kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin
biz büylede güzel hatunlarız yalnız suratsız olarakAy canım inan bende aynıyım.Bir ara bayağı takmıştım suratıma mimik mi yaptırsam dedimsonra dedimki amann ne yapayım buda benim kusrum olsun...
biz büylede güzel hatunlarız yalnız suratsız olarak
Bende aynı sizin gibiyim konuştukça insanlar söyler ne kadar sıcak kanlısın aslında diye, tavsiye veremeyeceğim kelin ilacı olsa kendi başına sürermişkızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin
Ayni ben.Ilk basta kaciyo insanlar benden malum kaslar catik.Ama elimde degil ki.Tanidikca sevdik seni diyolar.Yapi meselesi cok takmamak lazim.kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin
Bende öyleyim ama bu dert değil bence:)gülmeyim ama da suratımda 5 karış olmasın gören ya kocasıyla kavga etti der ya sevgilisiyle
kızlar benim derdim bu suratım çok asık istem dışı dün otobüste camdan kendime baktım bi an kaşlarım çatık resmen 5 karış surat istem dışı oluyor herkesin ilk tanışmada dediği bu çok suratsız ve kendini beğenmiş biri gibi duruyorsun diyorlar ama 2. tanışmada oturup konuştuğumuzda öyle biri değilsin çok cana yakın sıcak kanlı eğlenceli insan olduğumu söylüyorlar aslında öyle biriyim ama bu surat asmam artık beni rahatsız ediyor resmen itiyorum kendimi herkesten ilk başta nasıl düzelte bilirim yardım edin
bende umursamıyordum ama artık herkes arkamdan bunu söyleme başladığı için umursuyorumAyni ben.Ilk basta kaciyo insanlar benden malum kaslar catik.Ama elimde degil ki.Tanidikca sevdik seni diyolar.Yapi meselesi cok takmamak lazim.
kısacası diyecek sürekli bişeyler buluyorlarBeni neden anlattın ki sen şimdi
Bende öyleyim herkes ağır başlısın diyor.
20yaş grubuysa suratsız, havalı diyor.
Ben neyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?