- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Tabiki gitmem..Gitmeyin bi yere.
Çok teşekkür ediyorum alt katta kronik hastalığı olan birisi var o yüzden 4 duvar arasında geçiyor 35 günün piskokojisi çok kötü bir hastalık buÖncelikle çok geçmiş olsun.
Umuyorum en kısa sürede atlatırsınız.
Covid testi 21 Marttan Temmuz başına kadar pozitif çıkan bir futbolcu okumuştum. Olabiliyor demek ki böyle şeyler.
Semptom göstermediğiniz halde testiniz pozitif olduğu için balkona bile çıkmadığınızı belirtmişsiniz. Içtenlikle tebrik ediyorum sizi. Keşke herkes sizin gibi ince düşünebilse.
Bu süreç eminim cok boğucudur ama elinizden geldiğince kafanızı dağıtmayı, farklı şeylere odaklanmayı denemenizi tavsiye ederim. Tekrar geçmiş olsun.
Allah razı olsun.Allah şifa versin . Zor bir durum.
Tahmin edebiliyorum ama şöyle düşünün en azından evinizdesiniz ve en önemlisi kendinizdesiniz çok şükür. Ben eminim çok yakin zamanda negatif haberini vereceksiniz bize.Çok teşekkür ediyorum alt katta kronik hastalığı olan birisi var o yüzden 4 duvar arasında geçiyor 35 günün piskokojisi çok kötü bir hastalık bu
Başlık da farklıydı ilk açıldığında. O konuda bi sıkıntı oldu galiba.Neden banlandınız ki ? Uzuldum
Evet sanirim cavidan konusunda sakalasmislar ondan olabilir :)Başlık da farklıydı ilk açıldığında. O konuda bi sıkıntı oldu galiba.
Canim korona belirtin var mi hiç?? Bas agrisi ishal ateş vs.İyi geceler herkese.
20 haziranda yüksek ateşten corona testim pozitif olduğu anlaşıldı.
İlaç serum tedavisi ilaç bitti tekrar pozitif tekrar serum tedavisi 8 temmuzda çok şükür dedim negatif sonuç.
18 Temmuzda bel ağrısı şikayetim oldu yine test yapıldı 20 temmuzda tekrar pozitif çıktı
Yanlışlık olabilir denildi başka hastanede test yapıldı bugün sonuç yine pozitifpiskokojisi anlatılmaz kötü bir hastalık.
Eşim ilk 10 gün yemek temizlik VS yaptı hakkını yiyemem.
Kv aynı binadayız sadece 1 kez yolladı yemek buna rağmen kendi annem Bi süre yemek yapıp yolladı kapıdan yoksa açtım artık yük oluyor hissi verdi kv yapacak anne sağol dedim ama maske eldiven takıp yaptım hala yapıyorum yemeği çünkü kv teyzem falan yanlıştır testler diyor . Bide bulaşık, çamaşır, ütü, ev düzeni derken iyice dipte hissediyorum kendimi. Eşim bugün kendi arabamızla Karadenize gidelim bayram için onun memleketi diyesıkıntı olmaz diyor. Ya dedim hala pozitif testim ben balkona çıkmıyorım dedim. 30 gündür virüs mü olurmuş yanlış testmiş falan filan. Ya dedim yemek bile yapmamam lazım geçmiyor işte bu illet ne yapayım 1 Aydır tek başına 4 duvar arasında boğuluyorum zaten bide yalandır test sonucu diyen eş. Allaha günah olmasın ama keşke hastaneye yatırsalar diye çok geçti içimdenstres bağışıklığın düşmanı biliyorum ama her günüm stres. 10 Ağustosa kadar karantina atlatacağım elbet Allahtan sadece huzur istiyorum
O konu ne ayEvet sanirim cavidan konusunda sakalasmislar ondan olabilir :)
Hey Allah bende yeni okudum hepsi kapanmısO konu ne ay
Tebrikler valla benim kp ler de pozitif çıkmış kp işe gidiyomuş kendini izole etmek şöyle dursun bide eltimgilde testin pozitif çıktığı gün ordalarmış hepsi hastalanmış adamlara test yaptırın diyorum da bana mısın demiyorlar öyle vurdumduymaz konuşuyorlar ki sinirden çatladım kestim muhabbeti bugünEvet çok bunaltıcı bir durum. Benimde kayinvalidemler pozitif cikti. Ben ve eşim negatif ciktik. Yinede onlarla temas ettik diye belirti de yoktu bizde . 14 gun karantinada kaldik.disari çikmadik kimsenin vebaline girmeyelim diye..
O halde bunaldim yani. Kayinvalidemler de ilac kullandilar evde tedavi oldular ama 2. Testte negatifi gördüler. Verilen ilaclari düzenli aldinmi . Belirtilerim devam ediyor mu bunlar onemli. Testte hata oluyor bazen evet ama virüs miktarina gore de değişiyor. Vucutta virüsün cok azaldiysa negatif cikabliyor test.
Geri çoğalmış ve pozitife cevirmis de olablir. Dikkat et cok gecmis olsn. Yine de test yanlıştır deyip lutfen disari cikmayin. Tek degilsiniz tum dünya bu hastalikla uğraşıyor. Sabredip evde durmaya devam
Ya ben görmedim nasıl görmem ,Hey Allah bende yeni okudum hepsi kapanmıskeske boyle konular hemen kapanmasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?