İyi geceler herkese.
20 haziranda yüksek ateşten corona testim pozitif olduğu anlaşıldı.
İlaç serum tedavisi ilaç bitti tekrar pozitif tekrar serum tedavisi 8 temmuzda çok şükür dedim negatif sonuç.
18 Temmuzda bel ağrısı şikayetim oldu yine test yapıldı 20 temmuzda tekrar pozitif çıktı

Yanlışlık olabilir denildi başka hastanede test yapıldı bugün sonuç yine pozitif

piskokojisi anlatılmaz kötü bir hastalık.
Eşim ilk 10 gün yemek temizlik VS yaptı hakkını yiyemem.
Kv aynı binadayız sadece 1 kez yolladı yemek buna rağmen kendi annem Bi süre yemek yapıp yolladı kapıdan yoksa açtım artık yük oluyor hissi verdi kv yapacak anne sağol dedim ama maske eldiven takıp yaptım hala yapıyorum yemeği çünkü kv teyzem falan yanlıştır testler diyor . Bide bulaşık, çamaşır, ütü, ev düzeni derken iyice dipte hissediyorum kendimi. Eşim bugün kendi arabamızla Karadenize gidelim bayram için onun memleketi diyesıkıntı olmaz diyor. Ya dedim hala pozitif testim ben balkona çıkmıyorım dedim. 30 gündür virüs mü olurmuş yanlış testmiş falan filan. Ya dedim yemek bile yapmamam lazım geçmiyor işte bu illet ne yapayım 1 Aydır tek başına 4 duvar arasında boğuluyorum zaten bide yalandır test sonucu diyen eş. Allaha günah olmasın ama keşke hastaneye yatırsalar diye çok geçti içimden

stres bağışıklığın düşmanı biliyorum ama her günüm stres. 10 Ağustosa kadar karantina atlatacağım elbet Allahtan sadece huzur istiyorum