evet canım hatrladım senı allah sanada nasıp eder ınsallah ıkı aydır klomen kullanmıyorum bende bu ay olazsa bır gıdeyım klomen alayım dıyordummCan'ım benim hayırlı oldun çok sevindim şimdi başlığı açtım senin olduğunu görünce klomen kullandığım dönemde yazışmıştık seninle. Benim için de dua et tekrardan hayırlı oldun Allah tamamına erdirsin
aynenn cnm öylee herseyın zamanı var ınsallah sende kavusursun bebegıne en kısa zamandaNasip işte her şeyin Bi Zaman'ı var Canım napalım bende Zaman'ını bekliyorum
İnş canım amiiiinaynenn cnm öylee herseyın zamanı var ınsallah sende kavusursun bebegıne en kısa zamanda
:) sıkma canını saknİnş canım amiiiin
Can'ım ben de polikistik over var ve adetlerim çok düzensizdi gene iki ay olmadım adet artık söktürücü kullanıyım da olayım diye düşünürken barı bi kan testi yapım dedim ve ilk kan testim 18 çıktı tabi ben çok düşük kesin kimyasaldır dedim ama rabbime şükürler olsun ki değilmiş daha yeni yerleşiyormuş miniğim. Anlayacağın ben baya bi erken öğrenmiş oldum. Senin kan sonucun maşallah gayet iyi doktora gittiğinde mutlaka keseyi görürsün Rabbim utandırmasın inşallahgzmliperi gözün aydin cnm senin HCG kaçtı ilk bn bugünoöğrendim 31. Gün afetin 1228,8 sonuç iyimi
acele etme cnm bn hıc öle yapmadmm hatta reglı beklıodumm umudumda yoktu allahıma sukurler olsunn sımdı hamıleyımNe guzel çok sevindim benim reglime 1 hafta var 10gun önceden başladım test yapmaya en son dün yaptım negatif(((((
canımmmmm hayırlı olsunn.Allahım tamamına erdirsin inşallah çoksevindimmbugun yaptgım testtee poztfı ggördüm ve hemen kan testı yaptrdım hcg sonuc 1228,8
saol cnm cok tesekkur ederımm tanıdım senı sende bes haftalıksın beta hcg kac senıncanımmmmm hayırlı olsunn.Allahım tamamına erdirsin inşallah çoksevindimm
amın cnm ınsallah allah ısteyen herkese nasıp etsnTebrik ederim mutluluğun daim olsun. Bizede dua et
canm bnn tam adet gunu test yapym dedm öle anladım yoksa bılmıodumNe zaman anladin? Benimde reglime daha 12 gun var test icin erken mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?