çok şükürr bende hamileyyimmmmmmmmmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bende bişey sorucam. En son sat tarihim 6 Aralık. ocak 18 de Hcg testi yaptırdım.sonuç 1838 çıktı. ve adetlerim düzensizdi.bugün doktor keseyi ve bebeği gördü.ancak sat tarihine göre gelişim yavaş gözüküyor dedi. Sizce geç döllenme midir.yoksa biraz geç gelişme normal mi.lütfen yorum yazın..

bılemıyoruz kı cnmm bızde yenıyız buyuk ıhtmal gec döllenmedır

Cnm meraba.bnde polikistik over war 2 ay 3 ay hatta 6 ay adet olmadigimi bilirim.sende boleydin galiba.tedavi gordunmu peki cnm.?

Tebrikler cnm.sende mi yumurta takibi yptirdin?pko falanmi wardi cnm?

canım benim eşim yeni varikoselden ameliyat oldu bende pco vardı hala inanamıyorum şaka gibi (

Tebrikler cnm.bende de pko war.senin bi suru minik kistin warmi cnm sagdada soldada?birde adetlerini ilac alarak mi oluyordun ?benim ilacsiz nrdeyse gelmeZ de ondan soruyom.

teşekkürler canım.evet ben de pko dum.çok şükür 4.yumurta takibimde hamile kalabildim.

Bak bu cok iyi cnm.bende de pko war.tedavi surecini anlatabilirmisin bana?igneylemi buyuttunuz yoksa haplami yumoslari?asilama falan mi oldun yoksa dogal mi?benim adetim ilac almadan gelmz mesela senin nasil?

Bak bu cok iyi cnm.bende de pko war.tedavi surecini anlatabilirmisin bana?igneylemi buyuttunuz yoksa haplami yumoslari?asilama falan mi oldun yoksa dogal mi?benim adetim ilac almadan gelmz mesela senin nasil?
canım ben 3 sene önce hamile kalmıştım.ama kalp atışlarını duyamadık diye kürtaj oldum maalesef gerekli tesleri yaptırdık kürtajdan sonra ve kan pıhtılaşması çıktı sonuç olarak.sonra 1 yıl ara verdik.1 yıldan sonra da pko ve insülin direncim olduğunu öğrendim.6 ay glucopage ve 3 ay da korunma hapı kullanıp adetlerimi düzenledik.son 4 aydırda insülin direncim düştü ve adetlerim düzeldi.bu 4 ayın 1. ayı sadece klomen kullandım.yumurtlama oldu ve kendiliğinden çatladı,fakat hamile kalamadım.2. ay yine klomen ve çatlatma iğnesi oldum.yine olmadı.3.ayda klomen+inofolic kullanmaya başladım.yumurtalar yine oluştu ve kendiliğinden çatladı.

veee 4.ay klomen+inofolic+progestan.yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatladı.ve hamile olduğumu öğrendikten sonra croaspirine başladım,kan pıhtılaşması için.allahım kalp atışlarını duymayı da nasip eder inşallahhhh...

ıyı kız erken görmussunn bende yarın gıdıyorum ıns 4+5 iz suan

Tebrik ederim...
Hayırlı olsun...
Kucağında da göstersin Rabbim..
Benim regl günümde hcg değerim 2779 du : ) Ama bir tek oğlum oldu...
5+2 iken karından kesemiz görünmüştü..
6+2 iken de o güzel pıt pıt ları duymuştuk..

ayy n guzell maasallah butunn sorcaklarımı tek tek yzmıssın cok saol bnm de adet gunumde degerım 1228,8 idi cnm yarın ılk defa ultrasonla doktra goruncem ınss kese görunur suan 4+5 im

ayy n guzell maasallah butunn sorcaklarımı tek tek yzmıssın cok saol bnm de adet gunumde degerım 1228,8 idi cnm yarın ılk defa ultrasonla doktra goruncem ınss kese görunur suan 4+5 im

Alet de iyiyse muhtemelen karından görünür...
İlk bebiş sanırım o güzel heyecanın çok yansıyor...
Bu ne ki... Hele o göbüş bir büyüsün..
Ultrasonda o minik elleri ayakları gör..
O ayaklarla seni tekmelesin...
Dünyada böyle güzel bir his yaşamamışım diyeceksin..

evet cnm ılk bebıss ve tam 4 yıldır beklıyoruzz dıyebılırım cok seyler yaptım allah dogal yollardan nasıp ettı cok şükür ondnn cok korkuyorm adetı bekledgm gunn hamıle olduugmu ögrendım sok oldumm
dr. özelde aletı kalıtelıdır cunku baya pahalı bıyer normalde ıns keseyı görrüzz

Amin canim rabbm bebeklerimizi korusun isteyen herkesede nasip etsn insallah

Kizlar benimde 5+5 bugun gittim doktora hcg artisi normal 2700 cikti bugun karindan bakti 7× 5 mm dedi kese icin normalmi acaba bilen varmi?

evet cnm ılk ve baya ugrastım gelsın dıye doktrlara gittim bitkisel kürler uyguladım cok klomen kullandım olmamıstı bu ayda ovulasyon testı kullanmstm
canım hayırlı olsun öncelikle bende serophene kullanıyorum 2 aydır ve ovulasyon tuttum sen hangi günleri değerlendirmiştin ovulasyonun benim adetlerim 31 günde bir olur ve 13.15.17 günleri değerlendirdim 15.gün kıpkırmızı çift çizgiydi sence ümit var mı?

saol cnm darısı senın basına bende 31 gunde bır oluorm cnm bn ılıskıye erken baslamıstım ben ilşkiye adetın 8.10.12.14.15.17.20 gunlerınde ilişki oldu çift çizgiyi 15.15 de görmustum o zmnda ilşki olmustuu

aminnn inşallah canım benimde 6.13.15.17 günler olmuş takvime baktım:)
ama 15.kıpkırmızı çıkınca o günü değerlendirdik birde çatlamıştır diye 17.günü eşimin sperm sayısı 11 milyon ama Rabbim inşallah yazmıştır alnımıza bizde 1.5 yıldır istiyoruz her ay hüsran ,belirtin oldu mu nasıl anladın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…