Çok şüpheciyim? Nasıl düzelebilirim?

lilypellaa

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
42
4
13
Ankara
Bana sürekli nişanlım beni aldatıyor gibi geliyor. Yatarken kendi kendime hayaller kuruyorum aldatcagına dair. Hatta bazen ağlıyorum bile o derece. Ortada böyle biseyde yok hic yakalamadım ama öyle hissediyorum.

Bana sürekli nişanlım beni aldatıyor gibi geliyor. Yatarken kendi kendime hayaller kuruyorum aldatcagına dair. Hatta bazen ağlıyorum bile o derece. Ortada böyle biseyde yok hic yakalamadım ama öyle hissediyorum.
şu aralar tam olarak hissettigim bu çok huzursuzum ama şüphelenmek için bi nedenim var sizinde öylemi yoksa durduk yeremi?

Bunu bir arkadaşımdan duymuştum o da kurup ağlıyormuş falan. İnsan hayret ediyor. Acaba bu bir savunma hali mi ki, bilinçaltınız o ihtimale karşı böyle bir alıştırma falan mı yapıyor, bilemedim. Bence bol bol güzel şeyler hayal edebilirsin, çocuklarınızı falan :)

Psikoloğa giderek aşmışsın kendini çünkü çok aşırı bir durummuş.

Karşındaki erkeğin söz ve davranışları ile alakalı bir durum , bilinçaltına yüklenen yanlış mesajlar . Yada senin kendini yetersiz görmen farkında olmadan . Bazı erkeklerin çirkin davranış biçimleri var , yanındaki bayanın yanında başka kadınların güzelliğini övmek , tv. Deki bayanların içine düşmek , dışarıda sağasola bakmak , karşısındaki bayana yeteri kadar güven veren cümleler kuramamak ... Yani uzar gider sebepler

Ben 20 o 30 yaşında. Cok fazla kız girmiş hayatına olgun birisi ne istediği biliyor benide seviyor biliyorum ama bir güvensizlik var. Mesela kavga ettiğimiz sırada bana ''seninle evlenmezsem başkasıyla evlenmem 15 gün sürer demişti. Böyle olunca her bayan yedekte biri veya bekleyeni mi var diye düşünmez mi?

[Q"homeostas, post: 37055874, member: 520347"]şu aralar tam olarak hissettigim bu çok huzursuzum ama şüphelenmek için bi nedenim var sizinde öylemi yoksa durduk yeremi?[/QUOTE]
Cogu zaman durduk yere hissediyorum

Aaaa cok fazla benim evlenmem tas catlasa uc gun surer deseydin . Odesirdiniz.

Eskiden yasadiginiz ailevi veya bir iliskide guvensizlik oldu ise simdi olacakmi acaba diye dusunuyor olabilirsiniz.bunu yenecek olan sizsiniz yine. Cok kuruntu yapipta kendinize etmeyin.sonra kendinizide kaybedersiniz nisanliniza.hersey olacagina varir

Kardeş sen hemen evlenme. Önce bu durumu bir atlat. Olur da evlenirsen, 2-3 seneden önce çocuk yapma sakın.

çıtır kızı bulmuş,hava atıyor yaşına bakmadan o 15 günde evlenirse sen saniyesinde bulursun..ya bide evlilik için çok gençsin.

çoğu kişiden bunu duydum. Bende öyle olduğunu düşünüyordum aklımın ucunda yoktu sonra aşık oldum. Evliliğe ikna etti beni.
belkide bunun ezikliğini yaşıyordur bu lafla üste çıkmaya çalışıyordur.eğer kafana bişeyleri çok takıyorsan içinde bir güvensizlik var demektir. kafanda hiç bir soru işareti kalmadığı zaman evlen.

herhangi bişeyden birinden şüpheleniyomusun ? durduk yere olacağını sanmıyorum

herhangi bişeyden birinden şüpheleniyomusun ? durduk yere olacağını sanmıyorum

zamanla tartışma esnasında söylenmiş bir iki yanlış anlaşılmaya müsait sözler buna neden sanırım. Ve benden önce birlikte olduğu insan çalıştığı yerin bir alt sokağında çalışıyor. Bazen bana hic mesaj atıyor gün içinde şüpheleniyorum. Birazda çapkın biri. Alışverişteyken satış görevlisinin poposuna bakarken yakaladım.

işte bunların hepsi şüphelenmene sebep konuştunmu onunla ufacık şeyleri dağ yaptığını bunlarında sana zarar verdiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…