ınsallah cnmm hersey guzel olurrr anneler üzülmesinn yaaSonucum yarın çıkacak cnm
Bilmiyorum .
İnş herşey çok güzel olur senin
Hoşgeldin aramizaaaaa bebişinde sen de şükür bu muzice seni de sizi de buldu çok özel duygu Allahim tüm bebisleri korusun sağlikli gelsinlee Aminbugun yaptgım testtee poztfı ggördüm ve hemen kan testı yaptrdım hcg sonuc 1228,8
hossbuldum canım allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsn ınsallahHoşgeldin aramizaaaaa bebişinde sen de şükür bu muzice seni de sizi de buldu çok özel duygu Allahim tüm bebisleri korusun sağlikli gelsinlee Amin
İnşAllah mutluluğunuz daimi olsun.ilk dr randevusu ne zaman?hossbuldum canım allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsn ınsallah
Geçmiş olsun canimSonucum yarın çıkacak cnm
Bilmiyorum .
İnş herşey çok güzel olur senin
Geçmiş olsun canimyeni mi kaybettin?
İnşAllah yeniden olur hayirlisi buymuş demek ki Allahim sağlikli bebiş vermek icin onu kisa zamanda cennete almiş rahat ol tatlim :* :*Sgl. Cnm evet 14 ocakda
İnşAllah yeniden olur hayirlisi buymuş demek ki Allahim sağlikli bebiş vermek icin onu kisa zamanda cennete almiş rahat ol tatlim :* :*nasil anladin peki?
Duşuk mu oldu yani nasil oldu kayb ettin?Evet cnm
Neyi nasıl anladım cnm :)
Duşuk mu oldu yani nasil oldu kayb ettin?
Hemen de gitsen bir fark olmayacakti çünkü daha embrion olduğu için bir şey yapazlardi.sağlikli olmadiği için duşmuşdur.hayirlisi buymuş sonra daha çok uzulmektense şimdi daha erken oldu daha bebiş haline düşmeden. İnşAllah kisa zamanda yine olur birtanem :* :*Çok az kan ve leke geldi ertesi gün kontrole gittim kalp atışını duyamadık ve kürtaj oldum.
Diyorumki hemen gitsemiydim
Hemen de gitsen bir fark olmayacakti çünkü daha embrion olduğu için bir şey yapazlardi.sağlikli olmadiği için duşmuşdur.hayirlisi buymuş sonra daha çok uzulmektense şimdi daha erken oldu daha bebiş haline düşmeden. İnşAllah kisa zamanda yine olur birtanem :* :*
ilk randevumuz persembe gunu ınsallah sonuclar bekledgmzden yuksek cıkınca karından bakıcak ınsallah bu persembe gunu bende o zaman görcemİnşAllah mutluluğunuz daimi olsun.ilk dr randevusu ne zaman?
İnşAllah hayirlisi olsun tatlimilk randevumuz persembe gunu ınsallah sonuclar bekledgmzden yuksek cıkınca karından bakıcak ınsallah bu persembe gunu bende o zaman görcem
ınsallah cnm senın ılk kan talılı sonucun kactıİnşAllah hayirlisi olsun tatlim
Ben adetimden 1hafta geçmişdi şubhelendim de test yaptim 2gun sonra dra gittim kan tahliline 1890 çikti.ınsallah cnm senın ılk kan talılı sonucun kactı
benım tam adet tarhm aslında bugun ve yarın sonucum 1228,8 çok şükürrBen adetimden 1hafta geçmişdi şubhelendim de test yaptim 2gun sonra dra gittim kan tahliline 1890 çikti.
Can'ım benim hayırlı oldun çok sevindim şimdi başlığı açtım senin olduğunu görünce klomen kullandığım dönemde yazışmıştık seninle. Benim için de dua et tekrardan hayırlı oldun Allah tamamına erdirsinbugun yaptgım testtee poztfı ggördüm ve hemen kan testı yaptrdım hcg sonuc 1228,8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?