- 18 Mart 2018
- 236
- 355
- 18
- 37
- Konu Sahibi Littlelemon
GGecmis olsun kolay değil sizinkideişte bende tam bu durumdayım.
evde savaş çıkmış biri bomba atmış haberim yok gibi
geçmişte bipolar tedavisi gördüm.öyle çok aşırı hastanelik hasta değilim.
depresif uçlu olduğu için bu hamilelikte depresyonda gibi görüntüm.
dışardan çok kolay geliyor insanlara "tembelsin" yok"gtünü kaldır"."amaan uyuşuk oturup durma" demek.erkekler algılayamıyor kesinde çevrede anne akraba vb bk atmaya da pek meraklı.
kocamda dalga geçiyor ama tepsiyle yediği çekirdek kabuklarını barındıran tepsi oturma odasında artık nasıl dağınıklıktan suçum varsa.ben dikkat ederim çayı içmeyi dökmeden. divana kendi döker şekersiz çayı bana söylenir.ne söylenmesi ne dökülen çayı umursuyorum.işe gidiyorum bi yandan.iş yerinde sevgi kelebeği değilim işimi yapıyorum ona göre.fotolarda gözlerim hep bayık bayık bezmiş bakıyor.haşimato troidim gizli şekerim. var. şeker hapını kestiler. başında hamileliğin troid hapına devam.doğunca nolacak bilmiyorum.her ihtimale karşı aptamil mi zulalasam.lohusa depresyonuna karşı.artık nasıl bir depresyonsa dün gezmeye giderken arkadaşımız arabamızı kullanırken. bakkaldan ehliyeti alan birine az kalsın bindiriyorduk.neyse o arkadaşın şoförlüğüne güvenimiz tam bizim farın kenarı çatladı tampon plastığı hafif kırıldı.valla çok savrulmadık.o arkadaşımızın karısı daha çok korktu benim az bir şey titredi ellerim.yine öyle bu halimle aktif bir korku hissetmedim.