Çok şüpheciyim? Nasıl düzelebilirim?

Bana sürekli nişanlım beni aldatıyor gibi geliyor. Yatarken kendi kendime hayaller kuruyorum aldatcagına dair. Hatta bazen ağlıyorum bile o derece. Ortada böyle biseyde yok hic yakalamadım ama öyle hissediyorum.

sizin karakteriniz mi septik?
nişanlınız mı güven vermeyen biri?
şayet 2.si ise şutla o herifi, akıl hastası olursun yoksa....

Ben biraz paranoyak ve karamsarım sanırım

bakın,hiç bir şey ruh sağlığınızdan önemli değil...
kendinizi bu konuda dizginlemezseniz özgüven sorunuyla baş edemezsiniz...
lütfen ona da bukadar kıskandığınızı belli etmeyin, g.tü kalkar tepenize çıkar benden söylemesi....

oo aynından kaynımda da var işte.
ben bu durum bana özel, biraz patolojik bir durum sanıyordum da, yalnız değilmişim demek ki. hayal kurmak dedin mi onun sonunu illaki erkek arkadaşımı başka biriyle bastığım senaryolara bağlıyorum. ağlamıyorum gerçi de, sinirlerim alt üst oluyor tabii.
yeterince güven vermiyorsa, sen de biraz güven problemi yaşıyorsan normal gibi. bi' çaresi varsa ben de isterim.

Bendede oluyor bu tip durumlar..
Aldatılma senaryoları kuruyorum :)
Arkadalarıda pek sağlam değiller ya aklına girerse dye düşünüyorum..
Bu gece rüyamda bana yalan söylediğini ve aldattığını gördüm..
Gerçek gibi..
Ama aldatmadığını biliyorum..
Bilinçaltımdakini gördüm

muhtesem üçlü gibi olduk :) tek deli ben degilmisim sevindim

Ben de sevgilim hakkinda boyle Düşünürüm yanimdan gittiğinde başka biriyle buluştu telefonu acmadgnda başka birinin yaninda falan gibi.. Kafamdasenaryo yazardim ve inanirdim. O bunu fark etti tabi ister istemez resmen sorunlu bi ruh halim vardi. Ve benimle kkonuştu uzun uzun her senaryomda bikmadan usanmadan ve yendim bu duygumu cunku gördüm ki zaman geçtikçe skilmaya başladı nu paranoyalarimdan onu kaybetmemek için braktim bu huyumu ve su an asla öyle bisey düşünmüyorum aklima gelmiyor çok mutluyuz

Bana sürekli nişanlım beni aldatıyor gibi geliyor. Yatarken kendi kendime hayaller kuruyorum aldatcagına dair. Hatta bazen ağlıyorum bile o derece. Ortada böyle biseyde yok hic yakalamadım ama öyle hissediyorum.
Şüphe akıldandır. Ama fazlası da zarar. Bana da oluyor bu. Geçen gün dışarda bi kadın çocuğumu sevdi ve akabinde nerede oturuyorsun falan diye sorular sordu. Hemen kafamda senaryolar yazdım. Acaba çocuğumu kaçırmayı mı planlıyor diye düşündüm yeminle.

benim sevgilim olgun birisi bunları söylesem sen daha cocuksun falan der

banada bunun gibi olaylar cok oluyor. Paranoyaklık

eğer gerçekten durduk yere böyle düşünüyorsan kendine zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsun onu söyleyeyim.ama seni buna iten hareketleri varsa onu bilemem. sana şu kadarını söyleyeyim ister şüphelen ister şüphelenme eğer bir adam yapacaksa yapar zaten sen kendini hırpaladığınla kalırsın. hatta ona bu zayıflığını hissettirirsen kendini bir şey olmadığı halde bir şey zanneder ve bunu sana karşı kullanır .mutluysan mutluluğunun tadını çıkar. inan bana yaşın ilerleyince bunu daha anlayacaksın ve belki kendi yaptıklarına güleceksin..

Ayagını denk al dedigimi yap demis, hic hos degil böyle seyler...Kavga bile olsa denmez...

umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim. Peki ona böyle şeyler düşünüp kendimi üzdügümü söylemelimiyim?

Adamın gözüde yakın markajda mübarek

Bence şüphelenmen için çok sebep var, nişanlının özgüven eksikliği var onu sana psikolojik şiddet uygulayarak gidermeye çalışıyor.

15 gün sürmezmiş hea başkasıyla evlenmesi bu laftan sonra da o adamla evlenirsen hayat sana vay ki ki vay vay diyorum ben
ayrıl da bi bulsun bakalım 15 günde kız mı buluyo belasını mı bi gör bakalım
ayrıca 20 yaşında çıtır kızsın ne diye beni aldtır diye kuruyorsun hem sana böle bişi diyen bi insanla nişanlı kalkmak...sizin yüzünüzden başımıza taş yağacak.
Kusura bakma ama ben senin kara kaşına gözüne vurulupta kendimden 10 yaş büyük biriyle beraber olmuyorum yaşının adamı olucaksan ol olmuyosan da git kendine bul 15 günde yenisini hadi canım sağdan git para bulursun derdim ve oradan direk şükür namazına

satış görevlisinin poposuna bakarken mi yakaladın?
tanıdığım çok iyi psikoloklar var yardımcı olabilirim,bu kıskançlıkla kendini yer bitirirsin sen.

satış görevlisinin poposuna bakarken mi yakaladın?
tanıdığım çok iyi psikoloklar var yardımcı olabilirim,bu kıskançlıkla kendini yer bitirirsin sen.
Bakmıştır bu zihniyette bir adam. Kendinden 10 yaş genç kızı bulmuş, önce aşık edip, evlenmeye ikna etmiş, sonra da açık açık elimi sallasam ellisi, ben sana 2 gömlek fazlayım diye, bir güzel sindirmiş.

20 yaşında gençliğin baharında arkadaşımız, böyle bir adamla evlenerek, kendine yapacak bu kötülüğü...Paronoyası sebepsiz değil. Bilinç altını beslemiş esas oğlan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…