çok şükürr bende hamileyyimmmmmmmmmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım hatrladım senı allah sanada nasıp eder ınsallah ıkı aydır klomen kullanmıyorum bende bu ay olazsa bır gıdeyım klomen alayım dıyordumm

Nasip işte her şeyin Bi Zaman'ı var Canım napalım bende Zaman'ını bekliyorum

Ovülasyonla Nasıl değerlendirdin peki günlerini yani çift çizgi muhabbeti var ya

Can'ım öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun inşallahhhhh Rabbim Melek'lerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder umarım. Bekleyen arkadaşlar da var Allah en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhh. Ben de yaklaşık iki yıl uğraştım didindim umudumu kaybettim artık şubatta aşılamaya gidicem nasılsa olmuyor derken hiç umudum olmadığı bi anda öğrendim. Diyeceğim o ki Zaman'ı geldiğinde veriyor Rabbim inşallah bekleyenler de tez Zaman'da güzel haberler alırlar

gzmliperi gözün aydin cnm senin HCG kaçtı ilk bn bugünoöğrendim 31. Gün afetin 1228,8 sonuç iyimi

gzmliperi gözün aydin cnm senin HCG kaçtı ilk bn bugünoöğrendim 31. Gün afetin 1228,8 sonuç iyimi
Can'ım ben de polikistik over var ve adetlerim çok düzensizdi gene iki ay olmadım adet artık söktürücü kullanıyım da olayım diye düşünürken barı bi kan testi yapım dedim ve ilk kan testim 18 çıktı tabi ben çok düşük kesin kimyasaldır dedim ama rabbime şükürler olsun ki değilmiş daha yeni yerleşiyormuş miniğim. Anlayacağın ben baya bi erken öğrenmiş oldum. Senin kan sonucun maşallah gayet iyi doktora gittiğinde mutlaka keseyi görürsün Rabbim utandırmasın inşallah

Ne zaman anladin? Benimde reglime daha 12 gun var test icin erken mi ya

Benim degerim de 1316 çıkmıştı

gzmliperi amin cnm inş bnmde FSH azcik yüksekti çok şükür düşürmüştüm evet değerim yüksek perşembe ilk randevumuz var hayirlisyla

Ne guzel çok sevindim benim reglime 1 hafta var 10gun önceden başladım test yapmaya en son dün yaptım negatif(((((

Ne guzel çok sevindim benim reglime 1 hafta var 10gun önceden başladım test yapmaya en son dün yaptım negatif(((((
acele etme cnm bn hıc öle yapmadmm hatta reglı beklıodumm umudumda yoktu allahıma sukurler olsunn sımdı hamıleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…