İnş sağlıklıdır. Şimdi yakınlarınıza haber vermeyin içinizde yaşayın dedi. Biz dün ailelerimize haber verdik diyemedim tabi :1: Böyle bi haberi içinde tutmak çok zor...Allah yüzümüzü güldürmeye devam eder inş. Kekecb dualarımız sizinle ve tüm bebek istiyenlerle. Allah sizide sevindirsin bir gün...

Arkadaşlar bende pco vardı 5-6 aydır tedavi görüyordum. Bir gün bende bu topiğe yazabilecekmiyim diye düşünürdüm hep. Çok şükür bu ay cevap aldım. Dün kan testi yaptım 475 çıktı. Bugünde doktora gidicem. Çoookkk güsel bi duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizim gibilerede sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inş.

tatlım hayırlı olsun.sağlıklı bir gebelik dleğiyle.bi şi sorabilirmiyim.son adet tarihin den kaç gün sonra kanda baktırdın?benim sat 25 ekim 2010, 24 kasımda baktırdım 172 çıktı da normal mi acaba ?

Benim günüm 27 kasımdı. Gelmeyince 30 kasımda baktırdım. Senin değerde normal gebesin sende sonuca göre. Erken tarih olduğu için değer düşük çıkmış. Gün geçtikçe artar. Hayırlı olsun.

selam, adetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.:25:

Back
X