• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok talihsizim😒

Siz esi pozitif oldugu halde esini markete gonderen uye degil misiniz? Ustelik O zaman sizde bir sikinti yoktu. Allah sifa versin.
Evet o üye geçen açtığı konuya da yazdım, cevap vermedi tabii ki. böyle böyle tüm ülkeye yayacaklar hayırlısıyla market kesmemiş karadeniz turu artık...

Su dugun nisan soz isteme olayini anlayamiyorum tatil bi kenara dursun.Ya ertelesinler ya da sade bir toren nedir bu halay cekme horon tepme istegi anlamadim.Dugun yapmamistim 11 sene once simdi olsa zaten yapmazdim..Aylardir evde izole yasiyorum bu gezenlerin acisi bizd3n cikacak korkarim.Yazligima gitmiyorum !! Evde kalın ✌

İyi geceler herkese.
20 haziranda yüksek ateşten corona testim pozitif olduğu anlaşıldı.
İlaç serum tedavisi ilaç bitti tekrar pozitif tekrar serum tedavisi 8 temmuzda çok şükür dedim negatif sonuç.
18 Temmuzda bel ağrısı şikayetim oldu yine test yapıldı 20 temmuzda tekrar pozitif çıktı 😔 😷
Yanlışlık olabilir denildi başka hastanede test yapıldı bugün sonuç yine pozitif 😔 piskokojisi anlatılmaz kötü bir hastalık.
Eşim ilk 10 gün yemek temizlik VS yaptı hakkını yiyemem.
Kv aynı binadayız sadece 1 kez yolladı yemek buna rağmen kendi annem Bi süre yemek yapıp yolladı kapıdan yoksa açtım artık yük oluyor hissi verdi kv yapacak anne sağol dedim ama maske eldiven takıp yaptım hala yapıyorum yemeği çünkü kv teyzem falan yanlıştır testler diyor . Bide bulaşık, çamaşır, ütü, ev düzeni derken iyice dipte hissediyorum kendimi. Eşim bugün kendi arabamızla Karadenize gidelim bayram için onun memleketi diyesıkıntı olmaz diyor. Ya dedim hala pozitif testim ben balkona çıkmıyorım dedim. 30 gündür virüs mü olurmuş yanlış testmiş falan filan. Ya dedim yemek bile yapmamam lazım geçmiyor işte bu illet ne yapayım 1 Aydır tek başına 4 duvar arasında boğuluyorum zaten bide yalandır test sonucu diyen eş. Allaha günah olmasın ama keşke hastaneye yatırsalar diye çok geçti içimden 😒😒 stres bağışıklığın düşmanı biliyorum ama her günüm stres. 10 Ağustosa kadar karantina atlatacağım elbet Allahtan sadece huzur istiyorum 🙏🙏
Butun işleri yada yemeği yapabilirsin tabiki. Maskeni tak. Eldiveni tak. Ayrıca lütfen topluma girmeyin. Ben dört yaşındaki astım hastası ogluma dışarda maske taktiriyorum. İnsanlar maskeyi çenesinde taşıyor 🤐 Allah tez zamanda şifa versin

Evet o üye geçen açtığı konuya da yazdım, cevap vermedi tabii ki. böyle böyle tüm ülkeye yayacaklar hayırlısıyla market kesmemiş karadeniz turu artık...

Bunlar ne kendilerini dusunuyor ne baskalarini. Hala tatil derdindeler zaten boyleleri yuzunden bitmiyor.

Market konusu aklimda yer eden konulardan biri. Insan hic mi vebal almaktan korkmaz cok enteresan insanlar var.

Bunlar ne kendilerini dusunuyor ne baskalarini. Hala tatil derdindeler zaten boyleleri yuzunden bitmiyor.

Market konusu aklimda yer eden konulardan biri. Insan hic mi vebal almaktan korkmaz cok enteresan insanlar var.
Günah almayın lütfen ben eşimi pozitif iken markete yollamadım. Ya Bi geçmiş olsun diyin ya bukadar katı, gaddar, vicdansız olmayın ya...

