benim adet günümde bhcg 57,4 dü.4gün sonra tekrar istedi doktorum 255,8 e yükselmişti.ve dr.um yükseliş güzel dedi.21 ocakta tekrar konrolüm vardı.veee keseyi gördük çok şükür.kese boyutum 0.8cm çıktı.ve bir sonraki randevum da 2 şubat.Allahım nasip ederse kalp atışlarını duyacağız inşallah canım.saol cnm cok tesekkur ederımm tanıdım senı sende bes haftalıksın beta hcg kac senın
ay kız bnm beta hcg 1228,8 tamda adet gununde hemde ıkı aydır duzensızdı belkı ıkı gun gecıkme olabılır emın degılmbenim adet günümde bhcg 57,4 dü.4gün sonra tekrar istedi doktorum 255,8 e yükselmişti.ve dr.um yükseliş güzel dedi.21 ocakta tekrar konrolüm vardı.veee keseyi gördük çok şükür.kese boyutum 0.8cm çıktı.ve bir sonraki randevum da 2 şubat.Allahım nasip ederse kalp atışlarını duyacağız inşallah canım.
hadı ınsllah cnm ya bende bu persembe gtcemm karndan bakcaz ılk randevuuzz allah saglıkla kucaklarımza almayı nasıp etsın yavrularımızıbenim adet günümde bhcg 57,4 dü.4gün sonra tekrar istedi doktorum 255,8 e yükselmişti.ve dr.um yükseliş güzel dedi.21 ocakta tekrar konrolüm vardı.veee keseyi gördük çok şükür.kese boyutum 0.8cm çıktı.ve bir sonraki randevum da 2 şubat.Allahım nasip ederse kalp atışlarını duyacağız inşallah canım.
hayrlı olsun cnmmmm sanadaNe kadar güzel bir haber Allah bize de nasip etsin :) bakalım bende beklemedeyiz
bu kadar yüksek çıkmasının sebebi belki de ikizdirler canımmmm inşallahhhh.aminnn canım inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.Allaha şükürler olsun bu günleri de gördük.bana doktorum geçen ay ki yumurta takibinde,üzülme belki yılbaşı bebeği olur demişti.nitekim de aynen öyle oldu.hissiyatlı bir doktorum var vesselamay kız bnm beta hcg 1228,8 tamda adet gununde hemde ıkı aydır duzensızdı belkı ıkı gun gecıkme olabılır emın degılm
bılmıyorumkı canım ikizlermi anlamadım yanı bende bu kadar yuksek cıkmasına sasırdımm tam 5 yada6 haftalık deger olarak cıkıo persembe gunu karından bakcak ınsallah hersey yolundadırr inş ikizdir bide :dbu kadar yüksek çıkmasının sebebi belki de ikizdirler canımmmm inşallahhhh.aminnn canım inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.Allaha şükürler olsun bu günleri de gördük.bana doktorum geçen ay ki yumurta takibinde,üzülme belki yılbaşı bebeği olur demişti.nitekim de aynen öyle oldu.hissiyatlı bir doktorum var vesselam
aynenn valla cok korkuormmm ben halaa alısmadımm korkuyorm gece uyuyamadım korkuan kötü bişey olck dıye aklım cıkıo persembeyı iple ckıorminşallahhhhh canım benimmm.ne güzel olur ikiz olsalar.sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi boşş :))))
merhaba arkadaşım hayırlı olsun inşallah biraz belirtilerinden bahseder misin akıntın felan varmıydı varsa kaç gün önce başladı akıntın belirtilerinbugun yaptgım testtee poztfı ggördüm ve hemen kan testı yaptrdım hcg sonuc 1228,8
akıntım adetın 20. gunu basladı bır durdu bır basladı tam adet olacagm zamanlardaa hafıftann arttı sırt ve bel agrım vardı yuzumde sivlce cıktı yenı aslnda bu mıde bulantsı ıcın erken dıolar hep ama bnm ta gecen haftadan bulantım vardı en önmlisi çok sinirliydm gögüslerm şiş ama seert degıl yumusakk yanı normalmerhaba arkadaşım hayırlı olsun inşallah biraz belirtilerinden bahseder misin akıntın felan varmıydı varsa kaç gün önce başladı akıntın belirtilerin
aynen ben de senin gibiyim canım çok iyi anlıyorum seni.hatta eşim bile kalp atışlarını duymayı bekliyor benim gibi.hala inanamıyoruz varlığına:))aynenn valla cok korkuormmm ben halaa alısmadımm korkuyorm gece uyuyamadım korkuan kötü bişey olck dıye aklım cıkıo persembeyı iple ckıorm
akıntım adetın 20. gunu basladı bır durdu bır basladı tam adet olacagm zamanlardaa hafıftann arttı sırt ve bel agrım vardı yuzumde sivlce cıktı yenı aslnda bu mıde bulantsı ıcın erken dıolar hep ama bnm ta gecen haftadan bulantım vardı en önmlisi çok sinirliydm gögüslerm şiş ama seert degıl yumusakk yanı normal
aynenn bızde öyleyızz kaptrdık bıle hatta kendımızı persembe bı olsada rahatlasma allahn ızınıyleıyı haberler alsam baska daha ne ıstermaynen ben de senin gibiyim canım çok iyi anlıyorum seni.hatta eşim bile kalp atışlarını duymayı bekliyor benim gibi.hala inanamıyoruz varlığına:))
cnm cok şükür sıkıntın yokmu bende bırbucuk yıldır beklıyordumm fsh hormonm azcık yuksektı bnmdebende 1 yıldır istiyorum olmuyor doktorlara yapılan tetkiklere göre eşiminde benimde bir sıkıntımız yok
benimde adet günüme 3 gün var ama hiçbir belirti hissetmiyorum
cnm cok şükür sıkıntın yokmu bende bırbucuk yıldır beklıyordumm fsh hormonm azcık yuksektı bnmde
demekkı vaktı var cnmm bak sen regl olursan eger bırdahakı regl de bal-tarcın-çörekotu-polen ballı karıım ye sabahları ac karnıa aktardan arı sutlu karısım al kocanla ıkınız yıyın onu yıne sabahları ac karnınaa aksamları kocana kecıboynuzu kürü yap sende ballı süt iç ovulasyon testıde al kullanyani doktorlara göre yapılan testlere göre hsg ye kadar çektirdim eşiminde testler yapıldı ıkımızde de bir sorun bulamadılar ama olmuyor
ınsallah cnm ınsallahRabbim kucağını doldursun inşallah canım Rabbim tatmak isteyen herkese bu duyguyu tattırsın hayatta yaşanabilecek en güzel şey evlat sevgisi sen bir doğsunda gör onun sevgisini bu sevincin ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?