Masallah. Sen kalp atisini filan duydunmu keseyi ilk nezaman gormustunuzdoktora göre 6+2 sata göre 6+5 canımmm
bılemıyoruz kı cnmm bızde yenıyız buyuk ıhtmal gec döllenmedırKızlar bende bişey sorucam. En son sat tarihim 6 Aralık. ocak 18 de Hcg testi yaptırdım.sonuç 1838 çıktı. ve adetlerim düzensizdi.bugün doktor keseyi ve bebeği gördü.ancak sat tarihine göre gelişim yavaş gözüküyor dedi. Sizce geç döllenme midir.yoksa biraz geç gelişme normal mi.lütfen yorum yazın..
Can'ım ben de polikistik over var ve adetlerim çok düzensizdi gene iki ay olmadım adet artık söktürücü kullanıyım da olayım diye düşünürken barı bi kan testi yapım dedim ve ilk kan testim 18 çıktı tabi ben çok düşük kesin kimyasaldır dedim ama rabbime şükürler olsun ki değilmiş daha yeni yerleşiyormuş miniğim. Anlayacağın ben baya bi erken öğrenmiş oldum. Senin kan sonucun maşallah gayet iyi doktora gittiğinde mutlaka keseyi görürsün Rabbim utandırmasın inşallah
bu kadar yüksek çıkmasının sebebi belki de ikizdirler canımmmm inşallahhhh.aminnn canım inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.Allaha şükürler olsun bu günleri de gördük.bana doktorum geçen ay ki yumurta takibinde,üzülme belki yılbaşı bebeği olur demişti.nitekim de aynen öyle oldu.hissiyatlı bir doktorum var vesselam
canım benim eşim yeni varikoselden ameliyat oldu bende pco vardı hala inanamıyorum şaka gibi(
teşekkürler canım.evet ben de pko dum.çok şükür 4.yumurta takibimde hamile kalabildim.Tebrikler cnm.sende mi yumurta takibi yptirdin?pko falanmi wardi cnm?
teşekkürler canım.evet ben de pko dum.çok şükür 4.yumurta takibimde hamile kalabildim.
keseyi ilk ögrendgdmde yani 4+3 ken gördüm alttan gördü canımMasallah. Sen kalp atisini filan duydunmu keseyi ilk nezaman gormustunuz
canım ben 3 sene önce hamile kalmıştım.ama kalp atışlarını duyamadık diye kürtaj oldum maalesefBak bu cok iyi cnm.bende de pko war.tedavi surecini anlatabilirmisin bana?igneylemi buyuttunuz yoksa haplami yumoslari?asilama falan mi oldun yoksa dogal mi?benim adetim ilac almadan gelmz mesela senin nasil?
ıyı kız erken görmussunn bende yarın gıdıyorum ıns 4+5 iz suankeseyi ilk ögrendgdmde yani 4+3 ken gördüm alttan gördü canım
ıyı kız erken görmussunn bende yarın gıdıyorum ıns 4+5 iz suan
ayy n guzell maasallah butunn sorcaklarımı tek tek yzmıssın cok saol bnm de adet gunumde degerım 1228,8 idi cnm yarın ılk defa ultrasonla doktra goruncem ınss kese görunur suan 4+5 imTebrik ederim...
Hayırlı olsun...
Kucağında da göstersin Rabbim..
Benim regl günümde hcg değerim 2779 du : ) Ama bir tek oğlum oldu...
5+2 iken karından kesemiz görünmüştü..
6+2 iken de o güzel pıt pıt ları duymuştuk..
ayy n guzell maasallah butunn sorcaklarımı tek tek yzmıssın cok saol bnm de adet gunumde degerım 1228,8 idi cnm yarın ılk defa ultrasonla doktra goruncem ınss kese görunur suan 4+5 im
evet cnm ılk bebıss ve tam 4 yıldır beklıyoruzz dıyebılırım cok seyler yaptım allah dogal yollardan nasıp ettı cok şükür ondnn cok korkuyorm adetı bekledgm gunn hamıle olduugmu ögrendım sok oldummAlet de iyiyse muhtemelen karından görünür...
İlk bebiş sanırım o güzel heyecanın çok yansıyor...
Bu ne ki... Hele o göbüş bir büyüsün..
Ultrasonda o minik elleri ayakları gör..
O ayaklarla seni tekmelesin...
Dünyada böyle güzel bir his yaşamamışım diyeceksin..
Amin canim rabbm bebeklerimizi korusun isteyen herkesede nasip etsn insallahCan'ım öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun inşallahhhhhRabbim Melek'lerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder umarım. Bekleyen arkadaşlar da var Allah en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh. Ben de yaklaşık iki yıl uğraştım didindim umudumu kaybettim artık şubatta aşılamaya gidicem nasılsa olmuyor derken hiç umudum olmadığı bi anda öğrendim. Diyeceğim o ki Zaman'ı geldiğinde veriyor Rabbim inşallah bekleyenler de tez Zaman'da güzel haberler alırlar
canım hayırlı olsun öncelikle bende serophene kullanıyorum 2 aydır ve ovulasyon tuttum sen hangi günleri değerlendirmiştin ovulasyonun benim adetlerim 31 günde bir olur ve 13.15.17 günleri değerlendirdim 15.gün kıpkırmızı çift çizgiydi sence ümit var mı?evet cnm ılk ve baya ugrastım gelsın dıye doktrlara gittim bitkisel kürler uyguladım cok klomen kullandım olmamıstı bu ayda ovulasyon testı kullanmstm
saol cnm darısı senın basına bende 31 gunde bır oluorm cnm bn ılıskıye erken baslamıstım ben ilşkiye adetın 8.10.12.14.15.17.20 gunlerınde ilişki oldu çift çizgiyi 15.15 de görmustum o zmnda ilşki olmustuucanım hayırlı olsun öncelikle bende serophene kullanıyorum 2 aydır ve ovulasyon tuttum sen hangi günleri değerlendirmiştin ovulasyonun benim adetlerim 31 günde bir olur ve 13.15.17 günleri değerlendirdim 15.gün kıpkırmızı çift çizgiydi sence ümit var mı?
aminnn inşallah canım benimde 6.13.15.17 günler olmuş takvime baktım:)saol cnm darısı senın basına bende 31 gunde bır oluorm cnm bn ılıskıye erken baslamıstım ben ilşkiye adetın 8.10.12.14.15.17.20 gunlerınde ilişki oldu çift çizgiyi 15.15 de görmustum o zmnda ilşki olmustuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?