Tüm ülkeye biz yaymadık. Eşimin pozitifken markete gittiğini kim nereden çıkarytıysa Allah'a havale ediyorum. Arife gününden Bi gün önce son testi de negatif çıktı eşimin. Ya konu eşim değil benim hastalığı yenmemiş olmam. Tüm ülkeye Bi pandemi hastanesine gidin nasıl yayılıyor görün Bi görün ya..

İyi geceler herkese.
20 haziranda yüksek ateşten corona testim pozitif olduğu anlaşıldı.
İlaç serum tedavisi ilaç bitti tekrar pozitif tekrar serum tedavisi 8 temmuzda çok şükür dedim negatif sonuç.
18 Temmuzda bel ağrısı şikayetim oldu yine test yapıldı 20 temmuzda tekrar pozitif çıktı 😔 😷
Yanlışlık olabilir denildi başka hastanede test yapıldı bugün sonuç yine pozitif 😔 piskokojisi anlatılmaz kötü bir hastalık.
Eşim ilk 10 gün yemek temizlik VS yaptı hakkını yiyemem.
Kv aynı binadayız sadece 1 kez yolladı yemek buna rağmen kendi annem Bi süre yemek yapıp yolladı kapıdan yoksa açtım artık yük oluyor hissi verdi kv yapacak anne sağol dedim ama maske eldiven takıp yaptım hala yapıyorum yemeği çünkü kv teyzem falan yanlıştır testler diyor . Bide bulaşık, çamaşır, ütü, ev düzeni derken iyice dipte hissediyorum kendimi. Eşim bugün kendi arabamızla Karadenize gidelim bayram için onun memleketi diyesıkıntı olmaz diyor. Ya dedim hala pozitif testim ben balkona çıkmıyorım dedim. 30 gündür virüs mü olurmuş yanlış testmiş falan filan. Ya dedim yemek bile yapmamam lazım geçmiyor işte bu illet ne yapayım 1 Aydır tek başına 4 duvar arasında boğuluyorum zaten bide yalandır test sonucu diyen eş. Allaha günah olmasın ama keşke hastaneye yatırsalar diye çok geçti içimden 😒😒 stres bağışıklığın düşmanı biliyorum ama her günüm stres. 10 Ağustosa kadar karantina atlatacağım elbet Allahtan sadece huzur istiyorum 🙏🙏
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım bende seninle aynı durumu paylaşıyorum. Ben hastanede tedavi görüyorum şuan.. seni çok iyi anlıyorum öyle şanet bi mikrop ki nasıl insanı çökertiyor hem fiziken hem psikolojikman.. Rabbim şifalar versin dinlenmek bu hastalığı atlatabilmek için en önemli Unsur.. yemek yapma dışarıdan söyle yada birileri yapsın uzan dinlen.. Ve en önemlisi yemeye çalış direncin düşmesin.. zor mide bulantısı varsa yemek çok zor ama zorla kendini.. Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşAllah

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım bende seninle aynı durumu paylaşıyorum. Ben hastanede tedavi görüyorum şuan.. seni çok iyi anlıyorum öyle şanet bi mikrop ki nasıl insanı çökertiyor hem fiziken hem psikolojikman.. Rabbim şifalar versin dinlenmek bu hastalığı atlatabilmek için en önemli Unsur.. yemek yapma dışarıdan söyle yada birileri yapsın uzan dinlen.. Ve en önemlisi yemeye çalış direncin düşmesin.. zor mide bulantısı varsa yemek çok zor ama zorla kendini.. Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşAllah
Burada hala laf sokup insanı çökerten vicdansızlar var. Bi kaçtane sizin gibi geçmiş olsun diyen üye dışında laf sokanlar. Kul kınadığını yaşamadan ölmez.. Ülkeye ben yaydım hee hee..

