Aynen kızlar bende çok umitszdm ve dedm artık bu ayda boş geçti dedim kesin regl geliyor dedim ve bunalım a girme noktasndaydm snra dedim bir ay daha calisma yapym dedm hatta kendime liste yaptım ama bir baktım hamileyken çok şükür
İnşallah Can'ım Rabbim isteyen kim varsa kucağını boş komasın beni de kavuştursun sağ salim. Vardı tabi Can'ım hatta doktor fazlaca dirençli senin yumurtaların ilaca tepki göstermiyor kendi kendine olması mümkün değil demişti en son gittiğimde o yüzden o kadar inançsızdım zaten olmayacak diye
Gittim o doktorun yanına ve dedim ki iki ay önce böle demiştiniz bana evet dedi ben hamileyim dedim gerçekten mi dedi test istedi yaptım baktı evet dedi güldü sürpriz yapmış bize diyelim diyecek başka da bişey yok dedi:)Ins cnm sende sag salim kucagina alirsin umarim.o istedigi kadar desin Rabbim isterse eger olmayacak sey yok.
Gittim o doktorun yanına ve dedim ki iki ay önce böle demiştiniz bana evet dedi ben hamileyim dedim gerçekten mi dedi test istedi yaptım baktı evet dedi güldü sürpriz yapmış bize diyelim diyecek başka da bişey yok dedi:)
Hayır hayır kesinlikle hiç bi belirti yaşamadım hatta arkadaşlarım git test yaptır dediklerinde bile o kadar da değil olsa anlardım diyordum her defasında ama anlamıyormuş insan. Sadece tek aklımda kalan bi şey var döllenmeden on gün sonra( tabi bunu şimdi algılıyorum) sol yumurtalığım acayip derecede ağrı yaptı hatta o gün bi arkadaşa gitmiştik yürürken falan ağrı çektiğim belli olmuş denek ki sordu hayırdır diye Bayadır adet olmadım sanırım bu bi kaç güne gelir onun ağrısıdır dedim ama gelmedi ağrı da geçti demek ki yerleşme ağrısıydıne dicek bska.Rabbjmin hikmetinden sual olurmu hic.?peki cnm sende bi belirti oldumu anladinmi yani hamile kaldigini?ne bilim kasik agrisi karin agrisi mide bulantisi bas donmesi weya asiri uyku gbi seylerin oldumu??
Hayır hayır kesinlikle hiç bi belirti yaşamadım hatta arkadaşlarım git test yaptır dediklerinde bile o kadar da değil olsa anlardım diyordum her defasında ama anlamıyormuş insan. Sadece tek aklımda kalan bi şey var döllenmeden on gün sonra( tabi bunu şimdi algılıyorum) sol yumurtalığım acayip derecede ağrı yaptı hatta o gün bi arkadaşa gitmiştik yürürken falan ağrı çektiğim belli olmuş denek ki sordu hayırdır diye Bayadır adet olmadım sanırım bu bi kaç güne gelir onun ağrısıdır dedim ama gelmedi ağrı da geçti demek ki yerleşme ağrısıydı
Böle yumurtanın olduğu yer varya bıçak saplanıyordu Oray'a sanki yürürken baya zorlanıyordum ne kadar geçti adetinAy cnmm ne dicem sana gecenlerde bende de oldu o sol kasigim resmen agriyo gbi sanciyo gbi garip bisiydi egilip kalkarken acio gbi.bide bacagima yayilan bi sicaklikmi uyusuk bi hal mi desem senin de bolemiydi?we hala adet olmadim.ama sogan 2 ay gayet gtirmisti reglimi
Böle yumurtanın olduğu yer varya bıçak saplanıyordu Oray'a sanki yürürken baya zorlanıyordum ne kadar geçti adetin
Böle yumurtanın olduğu yer varya bıçak saplanıyordu Oray'a sanki yürürken baya zorlanıyordum ne kadar geçti adetin
Tabiki dua edicem Can'ım benim. O süreçte hiç test yapmadım çünkü yok olmayacak diye şartlamıştım kendimi doktorun söylediklerinden sonra sadece söktürücü kullanmadan önce bi tahlil yapım dedim ne olur ne olmaz diye onda öğrendim. Bi hafta on gün daha bekle bi kan tahlili yaptır bence hala olmadıysanPeki cnm sen hic gebelik testi alip yaptinmi?mesela eczaneden
Tabiki dua edicem Can'ım benim. O süreçte hiç test yapmadım çünkü yok olmayacak diye şartlamıştım kendimi doktorun söylediklerinden sonra sadece söktürücü kullanmadan önce bi tahlil yapım dedim ne olur ne olmaz diye onda öğrendim. Bi hafta on gün daha bekle bi kan tahlili yaptır bence hala olmadıysan
Amin Rabbim duysun sesimizi. O dediğin biraz ilerledikten sonra çıkıyo genelde mesela herkeste bulantı olur genelde ama Şükürler olsun ki ben hiç yaşamadımgöğüsler şişiyor adet olacağın zamanki gibi ama benim uçlarda sızılar böle altı haftadan sonra oldu sanırım yanı diyeceğim o ki belirtiler kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe bile fark ediyor
Bana da iyi geldi dertleşmek çünkü biliyorum insan o anlarda dertleşecek birini arıyor hep. Ben buralardayım konuşalım gene ve beni haberdar et mutlaka durumundan Can'ım benim. Şimdilik uyuyayım ben gene konuşuruz iyi gecelerAnladim cnm benim...iyi geldi seninle knusmak
Bana da iyi geldi dertleşmek çünkü biliyorum insan o anlarda dertleşecek birini arıyor hep. Ben buralardayım konuşalım gene ve beni haberdar et mutlaka durumundan Can'ım benim. Şimdilik uyuyayım ben gene konuşuruz iyi geceler
Allah gönlüne göre versin canım anladığım kadarıyla sende çok istiosun inş yakın zamanda sende tadarsın bu duyguları dua edicm senin için sende dua et kndine olurmuTmm cnm haberdar ederim ins.beni anliosun ya o yeter bana ;( tmm cnm knusalim gene.Allah rahatlik wersin bebisinle sana hayirli gecelr.bi avazda gelsin ins minigin :)
Amin canım inş darısı başınıza benim hiç belirtim yoktu zaten doktorum amh testi yaptırdı yumurta rezervin çok düşük çıktı zaman kaybetme tüp bebek yaptır dedi bende tüp bebek merkezyle görüşürkn günümün geçtiğini farkettim testnyaptım çizft çizgi kanda 352 çıkınca şok olduk resmne mucize oldu şükürler olsun kiihayırlı olsn öncelikle saglıkla kucagınıza alın inşallah .. belirtin hiç olmadımı kasık agrısı falan ?
gerçekten bi mucize 6 aylık evliyim yeni oldugu için doktorlar bakmıyorAmin canım inş darısı başınıza benim hiç belirtim yoktu zaten doktorum amh testi yaptırdı yumurta rezervin çok düşük çıktı zaman kaybetme tüp bebek yaptır dedi bende tüp bebek merkezyle görüşürkn günümün geçtiğini farkettim testnyaptım çizft çizgi kanda 352 çıkınca şok olduk resmne mucize oldu şükürler olsun kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?