çok şükürr bende hamileyyimmmmmmmmmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah nasıp etsın cnm ınsallah ıyı gunler degerlendrdgnn aöa olmazsa bu ay üzüle bırdaha ki ay eşine kecıboynuzu kürü ugula sende sabahları bal tarcın çörek otu karstr

bnm hiç belirtim yoktu dıyebılırım cnm bu ay tutmadı dedım hatta önmzdekı aya lıste yaptımm adet gunude arkımın zoruyla test yaptmm somra şok ztn

ne güzel canım inşallah banada nasip olur bende pco var progesteronum 5 çıktı o yüzden serophene kullanıyorum ama bu ay yumurtladığımı bariz hissetttim kasık batmalarından akıntıdan günleri de değerlendirdik inşallah tutmuştur ya sence süt hormonu 35 nasıl bi değer doktor sınır çok önemli değil dedi ilaç vermedi ama bakalım ya zaman da geçmek bilmez ,eşim keçiboynuzu şurubu aldık ama içmiyor unutuyor sürekli peşinde koşturuyorum annesi gibi vitamin iç şunu iç bunu iç:)
bu ay da olmazsa ilaca devam etmicem hsg isticem galiba canım zaman geçtikçe yıprandığımı hissediyorum bari aşılama yaptırırz inşallah bu ay tutsun Rabbimden canı gönülden istiyorum

bende gecen ay hsg cekılmıstım onunda vesıle oldugunu dusunuyorum doktorum ılk uc ay hamıle kalma sansı cok yuksek dıye cektrmıstı hemde problem varsa halolsun dıe prolaktının bıraz yuksek ama dostınex dıye bır ılac var onu kullanınca hemen dusuo bnmkıde 23,17 idi ilaç kullanmadım bende ama incirden vs uzak durdum kuru üzüm bu tarz seyller yükseltio hayıt suyu alıp ıccmenı tavsıye ederım kadın hormonları ıcın bırebır bende 3 aydr ıcıorm

tavsiyelerini dikkate alıcam canım hsg çekildiysen büyük rolu var o zaman canım,genelde hep hsg den sonra hamilelik oluşuyor,hangi ildesin nasıl çektirdin acı var mıydı ne kadara mal oldu acaba ?

tavsiyelerini dikkate alıcam canım hsg çekildiysen büyük rolu var o zaman canım,genelde hep hsg den sonra hamilelik oluşuyor,hangi ildesin nasıl çektirdin acı var mıydı ne kadara mal oldu acaba ?
istanbul beşiktaş ta cektrdım cnm fulya emar merkeznde 400 tl nakıt anestesisiz

istanbul beşiktaş ta cektrdım cnm fulya emar merkeznde 400 tl nakıt anestesisiz
anladım canım anestezi istemiyorum izmirdeyim ve son 1 haftadır araştırıyorum bakalım fiyatını iyi çektirmişsin ,çok ağrılımı oluyor acaba ?
ya senide sıktım sorularımla kusurma bakma ne olur beni en iyi sen anlarsın ,geçmiş konunuda okudum inşallah yarın bebişini görürsün ultrason da canım

vajınal muayenede cnm fazla sıkıntı cekmıosan kesınlıkle anestezi aldrma derim bosunaa gerek yok dayanılmayacak bı agrı degıl

Cnm meraba.bnde polikistik over war 2 ay 3 ay hatta 6 ay adet olmadigimi bilirim.sende boleydin galiba.tedavi gordunmu peki cnm.?
Evet Can'ım ne diyosun dokuz ay olmadığımı bilirim hatta hamile olsan doğurmuştun şimdiye derdi annem:) bende sürekli ilaçla adet oluyordum iki yıllık evliyim ilk Zaman'dan beri olmuyordu gebelik bir sürü klomen tedavisi gördüm farklı dozlarda sonra bi süre ara verdim en son tekrar gittim artık iğne mi aşılama mı ne olacaksa yapalım dedim ve Onbeş tatilde aşılama yapmaya karar verdik. Sonra ben tekrar adet olamadım iki aydan fazla bi süre ama ihtimal vermiyordum gebelik olduğuna hatta tarlusal alıp içeyim de artık gelsin dediğim gün neyse keşke demiyim diye bi kan verdim baktım ki bebiş var hep derlerdi ümidi kestiğin anda gelir öle saçmalık mı olur Ümit kesilir mi derdim aynen de öle oldu tamamen aşılamaya odaklandım nasılsa olmuyo diye bi de baktım ki oluvermiş çooook şükür darısı en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere inşallahhhhh

Bak iste Rabbim ol demis olmus cnm benim.cok svindim.ayni senin durumundayim Rabbim en kisa zamanda banada ol der ins.sogan suyu vs.kür falan kullandinmi?