Bu hastalık dışarıdan göründüğü kadar değil arkadaşlar moral en önemli şey.. Arkadaşımız yazmamış ki testi pozitif markete yolladım.. bu şekilde birbirimize yüklenmek yerine iyi dileklerimizi sunmak daha iyi olur.. bilinçsiz insanlar var evet ama herkesbu şekilde bilinçsiz ve anlayışsız değil.. Rabbim kolaylıklar versin inşAllah çok dikkat edin umarım em kısa zamanda atlatırsınız

Bana laf sokanlar test için geldiğimde taksiden 4 kişilik aile indi hepsi pozitif olarak yatış yapıldı. O taksiye sonra belki sizler bindi. Otobüsle 5 kişi geldi hepsi pozitifmiş, 6kişilik aile vardı bide doktor pozitif ama hafif atlatıyorsunuz evde karantina dedi tabi araçları yok diye otabüsle gittiler evlerine. Demem o ki ülkeye dünyaya ben yaymadım, hastalığı satın almadım boş boş konuşmak yerine gidin bi pandemi hastanesine nasıl hızlı yayılıyor görün...

Bu hastalık dışarıdan göründüğü kadar değil arkadaşlar moral en önemli şey.. Arkadaşımız yazmamış ki testi pozitif markete yolladım.. bu şekilde birbirimize yüklenmek yerine iyi dileklerimizi sunmak daha iyi olur.. bilinçsiz insanlar var evet ama herkesbu şekilde bilinçsiz ve anlayışsız değil.. Rabbim kolaylıklar versin inşAllah çok dikkat edin umarım em kısa zamanda atlatırsınız
İnşallah Allah razı olsun 🙏

İnşallah Allah razı olsun 🙏
Cümlemizden razı olsun inşAllah arkadaşım.. Olsun biz yayalım sansınlar bişey olmaz Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah deyip moralimizi hiç bozmayalım.. Rahatsızsanız arayın hastaneyi ve yatış isteyin buradaki tedavi çok ayrı bişey.. Umarım en kısa zamanda testiniz negatif Çakar ve atlatırsın.. bizim gibi olan herkese Rabbim şifalar versin inşAllah

Burada hala laf sokup insanı çökerten vicdansızlar var. Bi kaçtane sizin gibi geçmiş olsun diyen üye dışında laf sokanlar. Kul kınadığını yaşamadan ölmez.. Ülkeye ben yaydım hee hee..
Ya sen ne takıyorsun gereksiz insanları biri dereye taş atıyor hepsi ardından koşuyor.Allaha havale et.Ben böyle insanları muhatap alıp banlanıyordum şimdi uğraşmıyorum kale almıyorum.Gecmiş olsun canım bol bol dua et C vitamini al kendine dikkat et stres yapma dinlen🤲🏻🤲🏻

Profiliniz gizli corona ile açtığınız ilk konuydu galiba eşiniz pozitifti ve markete gitmişti. Gayet net hatılıyorum. Artık hangi bedduayı ederseniz edin, döner dolaşır inanın umrumda değil. Size ben bulaştırmadım düşünün bakalım kim bulaştırdı ?

Profiliniz gizli corona ile açtığınız ilk konuydu galiba eşiniz pozitifti ve markete gitmişti. Gayet net hatılıyorum. Artık hangi bedduayı ederseniz edin, döner dolaşır inanın umrumda değil. Size ben bulaştırmadım düşünün bakalım kim bulaştırdı ?
Öyle bişey yazmadım diyorum.. Eşime test yapıldı negatif dendi 4 gün sonra sağlık bakanlığı arayıp boğaz testi pozitifmiş aslında dedi.. O 4 günlük sürede eşim kendini negatif zannederek DOKTORLAR NEGATİF DEDİĞİ İÇİN market VS işlerini o hallediyordu küçük çocukla gidemiyorum. Hiçbir zaman eşim pozitif markete gitti demedim 38 gündür evden çıkmıyorum öyle bintane konu okuyup boş boş yorum yapma.. Kimseye beddua ettiğim yok Allaha havale ediyorum en güzeli bu. Ok...

Back
X