Çok tembelim var mi tembelliği aşabilen?

işte bende tam bu durumdayım.
evde savaş çıkmış biri bomba atmış haberim yok gibi
geçmişte bipolar tedavisi gördüm.öyle çok aşırı hastanelik hasta değilim.
depresif uçlu olduğu için bu hamilelikte depresyonda gibi görüntüm.
dışardan çok kolay geliyor insanlara "tembelsin" yok"gtünü kaldır"."amaan uyuşuk oturup durma" demek.erkekler algılayamıyor kesinde çevrede anne akraba vb bk atmaya da pek meraklı.
kocamda dalga geçiyor ama tepsiyle yediği çekirdek kabuklarını barındıran tepsi oturma odasında artık nasıl dağınıklıktan suçum varsa.ben dikkat ederim çayı içmeyi dökmeden. divana kendi döker şekersiz çayı bana söylenir.ne söylenmesi ne dökülen çayı umursuyorum.işe gidiyorum bi yandan.iş yerinde sevgi kelebeği değilim işimi yapıyorum ona göre.fotolarda gözlerim hep bayık bayık bezmiş bakıyor.haşimato troidim gizli şekerim. var. şeker hapını kestiler. başında hamileliğin troid hapına devam.doğunca nolacak bilmiyorum.her ihtimale karşı aptamil mi zulalasam.lohusa depresyonuna karşı.artık nasıl bir depresyonsa dün gezmeye giderken arkadaşımız arabamızı kullanırken. bakkaldan ehliyeti alan birine az kalsın bindiriyorduk.neyse o arkadaşın şoförlüğüne güvenimiz tam bizim farın kenarı çatladı tampon plastığı hafif kırıldı.valla çok savrulmadık.o arkadaşımızın karısı daha çok korktu benim az bir şey titredi ellerim.yine öyle bu halimle aktif bir korku hissetmedim.
GGecmis olsun kolay değil sizinkide

Kızlar son yazanlara cevap yazamadım ama kan tahlili başta tüm tavsiyeleri deneyeceğim ama taşınmaz erteliyorum :D şimdi başlamaya üşeniyorum insallah nisanda sıfırdan başlarım:D biraz daha tembel olayım sin bi tembellik denemeden önce :)))

telefonda uzun uzun konuştugunuz konuşmaktan keyif aldıgınız kım varsa onu ara ,

tlf kulaklık tak , ve bir konuyu konuşmaya başla ve bir yandanda temizlik yap ,

ınan bana nasıl yaptıgını bilmeyeceksin , bende aynen böyle yapıyorum ,

çünkü bende iş yapmayı hiç sevmem,
Bana dj yetmiyor ama bu soyledigin yöntem çok etkili annemle konuşurken birde bakıyorum makinayı boşaltıp tüm bulaşıkları yerlestirmisim çok iyi geliyor

Kızlar son yazanlara cevap yazamadım ama kan tahlili başta tüm tavsiyeleri deneyeceğim ama taşınmaz erteliyorum :KK70: şimdi başlamaya üşeniyorum insallah nisanda sıfırdan başlarım:KK70: biraz daha tembel olayım sin bi tembellik denemeden önce :)))

Uzun süreli B12 eksikliği kalıcı hasar bırakıyormuş. Onu acilen halledin. Taşınırken enerjiniz olmuş olur.

Bisey soracağım kızlar, sizinde mesela çok alakasız bir şey yaparken birden geçmişinizden seneler seneler öncesinden bir an saniyelik bir an zihninizde beliriveriyor mu? Çoğunlukla kötü anlar ama iyi anlar da öyle. Unuttuğum normalde aklıma bile gelmeyen ama bilinç altımda saklı duran bir an, saniye. Bu çok günlük rutin birşey yaparken oluyor kızımla oynarken ne bileyim alışverişte yada disimi fırçalarken vs. Yani sıradan şeyleri yaparken bile oluyor. Ve zihnimin, bilinç altımın beni asla bırakmayacağını anladım. Çok garip birşey, zorlasanız hatırlamayacağıniz şeyler birden şimşek gibi çıkıveriyor aklınızda. Bu nedir psikolojide yeri var mi?

