- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi lilypellaa
-
Bana sürekli nişanlım beni aldatıyor gibi geliyor. Yatarken kendi kendime hayaller kuruyorum aldatcagına dair. Hatta bazen ağlıyorum bile o derece. Ortada böyle biseyde yok hic yakalamadım ama öyle hissediyorum.
işte bunların hepsi şüphelenmene sebepkonuştunmu onunla ufacık şeyleri dağ yaptığını bunlarında sana zarar verdiğini
sizin karakteriniz mi septik?
nişanlınız mı güven vermeyen biri?
şayet 2.si ise şutla o herifi, akıl hastası olursun yoksa....
Ben biraz paranoyak ve karamsarım sanırım
oo aynından kaynımda da var işte.
ben bu durum bana özel, biraz patolojik bir durum sanıyordum da, yalnız değilmişim demek ki. hayal kurmak dedin mi onun sonunu illaki erkek arkadaşımı başka biriyle bastığım senaryolara bağlıyorum. ağlamıyorum gerçi de, sinirlerim alt üst oluyor tabii.
yeterince güven vermiyorsa, sen de biraz güven problemi yaşıyorsan normal gibi. bi' çaresi varsa ben de isterim.
muhtesem üçlü gibi olduk :) tek deli ben degilmisim sevindimBendede oluyor bu tip durumlar..
Aldatılma senaryoları kuruyorum :)
Arkadalarıda pek sağlam değiller ya aklına girerse dye düşünüyorum..
Bu gece rüyamda bana yalan söylediğini ve aldattığını gördüm..
Gerçek gibi..
Ama aldatmadığını biliyorum..
Bilinçaltımdakini gördüm
Şüphe akıldandır. Ama fazlası da zarar. Bana da oluyor bu. Geçen gün dışarda bi kadın çocuğumu sevdi ve akabinde nerede oturuyorsun falan diye sorular sordu. Hemen kafamda senaryolar yazdım. Acaba çocuğumu kaçırmayı mı planlıyor diye düşündüm yeminle.Bana sürekli nişanlım beni aldatıyor gibi geliyor. Yatarken kendi kendime hayaller kuruyorum aldatcagına dair. Hatta bazen ağlıyorum bile o derece. Ortada böyle biseyde yok hic yakalamadım ama öyle hissediyorum.
Ben de sevgilim hakkinda boyle Düşünürüm yanimdan gittiğinde başka biriyle buluştu telefonu acmadgnda başka birinin yaninda falan gibi.. Kafamdasenaryo yazardim ve inanirdim. O bunu fark etti tabi ister istemez resmen sorunlu bi ruh halim vardi. Ve benimle kkonuştu uzun uzun her senaryomda bikmadan usanmadan ve yendim bu duygumu cunku gördüm ki zaman geçtikçe skilmaya başladı nu paranoyalarimdan onu kaybetmemek için braktim bu huyumu ve su an asla öyle bisey düşünmüyorum aklima gelmiyor çok mutluyuz
Şüphe akıldandır. Ama fazlası da zarar. Bana da oluyor bu. Geçen gün dışarda bi kadın çocuğumu sevdi ve akabinde nerede oturuyorsun falan diye sorular sordu. Hemen kafamda senaryolar yazdım. Acaba çocuğumu kaçırmayı mı planlıyor diye düşündüm yeminle.
Bana da cocuksun gibi laflar etti ama duzeldi her seybenim sevgilim olgun birisi bunları söylesem sen daha cocuksun falan der
eğer gerçekten durduk yere böyle düşünüyorsan kendine zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsun onu söyleyeyim.ama seni buna iten hareketleri varsa onu bilemem. sana şu kadarını söyleyeyim ister şüphelen ister şüphelenme eğer bir adam yapacaksa yapar zaten sen kendini hırpaladığınla kalırsın. hatta ona bu zayıflığını hissettirirsen kendini bir şey olmadığı halde bir şey zanneder ve bunu sana karşı kullanır .mutluysan mutluluğunun tadını çıkar. inan bana yaşın ilerleyince bunu daha anlayacaksın ve belki kendi yaptıklarına güleceksin..Bana sürekli nişanlım beni aldatıyor gibi geliyor. Yatarken kendi kendime hayaller kuruyorum aldatcagına dair. Hatta bazen ağlıyorum bile o derece. Ortada böyle biseyde yok hic yakalamadım ama öyle hissediyorum.
Ben 20 o 30 yaşında. Cok fazla kız girmiş hayatına olgun birisi ne istediği biliyor benide seviyor biliyorum ama bir güvensizlik var. Mesela kavga ettiğimiz sırada bana ''seninle evlenmezsem başkasıyla evlenmem 15 gün sürer demişti. Böyle olunca her bayan yedekte biri veya bekleyeni mi var diye düşünmez mi?
umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim. Peki ona böyle şeyler düşünüp kendimi üzdügümü söylemelimiyim?eğer gerçekten durduk yere böyle düşünüyorsan kendine zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsun onu söyleyeyim.ama seni buna iten hareketleri varsa onu bilemem. sana şu kadarını söyleyeyim ister şüphelen ister şüphelenme eğer bir adam yapacaksa yapar zaten sen kendini hırpaladığınla kalırsın. hatta ona bu zayıflığını hissettirirsen kendini bir şey olmadığı halde bir şey zanneder ve bunu sana karşı kullanır .mutluysan mutluluğunun tadını çıkar. inan bana yaşın ilerleyince bunu daha anlayacaksın ve belki kendi yaptıklarına güleceksin..
zamanla tartışma esnasında söylenmiş bir iki yanlış anlaşılmaya müsait sözler buna neden sanırım. Ve benden önce birlikte olduğu insan çalıştığı yerin bir alt sokağında çalışıyor. Bazen bana hic mesaj atıyor gün içinde şüpheleniyorum. Birazda çapkın biri. Alışverişteyken satış görevlisinin poposuna bakarken yakaladım.
Bence şüphelenmen için çok sebep var, nişanlının özgüven eksikliği var onu sana psikolojik şiddet uygulayarak gidermeye çalışıyor.zamanla tartışma esnasında söylenmiş bir iki yanlış anlaşılmaya müsait sözler buna neden sanırım. Ve benden önce birlikte olduğu insan çalıştığı yerin bir alt sokağında çalışıyor. Bazen bana hic mesaj atıyor gün içinde şüpheleniyorum. Birazda çapkın biri. Alışverişteyken satış görevlisinin poposuna bakarken yakaladım.
15 gün sürmezmiş hea başkasıyla evlenmesi bu laftan sonra da o adamla evlenirsen hayat sana vay ki ki vay vay diyorum benBen 20 o 30 yaşında. Cok fazla kız girmiş hayatına olgun birisi ne istediği biliyor benide seviyor biliyorum ama bir güvensizlik var. Mesela kavga ettiğimiz sırada bana ''seninle evlenmezsem başkasıyla evlenmem 15 gün sürer demişti. Böyle olunca her bayan yedekte biri veya bekleyeni mi var diye düşünmez mi?
Bakmıştır bu zihniyette bir adam. Kendinden 10 yaş genç kızı bulmuş, önce aşık edip, evlenmeye ikna etmiş, sonra da açık açık elimi sallasam ellisi, ben sana 2 gömlek fazlayım diye, bir güzel sindirmiş.satış görevlisinin poposuna bakarken mi yakaladın?
tanıdığım çok iyi psikoloklar var yardımcı olabilirim,bu kıskançlıkla kendini yer bitirirsin sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?