Bak iste Rabbim ol demis olmus cnm benim.cok svindim.ayni senin durumundayim Rabbim en kisa zamanda banada ol der ins.sogan suyu vs.kür falan kullandinmi?
Amiiiiinnn amiiiiiinn inşallah tez Zaman'da gebe olduğunu öğrenirsin Can'ım benim zor olduğunu biliyorum. Valla Can'ım soğan kürünü çok önerdiler ama ben normalde de pişmiş soğan kokusuna dahi tahammül edemiyorum ona da bi türlü başlayamadım ama senin öle bi hassasiyetin yoksa kesinlikle yap derim faydasını gören çok kişi var çünkü. Sen tedavi görüyo musun peki ne kadardır bekliyorsun neler kullandın

Ben zaten son iki aydir sogan kuruyle regl oluom cnm ondan sordum sanadagoruom cnm tedavi suan regli bekliorum ikinci asilama icin gelmedi gene sinirlerim bozuk.klomen denedik olmadi tik demedi benimkilere.bikere asilama oldum nasib olmadi.doktorum ilgisizdi biraz yada ne bilim zamani diildi belkide.smdi doktor dgistirdik ikinci asilamayi olcam nasipse.benimkiler illa igneyle buyuyolar.yani tipki sen gbiyim suan.Rabbim ins bi sebep werirde asilama kalir inssssss

Ay inşallahhhh Can'ım benim inşallah o kadar iyi anlıyorum ki seni.başıma gelen bi olayı anlatıyım sana rabbimden Nasıl istediğimi. Bi gün eşim aradı çocukluk arkadaşı var eşini de çok severim sürekli görüşürüz ama onlar ilçede fırsat buldukça gelirler yada biz gideriz. Dedi ki bu akşam misafirimizler yarın erken saatte doktora gideceklermiş hayırdır bişe mi oldu dedim eşi hamileymiş dedi öle kapattık sevindim çok sevindim istiyordu çünkü kızcağız Allah da bilir ya niyetimi kıskanmak değildi bir hüngür hüngür ağlama geldi bana ama yalvarırcasına dua ediyorum Rabbim bize de ver diye yarım saat ağladım sustum sora. Ve dört beş hafta geçti ki aradan ben de hamile olduğumu öğrendim o an aklıma sadece o günkü haykırışlarım geldi aramızda yedi hafta var tamı tamına:) diyeceğim şu ki o kadar iyi anlıyorum ki seni rabbimden istemeyi hiç eksik etme bir ol demesine bakar inşallah en yakın Zaman'da olur Can'ım benim

Bende hergece dua etmeden yatmiom cnm.icim titriyo dua ederken.Rabbim ol de oluwersin diorum.cok geceler yastigimi islattigimi bilirim esim uyuduktan sonra;(((inan suan bile agliyorum.okadar korkuyorum ki olmucak diye ;(((((

Bende hergece dua etmeden yatmiom cnm.icim titriyo dua ederken.Rabbim ol de oluwersin diorum.cok geceler yastigimi islattigimi bilirim esim uyuduktan sonra;(((inan suan bile agliyorum.okadar korkuyorum ki olmucak diye ;(((((
Olacak Can'ım benim olacak ümitsizliğe kapılmak ve pes etmek yok Zaman'ı gelecek ve Nasıl olduğunu bile anlamayacaksın dua edicem sana

Olacak Can'ım benim olacak ümitsizliğe kapılmak ve pes etmek yok Zaman'ı gelecek ve Nasıl olduğunu bile anlamayacaksın dua edicem sana

Allah razi olsun cnm benim.dua edersen okadar sewinirim ki.peki cnm gun asirimi iliskiye girdiniZ?yoksa duzensizmiydi?

Allah razi olsun cnm benim.dua edersen okadar sewinirim ki.peki cnm gun asirimi iliskiye girdiniZ?yoksa duzensizmiydi?
Normalde klomen kullandığım Zaman'larda falan dikkat ederdim gün aşırı olmasına ve olduktan sonra kalkmamaya çalışırdım ayakları dikerdim falan ama olduğu ay tabi hiçbi beklentim yoktu amaaaan nasılsa olmuyo diye hemen kalkardım düzenli de değildi ne Zaman olduğu belli değildi yanı Can'ım

Aynen kızlar bende çok umitszdm ve dedm artık bu ayda boş geçti dedim kesin regl geliyor dedim ve bunalım a girme noktasndaydm snra dedim bir ay daha calisma yapym dedm hatta kendime liste yaptım ama bir baktım hamileyken çok şükür

Ayy cnm Rabbim sana tattirmis ins banada tattirir..o duyguyu.peki seninde minik minik cok sayida kistin warmiydi sagda ve solda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…