Bisey soracağım kızlar, sizinde mesela çok alakasız bir şey yaparken birden geçmişinizden seneler seneler öncesinden bir an saniyelik bir an zihninizde beliriveriyor mu? Çoğunlukla kötü anlar ama iyi anlar da öyle. Unuttuğum normalde aklıma bile gelmeyen ama bilinç altımda saklı duran bir an, saniye. Bu çok günlük rutin birşey yaparken oluyor kızımla oynarken ne bileyim alışverişte yada disimi fırçalarken vs. Yani sıradan şeyleri yaparken bile oluyor. Ve zihnimin, bilinç altımın beni asla bırakmayacağını anladım. Çok garip birşey, zorlasanız hatırlamayacağıniz şeyler birden şimşek gibi çıkıveriyor aklınızda. Bu nedir psikolojide yeri var mi?

Bilmiyorum da ben beyinle, hafızayla, enerjiyle, depresyonla ilgili söyleyeceğiniz her şikayetinizi B12 eksikliğine bağlama eğilimindeyim.

Annemde de var ve çok unutkan o da:KK43: halledeceğim kesinlikle.

Zor bir şey değil ki. En azından eczaneye gidip en iyi marka B12 Vitamini isteyin. Kutuda yazan şekilde kullanın. Vakit bulunca da doktora gidip tekrar test yaptırıp, bu takviyeyi kullanmaya devam edeyim mi diye sorun. Geçici şikayetler neyse de kalıcı hasardan bahsediliyor. Sakın ihmal etmeyin. Sağlıktan önemli bir şey yok.

Bilmiyorum da ben beyinle, hafızayla, enerjiyle, depresyonla ilgili söyleyeceğiniz her şikayetinizi B12 eksikliğine bağlama eğilimindeyim.
Yani bunlar bile B12 ile bağlantılı olabilir diyorsunuz. Bunu ihmal etmeyeyim en iyisi.

Tembelim, aşamadım, gerektiği kadar yapıp keyfime bakmayı öğrendim.

Çocuğa hakkıyla bakamıyorumdan kastınız nedir yalnız?
Bende tembelim ve nefret ediyorum böyle olmaktan.zamaninda anne sütüde formül sütte vermemisler belki ondandir.simdi yapabildigim kadarini yapip bende keyfime bakiyorum

Bende tembelim ve nefret ediyorum böyle olmaktan.zamaninda anne sütüde formül sütte vermemisler belki ondandir.simdi yapabildigim kadarini yapip bende keyfime bakiyorum
Ben 3 ay almışım sut sadece. Ama onunla alakalı olabilir mi? Çok zor gerçekten. Tahlil yaptıracağım sen de yaptır canım

Yani bunlar bile B12 ile bağlantılı olabilir diyorsunuz. Bunu ihmal etmeyeyim en iyisi.
Ruh ikizimi buldumaynilarini yasiyoruz.bende depresyon zaten yillardir var ilac kullaniyorum.anne baba ailesel sorunda var.tembellikte var.bide dediginiz gibi aklima bisey geliveriyo.iyileri gelse bari ama hep kötü anilar dadaniyobende 15 ay oluyo dogum yapali

Ben 3 ay almışım sut sadece. Ama onunla alakalı olabilir mi? Çok zor gerçekten. Tahlil yaptıracağım sen de yaptır canım
Kansizlik zaten var demiri hala kullaniyorum tiroid ilacimida hala kullaniyorum ama gunde 2fincan kahve icmezsem enerjim hiic gelmiyo hala.2yıl süt şart bize hiç vermemisler baksana

Ruh ikizimi buldumaynilarini yasiyoruz.bende depresyon zaten yillardir var ilac kullaniyorum.anne baba ailesel sorunda var.tembellikte var.bide dediginiz gibi aklima bisey geliveriyo.iyileri gelse bari ama hep kötü anilar dadaniyobende 15 ay oluyo dogum yapali
Aaa aynı ben gerçekten, ailevi sorunlar senelerdir bitmek bilmeyen ve bu dediğim de doğumdan sonra çoğaldı. Emziriyor musun hala? Tüm vitaminler hepten çekilmiş olabilir mi? Tahlil yaptırdın mi peki?

Back
X