orda avantajlıyız bir bakışım yeterli geri çekilmeleri içinBende öyleyim öyle güleç yüzlü insanlara hep özenirim bir de kendime bakıyorum çatık kaşlı bişeyama napıyım böyleyim yani. Arkadaşlarımda hep ilk zamanlar çok soğuktun kötü kötü bakıyodun derler halbuki değişen bişey yok. Ama sert mizaçlı olmak bir kadın olarak işe yarıyor vallahi sokakta bişey olsa kaşlarımı kaldırıp bi bakıyorum tamamdır
Bende akrebim ve kaslarip hep catiktir tanimayan kisiler beni hep ukala kendini beyenmis falan filan sende burcumuzun ozelliklerini tasiyoz malesef benide tanifiklarinda sen hic gozuktugun gibi deyilsin seni hic sevmezdik diyolarevet akrep
AYNEN CANIM BANADA YANISINI DİYORLAR TANIYINCA ÇOK SEVİYORLARBende akrebim ve kaslarip hep catiktir tanimayan kisiler beni hep ukala kendini beyenmis falan filan sende burcumuzun ozelliklerini tasiyoz malesef benide tanifiklarinda sen hic gozuktugun gibi deyilsin seni hic sevmezdik diyolar
kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin
yok kız neye elimi atsam kuruyor bahsıt bedevi sansı var kutup ayısı arkamda sürekliSuratsızların şansı iyidir diyolar
Doğru mu ? ( :
normal çok neşeliyim ama dışarda suratsızımValla postların gayet hoş nickin smiley zatensuratsız bir insan olabileceğin aklıma gelmezdi
bend eöyleyim herkesle bi anda muhabbet kuramıyorum benimde arkamdan suratsız kendini begenmiş egosu yüksek demelerinde bıktım öyle biri değilim farkında olmadan suratım asılıyorbende çok suratsızımdır bak
herkesle muhabbet etmem sevmem
etrafım bana "kendini beğenmiş,züppe,havalı,şımarık" tabirlerini çokk kullanıyor,bir arkadaşım ya peri sen soğuk nevale gibi duruyosun ama çok şekermişsin demişti.
Öyleyim soğuğumdur,kibirli falan değilim kesinlikle ama yapım bu yapıcak birşey yok
bende öyleyim arkadaşlarım çok eğlenceli biri olduğumu söylerler hiç susmam sürekli konuşuyorum ama dılarda bi okarda suratsızım sanki böyle olursam kimse bişey diyemez kıramazlar beni diye düşünüyorum çok kırıldım sanırım bu maskeyi takınca kendimi güçlü sanıyorumBen de böyleyim hatta insanların arkamdan suratsız dediklerini bile duydum
Ama kendi arkadaş grubuma sorsam hepsi çok kafa kız der benim için
Boyle olmanım sebebi aslında bir çeşit kendini koruma üç güdüsü.İnsanların kalbimi kirmasindan çok korkuyorum ve sanki boylece insanlarla sınırımı çizmiş gibi oluyorum.Sanki demir gibiyim asla kirilmam mesajı veriyor benliğim
kişiliğimiz bu bizizm elimizde olan değil bence toplumun kafasını değiştirmek lazım bizde sorun yokYa bunun ayarı lazım ben de tam tersi çok gülüyorum sonra densiz biri çıkıp hemen bunu kız yazıyor hemen karşılık vereyim olarak algılıyor.ve o kadar utanıyprum ki onu anladığım an
Bosver en guzeli siritsan ya gevsek derler yada kotu dusunurler ciddi ol şanin yurur
KIZ BAZENDE UZAK DURUYORLAR KORKUDAN YAKLAŞAMIYORLARgercekten oyle banada cok derler benim ozel bir cabam yok ama on yargiyla yaklasip aaa sen hic oyle degilmissin diyenler oluyor disarida ciddilik iyidir ozellikle karsi cinse karsi gorunmez kalkan oluyor hicc zararini gormedim takma
Budaaa 28 yasinda ve bekar olmami acikliyorKIZ BAZENDE UZAK DURUYORLAR KORKUDAN YAKLAŞAMIYORLAR
SEÇİCİYİZ BİZ YOKSAMDA OOOOO ÇOKTAN EVLENİRDİKBudaaa 28 yasinda ve bekar olmami acikliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?